OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

21/12/07

Print this post

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Κ
ατά του Γιάννη Γούμενου, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ το πρωί της Παρασκευής. Το ποσό φτάνει γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και είναι για τα τρία χρόνια που αυτός διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας.

Αναλυτικά οι χρονιές και τα χρήματα που χρωστά o κ.Γούμενος:
20004-05: 1,1 εκατομμύρια ευρώ
2005-06: 1,150 εκατομμύρια ευρώ
2006-2007:872.000 ευρώ


Τέλος, να τονιστεί ότι υπάρχει και το ποσό των 824.000 ευρώ, το οποίο δεν εξακριβώθηκε το πώς έχει χρησιμοποιηθεί από τον κ.Γούμενο



Αίθουσα τύπου γηπέδου Τούμπας, 14:00 , Συνέντευξη Τύπου Φ.Σάντος
"Στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα έχουμε τη συμπεριφορά που έχουμε πάντα όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας. Από την πρώτη στιγμή θα αγωνιστούμε με στόχο να επιβληθούμε, να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα, να κινηθούμε πολύ χωρίς την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έρχεται εδώ για να πάρει βαθμούς, είναι λογικό αυτό. Εμείς θα έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά παρόλα αυτά το πολύ τρεις παίκτες θα αλλάξουν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Επιπλέον, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή αναφορικά με το πνεύμα και τη φιλοσοφία μας στον αγώνα. Τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι σημαντικότατα, καθώς δεν πρέπει να έχουμε απώλειες. Τονίζω ακόμη ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αν και αρκετοί το πιστεύουν αυτό.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχα μία συνομιλία με τους επόπτες. Συνήθως δεν σχολιάζω τα λάθη των διαιτητών, αλλά ένα συγκεκριμένο λάθος που έγινε τότε πιστεύω ότι δεν ήταν έντιμο. Είναι αδύνατο να μην είχε καθαρή άποψη σε εκείνη τη φάση με πρωταγωνιστή τον Βρύζα. Επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει και στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι. Δεν ήταν έντιμο αυτό που έγινε, αυτό πιστεύω.

Αν βρούμε κάποια περίπτωση παίκτη που θα είναι απολύτως χρήσιμος σε μας αυτήν τη στιγμή και θα είναι και οικονομικά εφικτή η απόκτησή του, τότε θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά πραγματοποίησης μεταγραφών. Σίγουρα θα υπάρχουν παίκτες που θα είναι διαπραγματεύσιμοι, που θα είναι θετικοί να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Εμείς όμως δεν θα κάνουμε αγορές ποδοσφαιριστών μόνο και μόνο για να λέμε ότι κινηθήκαμε μεταγραφικά. Επίσης, ίσως προχωρήσουμε στο δανεισμό κάποιων παικτών, αν και δεν είναι εύκολο να ξέρουμε από σήμερα αν θα γίνει σίγουρα κάτι τέτοιο. Είναι όμως πιθανό.

Σχετικά με την κλήρωση του Champions' League και του Κυπέλλου UEFA θέλω να σχολιάσω ότι οι ελληνικές ομάδες είναι πλέον δυνατές. Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στις Θετικές Επιστήμες για να γίνονται μαθηματικοί συλλογισμοί. Ο βαθμός δυσκολίας του κάθε αγώνα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως έχω πει και παλιότερα, οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδας που αγωνίζεται αυτό το διάστημα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ικανή για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες και φημισμένες ομάδες των άλλων χωρών."

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP