OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

15/3/09

Το Αλκαζάρ της ντροπής, 21 χρόνια μετά...

Print this post

Το Αλκαζάρ χθες μας αηδίασε. Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΛ απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν γι' άλλη μια φορά εξευτελιστικές για το ίδιο το σωματείο της ΑΕΛ αλλά και την ιστορία του κόσμου της. Θα ξεκινήσουμε από τα αντιεθνικά συνθήματα, που έβριζε τη θύρα 4.

Ξεφτιλισμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι "Βούλγαροι" της Θύρας 4 ήταν πριν ακριβώς 21 χρόνια που είχαν βρεθεί δίπλα σας στον αγώνα που είχατε κάνει για να μη χάσετε το Πρωτάθλημα που δικαιούσασταν.
21 χρόνια πριν, οι "Βούλγαροι" της Θύρας 4 είχαν έρθει στα Τέμπη με δύο λεωφορείο για να φωνάξουν μαζί σας.
21 χρόνια πριν, οι "Βούλγαροι" της Θύρας 4 είπαν όχι σε ένα Πρωτάθλημα στα χαρτιά και ναι σε ένα Πρωτάθλημα σε αυτόν που το άξιζε και ήταν η ΑΕΛ.
Να θυμήσουμε εδώ στις 17 Μαρτίου 1988, δηλαδή 21 χρόνια παρά τρεις μέρες, σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός - Λάρισα είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γκιόργκι Τσίγκοφ (είχε βρεθεί ντοπέ ενώ δεν ήταν να περάσει αυτός από έλεγχο ντόπινγκ, αλλά δύο άλλοι παίκτες της ΑΕΛ αλλά ο Βάζελος έχοντας δικές του πληροφορίες ζήτησε να περάσει και αυτός από έλεγχο, (σχετικό link ).
Η τιμωρία τότε για την ομάδα που ο παίκτης της θα βρισκόταν ντοπαρισμένος, ήταν αφαίρεση τεσσάρων βαθμών. Οι βαθμοί αυτοί αφαιρέθηκαν αρχικά από την ΑΕΛ. Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, οι οπαδοί της είχαν βγει στους δρόμους κλείνοντας ακόμα και τα Τέμπη, καθώς η ομάδα τους βρισκόταν κοντά στο να χάσει ένα Πρωτάθλημα που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σίγουρο ότι θα το κατακτούσε.

Οι Βούλγαροι της Θύρας 4 λοιπόν, είχαν έρθει με δύο λεωφορεία για να φωνάξουνε μαζί με τους Λαρισινούς για το δίκιο της ομάδας τους και κατά του κατεστημένου της Αθήνας που προσπαθούσε να πάρει άλλο ένα Πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Τελικά η ΑΕΛ δικαιώθηκε και στο τέλος του Πρωταθλήματος κατέκτησε το Πρωτάθλημα αφήνοντας δεύτερο όχι τελικά τον Παναθηναϊκό, αλλά τον Π.Α.Ο.Κ. με τέσσερις βαθμούς διαφορά...
Οι Βούλγαροι του Π.Α.Ο.Κ. δεν ασχολήθηκαν ποτέ με σας. Ούτε ποτέ σας θεώρησαν αντίπαλο. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να δημιουργήσετε οπαδούς και να βρείτε έναν αντίπαλο, ασχολείστε με τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του. Είστε απλά ξεφτιλισμένοι.
Αλλά ντροπή δεν νιώθουμε μόνο για σας. Νιώθουμε και για τον πρόεδρό σας. Αυτός όπως και σεις ψάχνουν για αντίπαλο και βλέπουν φαντάσματα γι' αυτό και πριν αρχίσει η σεζόν τα έχει βάλει με τον Π.Α.Ο.Κ.
Το παίζει ξαφνικά ο προστάτης όλων και δείχνει ευαισθησία στα επεισόδια, αυτά που δημιουργούνται όμως μόνο από τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. Τελευταία φορά έκανε δηλώσεις μετά το ματς Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός στο Πρωτάθλημα, ρίχοντας βολές στο σύλλογο του Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του.
Κύριε πρόεδρε Superleague με τι πρόστιμο θα τιμωρήσετε τον σύλλογό σας για τα χθεσινά επεισόδια; Θα συνεχίζετε να προστατεύετε την τσέπη σας και να μην κόβετε στα ίσια το καρπούζι;
Επειδή δεν ξέρουμε όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή αν εσείς και τα όργανά σας θα έχετε την κατάλληλη μνήμη, σας υπενθυμίζουμε:

στο 80' του χθεσινού είχαμε βροχή αντικειμένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης κόρνερ του Βιερίνια και ρίψη κροτίδων. Χρησιμοποίηση λέιζερ (οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται στη φυλακή για χρήση λέιζερ) σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντιεθνικά συνθήματα με το Βούλγαροι να ακούγεται σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και παραποίηση του "Μακεδονία ξακουστή" (όπως κάνουν μάλλον τα ινδάλματα των Λαρισαίων, οι οπαδοί των Αθηναϊκών ομάδων), αλλά και επίθεση κατά των διοικούντων του Π.Α.Ο.Κ. στα επίσημα.
Πριν μία εβδομάδα όλη η Ελληνική Αστυνομία μετακόμισε στην Τούμπα για να κρατήσουν τους κακούς "Βούλγαρους" του Π.Α.Ο.Κ. Εσείς κ. Πηλαδάκη τι έχετε να πείτε για τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο τώρα αλλά και σε προηγούμενα ματς της ΑΕΛ, αλλά τι έχετε να μας πείτε τόσο εσείς όσο και η Ελληνική Αστυνομία αλλά και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ για την πέτρα που πετάχτηκε στο λεωφορείο της αποστολής του Π.Α.Ο.Κ. λίγο πριν αυτό φτάσει στην περιοχή των Τεμπών;
Ως επίλογο θα θέλαμε να σας πούμε ότι τόσο η διοίκηση του συλλόγου σας αλλά και ο κόσμος της μας θυμίζουν πολύ τον Δον Κιχώτη που νόμιζε ότι κάποιος ήταν και ότι είχε και αντίπαλο. Υπάρχει μόνο μία ιδέα, μόνο ένας σύλλογος, μόνο ένας λαός που εκπροσωπεί όλους αυτούς που αδικούνται και τολμούν να τα βάζουν με το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κατεστημένο και αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ.
Εσείς το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να γίνεστε ρουφιάνοι και τσιράκια των Αθηνών που το μόνο που κάνουν, είναι να σας περιφρονούν. Μην ξεφτιλίζεστε. Μην ντροπιάζετε την ιστορία των οπαδών σας...


©paokmania.gr

7 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  15/3/09 20:17  

ΑΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!!!!

Ανώνυμος,  16/3/09 14:58  

poutan ael opou sas broume tha sas gamame

Ανώνυμος,  16/3/09 15:10  

Kompleksika PAOKIA to nou sas!!! Emeis pote den asxolithikame mazi sas. Kia pia omada palaeuei to katestimeno to grafei h istoria.
AEL MIA ZWH

Ανώνυμος,  16/3/09 15:11  

Tha mas klasetai ta arxidia

NOVITO 16/3/09 17:31  

Δε μαζεύεστε λίγο όλοι οι ανώνυμοι ...
Μπορεί στις ηλικίες σας να θεωρείτε τα μπινελίκια μαγκιά και ανδρισμό, αλλά ευτυχώς δεν είναι....
Ανώνυμε 1,2 και 4 δε νομίζω να σχολιάζεται κάτι απ αυτά που γράψατε...
Ανώνυμε 3 συμφωνώ στο "Kia pia omada palaeuei to katestimeno to grafei h istoria" και σίγουρα αυτή δεν είναι η ομάδα της μαριονέτας του Σωκράτη ...
Οσο για το πόσο δεν ασχοληθήκατε....το δείξατε το Σ/Κ...

palalos 20/3/09 07:55  

μου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στος "ανώνυμους" τσάτσους......

NOVITO 20/3/09 17:48  

Παλαλέ είπα να μην αφήσω σα τελευταία σχόλια τις μαλακίες των "ανώνυμων"...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP