OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

17/2/09

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...

Print this post

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. του ΟΦΗ, Κρήτες, με την οποία χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων ανεπιθύμητη στο Ηράκλειο την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αφορμή για την καυστική ανακοίνωση στάθηκε η τραγική, για ακόμα μία φορά, διαιτησία στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς ΕΠΟ Super League και όποιον νομίζει ότι τον αφορά αν νομίζετε κύριοι εάν και αυτός ο τίτλος δεν σας αξίζει ότι είμαστε ξεγραμμένοι είστε οικτρά γελασμένοι , αν νομίζετε ρίχνοντας τον ΟΦΗ μας στην Β εθνική θα εξυγιάνετε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ξεχάστε το. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κόσμος και πολλοί θα χάσετε τον ύπνο σας κουμπάροι – θειοι – υπάλληλοι και όποιος πάει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα που θέλει τον ΟΦΗ μας καθαρό στην Α εθνική.

Ο κόσμος του ΟΦΗ και της ΚΡΗΤΗΣ γενικότερα δεν αντέχει την αδικία και την κακομοιριά . Μετά τα τελευταία γεγονότα την εντεταλμένη υπηρεσία που εκτέλεσε ο Ζωγράφος , την ιστορία με τους αγρότες μας στον Πειραιά μας δείχνουν ότι μας έχουν γραμμένους ως ΚΡΗΤΗ , γι αυτό λοιπόν και εμείς κρίναμε ως ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα στο Ηράκλειο. Να πάει να παίξει στην Τρίπολη στην Λιβαδειά των κουμπάρων ή στο Καραϊσκάκη του……..., το ίδιο κάνει, εδώ ΟΧΙ.

Ξυπνάτε όλοι δεν βρέχει μας φτύνουν , όποιος συνεχίσει να κοιμάται είναι συνένοχος .

Υ.Γ Λαέ του ΟΦΗ συσπειρώσου και μείνε ενωμένος .

Σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ Κρητες-4

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP