OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

16/2/09

Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας...

Print this post

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας,
σχετικά με την απίστευτη μετονομασία της Τούμπας σε Τουρκία απ την εφημερίδα "φίλαθλος", παραθέτουμε το κείμενο ενός αναγνώστη του paokmania.gr:

Πόλη, Πόντος και Αγια -Σοφιά είναι μερικά από τα σύμβολα της αγαπημένης μας ομάδας. Το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και η μεταμόρφωση της Αγίας Σοφίας σε «μουσείο» μάλλον δεν συγκινούν την χαβούζα. Το Φανάρι δέχεται επιθέσεις από τους γκρίζους λύκους και δεν καίγεται το καρφί κανενός.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αυτό; Στην χώρα της φουστιάς στην οποία ζούμε συχνά πυκνά παρατηρούμε ότι οι γκρίζοι λύκοι έχουν καπαρώσει θέσεις των ΜΜΕ της χώρας αλλά και της Θεσσαλονίκης. Η μεγαλύτερη ντροπή δε, είναι ότι με μία συγνώμη νομίζουν ότι λάθη σβήνονται από την μνήμη μας και ότι δίνουμε συγχωροχάρτι γιατί εμείς οι του ένδοξου Πόντου είμαστε large στα συναισθήματα. Μας χαστουκίζουν και γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο.

Θυμηθείτε μαζί μας το ντέρμπυ μεταξύ ΠΑΟΚ-γκέυ μέσα στην Τούμπα πριν 2 χρόνια όταν γράφτηκε σε αθηναϊκό κανάλι ως ντέρμπυ στην Τουρκία.

Χθες είχαμε πάλι την απίστευτη ατάκα ότι ο Μπακαγιόκο έφυγε από την Τουρκία (Τούμπα) μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή!

Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί…Στην πρώτη περίπτωση η ομάδα δεν είχε διοίκηση και πέρασε το θέμα έτσι. Μόνο εμείς ως οπαδοί αντιδράσαμε τότε στα ράδια της πόλης αλλά και με τηλεφωνήματα στο τότε κανάλι στο οποίο σήκωνε το τηλέφωνο μία η καθαρίστρια, μία ένας σεκιουριτάς και μετά έκαναν το αυτονόητο. Απλά δεν το σήκωναν! Οι απαντήσεις που πήραμε από την καθαρίστρια και τον σεκιουριτά ήταν ότι έγινε λάθος στο μοντάζ αλλά ονόματα δεν πήραμε γιατί πολύ απλά δεν δώσανε. Αν πηγαίναμε μία βόλτα από τα γραφεία τους τότε, μάλλον θα έδιναν.

Η τότε διοίκηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη ούτε καν έβγαλε ανακοίνωση ενώ το τότε κανάλι ήρθε καμαρωτό καμαρωτό στην Τούμπα-Τουρκία να καλύψει τον αγώνα με τους ελληνάρες δημοσιογράφους του.

Τώρα έχουμε το θέμα με την εφημερίδα που βλέπετε. Είναι με υπογραφή του δημοσιογράφου ονόματι σκριβάνο ο οποίος, προφανώς, για να κάνει το ρεπορτάζ της ομάδας του ΠΑΟΚ χρειάζεται καθημερινή ανανέωση της βίζας του για να παρακολουθεί τα τεκτενόμενα του ΠΑΟΚ στην τουρκία.

Αυτή την φορά η ομάδα έχει διοίκηση. Και μάλιστα διοίκηση που φοράει παντελόνια. Το τι θα κάνει ξέρει αυτή και την εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν ήμασταν στην θέση της σίγουρα η αντίδραση μας θα ήταν ακραία. Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με τύπους που φοράνε φουστάνια και μέσα τους κρύβουν κίτρινα συναισθήματα, γιατί μη ξεχνάτε ότι τούρκους μας φωνάζει το γειτονικό σωματείο από το ισραήλ. Οι από κάτω μας φωνάζουν βούλγαρους…

Ίσως αν παίζαμε κύριοι στο πρωτάθλημα της τουρκίας και της βουλγαρίας να είχαμε περισσότερους τίτλους από εσάς.

Παρόλα αυτά εμείς παραμένουμε εδώ να σας τρομοκρατούμε με τον παλμό της εξέδρας, την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και την ολική επαναφορά του δικέφαλου αετού στην κορυφή με το στανιό.

Ξέρουμε ότι αυτό σας ενοχλεί. Ξέρουμε ότι είμαστε αγκάθι σε αυτό που κάνετε τόσα χρόνια. Οι τούρκοι πέρασαν από το χαριλάου και θα περάσουν και από το αγαπημένο λιμάνι των αμερικάνων ναυτικών που έβρισκαν τις βίζιτες και θα σας γεμίζουν το ΟΑΚΑ με χιλιάδες καραβάνια από αυτούς.

Οι τούρκοι θα σας περιμένουν και στις 8 του Μάρτη πάλι να σας υποδεχθούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι η έκφραση «της πουτ@ν@ς το κάγκελο» βγήκε γιατί περιμέναν οι ελληνίδες βίζιτες στο λιμάνι τα ναυτάκια του στόλου με τις ώρες να παρκάρει το καράβι…

Για τους κάτω η ιστορία λέει ότι δεν ξέρουν ποιον έχουνε πατέρα. Είναι απόγονοι του στόλου και είναι καταγεγραμμένο από την ιστορία. Για τους εδώ πάνω τους κομπλεξικούς…Το ότι τούρκος είναι ο μπαμπάς τους είναι το μόνο σίγουρο.


1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

palalos 16/2/09 11:09  

ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ "ΛΑΘΟΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ....ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.....

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP