OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

23/12/07

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Print this post



Μπορεί να μην έπεισε με την απόδοσή του, αλλά το τρίποντο το πήρε. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με δυσκολία του Λεβαδειακού 1-0 στην Τούμπα, με «χρυσό σκόρερ» τον Βασίλη Λάκη (88’), μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ζήση Βρύζα. Σίγουρα οι πολλές απουσίες που είχε ο «δικέφαλος του βορρά» αποτελούν μία σοβαρή δικαιολογία, ωστόσο το αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας είναι φανερό. Στην αντίπερα όχθη, από τους φιλοξενούμενους έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω, που θα τους ωθούσε στο να πετύχουν μία σπουδαία νίκη

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μάλιστα, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται στην Τούμπα είναι εξ ορισμού το αφεντικό, δεν κατάφερε να απειλήσει παρά μία φορά στο 42ο λεπτό, όταν η εξαιρετική πάσα του Ηλιάδη έβγαλε σε θέση βολής τον Γεωργιάδη αλλά εκείνος, από πλάγια δεξιά, νικήθηκε από τον Μπλάζιτς.

Αντίθετα, οι Βοιωτοί είχαν σαφώς πιο συμπαγή λειτουργία. Τα πλάγια μπακ Ποπόφ και Εμεράν, έκλειναν υποδειγματικά τον χώρο, η μεσαία γραμμή λειτουργούσε άριστα στο ανασταλτικό κομμάτι κι έμενε ο Ντιμπαλά να αδράξει την ευκαιρία. Τη φορά που βρέθηκε όμως ο θηριώδης φορ σε θέση βολής, στο 35’, δέχθηκε το εξαιρετικό τάκλιν από τον Χρήστο Μελίσση.

Νωρίτερα, στο 27’, ο Λεονάρντο εφόρμησε απειλητικά αλλά πριν βρεθεί μπροστά από τον Φερναντέζ, ο Μελίσσης τον έκοψε, με ακόμη μία εξαιρετική ενέργεια. Και να σκεφτεί κάποιος πως η ομάδα του Γκεόργκι Βασίλιεφ παρατάχθηκε με μία αναγκαστική αλλαγή, καθώς στην προθέρμανση αποχώρησε ο Πιετρ για να πάρει τη θέση του ο Λεονάρντο.

Από τη στιγμή που το πρώτο μέρος θα ξεχνιόταν γρήγορα ούτως ή άλλως, η επανάληψη δεν μπορούσε παρά να επιφυλάσσει περισσότερες συγκινήσεις. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε στα πρώτα πέντε λεπτά. Αφού ο Λεβαδειακός ανέπτυξε επιθετική δραστηριότητα χωρίς αποτέλεσμα (πρωταγωνιστής ο Ρούσεφ), ήρθε η φάση του 50ου λεπτού να ανάψει τα αίματα.

Η εξαιρετική κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου ανάγκασε τον Μπλάζιτς να απομακρύνει άψογα τον κίνδυνο, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στην εξέλιξη της φάσης βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και το ριπλέι δείχνει τον Παστό να σπρώχνει τον Κνολ. Όχι και η πιο εύκολη φάση.

Το διάστημα πίεσης όμως δεν συνεχίστηκε. Ο ΠΑΟΚ είχε πλέον τη διαρκή κατοχή της μπάλας, με συνέπεια η επιθετική δραστηριότητα του Λεβαδειακού να περιοριστεί σημαντικά.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε περάσει στο ματς τους Ζήση Βρύζα και Βασίλη Λάκη. Ο πρώτος πάσαρε ωραία στον ταχύτατο ακραίο, εκείνος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού προσπάθησαν στα λίγα λεπτά που απέμεναν αλλά ο αντίπαλός τους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να φτάσει σε ακόμη μία νίκη στο... άβατο της Τούμπας (έξι νίκες, μία ισοπαλία). Ο ΠΑΟΚ κρατάει το τρίποντο σε ένα ματς στο οποίο είχε πολλές απουσίες (Βαγγελής, Γκονζάλες, Ορφανός, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας).

Ο Γιώργος Κασναφέρης χτύπησε μερικά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και ο τέταρτος διαιτητής πήρε την σκυτάλη, ουσιαστικά μόνο για το τελικό σφύριγμα.

Οι παίκτες του δικεφάλου διαμαρτύρονται για μία ακόμα φαση, με υποψία πέναλντι.



Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ηλιάδης (79΄ Βρύζας), Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μουμίν (64΄ Λάκης), Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον (90+1΄ Μαλεζάς), Χριστοδουλόπουλος.

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Εμεράν, Ποπόφ, Άντερσον, Παστός, Λεονάρντο (72΄ Παρασκευαΐδης), Διαμαντής, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Ρούσεφ (90΄ Ντία), Ντιμπαλά.

Συνέντευξη Τύπου:

Φερνάντο Σάντος: "Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση. Ο Λεβαδειακός είχε καλή αμυντική λειτουργία κι αυτό συντέλεσε στο ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Έχουμε βέβαια και εμείς τη δική μας ευθύνη σε αυτό, καθώς δεν λειτουργήσαμε σωστά στην ανάπτυξή μας κι έτσι δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να γίνουμε απειλητικοί.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντεπιτεθεί και μάλιστα είχε δύο καλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι αν θέλουμε να πετύχουμε γκολ, πρέπει να κινηθούμε χωρίς την μπάλα, να σταματήσουμε να είμαστε νωθροί. Ο αντίπαλος και πάλι λειτούργησε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά εμείς ήμασταν πιο ζωντανοί και κάναμε 5-6 ευκαιρίες.

Ο λόγος που δεν βάλαμε γρήγορα γκολ όταν η ικανότητα του τερματοφύλακά τους. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε και με μεγάλο κόπο καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε και πως το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις και το μόχθο μας στον αγωνιστικό χώρο σήμερα.

Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας με ικανοποίησε. Ο σκόρερ μας σήμερα αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αυτό δείχνει ότι κάναμε επιθέσεις που έβγαιναν μέσα από συστήματα και οργανωμένο τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο έλειψε από την ομάδα μας η κίνηση στην επίθεση, τα μαρκαρίσματα έβγαιναν εύκολα από τους αντίπαλους και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και ανεβήκαμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για παράδειγμα, στο οποίο είχαμε δεχτεί πέντε με έξι επιθέσεις που μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ, σήμερα αποφύγαμε τις επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνά μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους τους Έλληνες"
.

Γκεόργκι Βασίλιεφ: "Όταν χάνεις, όπως εμείς σήμερα είναι δύσκολο και πονάει. Ιδιαίτερα όταν ξέρεις ότι η ομάδα σου τα έδωσε όλα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι σήμερα είχαμε ορισμένες σημαντικές απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Σίσιτς, ο Μοντόγια, ο Σινγκέλοφ και γι' αυτόν το λόγο δώσαμε έμφαση στην άμυνα.

Φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε αυτό που θέλαμε, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με παράδοση και στην έδρα της παίζει με έναν παίκτη παραπάνω, τον κόσμο, ο οποίος δημιούργησε μία φοβερή ατμόσφαιρα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ήρεμο και εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ άλλαξε κάποια πράγματα πίεσε περισσότερο και ουσιαστικά μας έπαιξε στο μισό γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά που είχε ο ΠΑΟΚ και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ που μας στοίχισε την ήττα. Ο Λεβαδειακός θα συ συνεχίσει πάντως τον αγώνα για τη σωτηρία του"
.

Ευχαριστώ για την γιορτή
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, και το Δ.Σ. της με αφορμή την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Super League εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

''Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους της ομάδας για τις στιγμές γιορτής που δημιούργησαν στην Τούμπα και για τη συγκλονιστική τους συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, εύχονται ολόθερμα Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο''



To film του αγώνα...


1'
Έναρξη αγώνα
16'

Σχόλιο



Ανούσιο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους κυρίως να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Μπλάζιτς
20'
Ευκαιρία Λεβαδειακός : Ντιμπαλά



Κάθετη μπαλιά του Έμεραλ στον Ντιμπαλά, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε πάνω στον Φερνάντες
29'

Σχόλιο



Ο Λεβαδειακός στα τελευταία λεπτά πιέζει τον ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ
32'
Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ : Μπαϊάνο
33'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Διαμάντης
34'
Ευκαιρία Λεβαδειακός : Ντιμπαλά



Ο Ποπόφ βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Ντιμπαλά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες, αλλά άργησε και ο Μελίσσης έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ
40'
Ευκαιρία Λεβαδειακός : Διαμάντης



Ο Διαμάντης έκανε επέλαση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντες
42'
Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Γεωργιάδης



Εντυπωσιακή ενέργεια του Ηλιάδη έξω από την περιοχή, βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε, αλλά ο Μπλάζιτς έδιωξε με τα πόδια
45'
Λήξη ημιχρόνου
46'

Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50'
Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Χριστοδουλόπουλος



Σέντρα του Μπαϊάνο από τα δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Μπλάζιτς αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
51'
Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Χριστοδουλόπουλος



Κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Χριστοδουλόπουλο, που σουτάρει από διαγώνια θέση, ο Μπλάζιτς αποκρούει, κοντινή κεφαλιά από τον Σάλμον, ο Μπλάζιτς και πάλι σε κόρνερ
64'
Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Σάλμον



Σουτ του Σάλμον έξω από την περιοχή, δίπλα από το δοκάρι του Μπλάζιτς
65'
Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ



Ο Λάκης στη θέση του Μουμίν
66'
Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ : Γεωργιάδης
66'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Έμεραν
72'
Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός



Ο Παρασκευαΐδης στη θέση του Λεονάρντο
78'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Ποπόφ
80'
Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ



Ο Βρύζας στη θέση του Ηλιάδη
87'
Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Σάλμον



Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ασθενής απόκρουση του Μπλάζιτς, σουτ του Σάλμον μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
87'
Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός : Μπλάζιτς
88'
Γκολ ΠΑΟΚ : Λάκης



Ο Βρύζας μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Λεβαδειακού, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Λάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ "λύτρωσε" τον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 1-0
90'
Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ



Ο Μαλεζάς στη θέση του Σάλμον
90'
Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός



Ο Ντιά στη θέση του Ρούσεφ
Λήξη αγώνα






























0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP