OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

17/2/09

Ανακοίνωση γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ.

Print this post

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 , διεξήχθη ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών. Πολιτική της ομάδας μας είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να ασχολούμαστε μόνο με την καλή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η πολιτική μας έφερε κοντά στις επιτυχίες και μάλιστα με την κατάκτηση τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Την επόμενη ημέρα του αγώνα διαβάσαμε τον αθλητικό τύπο και μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι υπήρχε σχεδόν ένας μονόλογος από πλευράς ΑΡΗ , μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις φαινόταν σαν να είναι ρεπορτάζ του ΑΡΗ. Είναι φυσικό όταν υπάρχει μονόλογος ο αναγνώστης να ερμηνεύει τα γεγονότα και την εξέλιξη του αγώνα όπως ακριβώς τα διάβασε .

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε ότι....


.....η διαιτησία , η οποία όπως γράφτηκε ήταν ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ , έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας και μία κόκκινη. Το λεπτό του γκολ μάλιστα παίζαμε με δέκα παίκτριες . Στη φάση δε για την οποία ο ΑΡΗΣ ζήτησε πέναλτι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι ούτε υποψία για πέναλτι υπήρξε. Σε δυο – τρεις περιπτώσεις μάλιστα οι ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ εκβίαζαν για να δοθεί .Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για την επίμαχη φάση. Μάλιστα στην ΕΤ 3 ακούστηκε η άποψη της ποδοσφαιρίστριας του ΑΡΗ στην οποία υποτίθεται ότι έγινε το πέναλτι , χωρίς όμως να ερωτηθεί και η δική μας ποδοσφαιρίστρια ενώ ήταν παρούσα και θα μπορούσε να πει την άποψη της.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε την τακτική που θα της έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο μπορούσαν να διαπιστώσουν πια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μάλιστα όχι τυχαία αν λάβει κανείς υπόψη του την πορεία και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του πρωταθλήματος όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει στα εθνικά μας συγκροτήματα περίπου είκοσι ποδοσφαιρίστριες ενώ η ομάδα του ΑΡΗ μόνο δύο .

Επίσης ένα γεγονός που θέλουμε να καταδικάσουμε είναι ότι μετά την λήξη του αγώνα αθλήτριες του ΑΡΗ από το πυγμαχικό(βάση της μαρτυρίας της παθούσας αλλά και αυτόπτων μαρτύρων) τμήμα επιτέθηκαν σε αθλήτρια του ΠΑΟΚ η οποία ήταν εκτός αποστολής και χωρίς διακριτικά του ΠΑΟΚ την τραυμάτισαν χτυπώντας την με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο στομάχι.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε την πολύ καλή φιλοξενία από πλευράς Διοίκησης του ΑΡΗ στην ομάδα μας...


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP