OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

9/11/08

A(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...

Print this post

Image

Η φάμπρικα ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί. Πονάει. Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι πρόβλημα για το μεγαλύτερο γλείφτη της Ελληνικής δημοσιογραφίας.

Τον τσάτσο που γυρίζει το κεφάλι όταν τον φωνάζουν Παπαδημητρίου. Ο άνθρωπος που αντί να είναι μέλος του συνδέσμου των τσάτσων είναι μέλος των δημοσιογράφων επέτρεψε τον πρώην άνδρα της Μάρθα Καραγιάννη να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ.

Ο περίγελος των Ελλήνων γκολκίπερ με εντολή των αφεντικών του ( με 300 ευρώ κάνει κωλοτούμπες για τους μετόχους του πολυμετοχικού ) επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ γιατί όπως είπε ευνοείται από τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ που πήρε πέναλτι μετά από 9 αγωνιστικές ευνοείται.

Ο περίγελος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και λάτρης της μπαρμπουτιέρας έκανε αναφορά και στη συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Μάκη Γκαγκάτση. Κι ολ΄ αυτά με τον περίγελο της Ελληνικής δημοσιογραφίας τον αρχιτσάτσο Παπαδημητρίου να χαμογελάει και να παροτρύνει τον πρώην άνδρα της Μάρθας Καραγιάννη να πει περισσότερα.

Τόσο πολύ πονάει όταν ο ΠΑΟΚ…κερδάει. Τόσο πολύ οργανώνονται σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όλα τους ενοχλούν. Και μέσα σ΄ όλα ο υπάλληλος προέδρου ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης που με τον τίτλο του καθηγητή διαιτησίας αναλύσει τις φάσεις κατά πως το βολεύει. Ναι στον περίφημο Βαρούχα αναφέρομαι που δεν παραλείπει με κάθε ευκαιρία να δείχνει τα αντιΠΑΟκτσήδικα αισθήματα του.

Και όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες τους πληρώνεις εσύ φίλαθλε οπαδέ του ΠΑΟΚ. Εσύ που παλεύεις για να εισπράξεις 900 ( στην καλύτερη περίπτωση ) ευρώ το μήνα πληρώνεις τους καραγκιόζηδες σα τον Παπαδημητρίου, τον Κωνσταντίνου και τον Βαρούχα.

Ε, άντε στο διάολο όλοι σας. Δεν σας αντέχουμε. Δεν έχουμε άλλη υπομονή να σας βλέπουμε να πολεμάτε τον ΠΑΟΚ. Η ανοχή μας πρέπει να τελειώσει τώρα...



Για μια ακόμη βδομάδα παρακολουθήσαμε το ολίσθημα των «σχολιαστών» της Αθλητικής Κυριακής. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η αρνητική στάση της κρατικής τηλεόρασης έχει να κάνει με την επιλογή μας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων...

Ο ανήθικος σημερινός υπαινιγμός του Βασίλη Κωνσταντίνου, περί συγγενειών που επηρεάζουν τους διαιτητές, το μόνο που προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καχυποψία και άλλοθι. Άλλοθι πιθανόν για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν...

Δεν μας πειράζει η γνώμη κανενός, όσο γραφική ή κατευθυνόμενη και να τη θεωρούμε, όσο σημαντικός ή ασήμαντος είναι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός που την εκφέρει. Μας πειράζει που χωρίς να έχουμε δικαίωμα επιλογής είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε όλοι για το μεροκάματο κάποιου, που, τυφλωμένος από οπαδικά συμφέροντα, θίγει την αξιοπρέπεια ενός τεράστιου συλλόγου όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Και μας πειράζει που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν τον επανέφερε στην τάξη.

Οι εποχές που ο καθένας μπορούσε να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ έχουν περάσει...Κι αυτό δεν το επιβάλλουμε με ανακοινώσεις ή χρήση του παρασκηνίου. Το επιβάλλει η αγωνιστική αναγέννηση και η πρωτοφανής συσπείρωση στο σύλλογο.



Τολμήσατε να φτάσετε στην κορυφή; Κατάφερες Ζαγοράκη να βγάλεις τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια και μπαίνεις σφήνα εμποδίζοντας τα πλάνα των αφεντικών μας;

Κερδίσατε μάλιστα ,για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια πέναλτι που δε ήταν; Ε, θα σας…κυνηγήσουμε ! Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέπτεται και λειτουργεί πλέον το κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Το πιο τραγικό είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει στην πρώτη γραμμή της βρώμικης προπαγάνδας του ως όπλο το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι .Τελευταίο ατόπημα ; Στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή πριν το ματς ανάμεσα στους αγαπημένους των υπευθύνων της - ολυμπιακό και παναθηναϊκό- ο καλεσμένος της εκπομπής (Κωνσταντίνου) αλλά και ο παρουσιαστής (Παπαδημητρίου ) επιτέθηκαν στον ΠΑΟΚ και τόλμησαν να αιτιολογήσουν την διαιτησία Παμπορίδη στις ¨καλές οικογενειακές σχέσεις ¨.

Επίσης ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας (Βαρούχας), στις φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ- Πανιώνιος, έκρινε ότι όλες οι αμφισβητούμενες ήταν υπέρ του Πανιωνίου. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Τσακίρης σε δημόσια τοποθέτησή του, παραδέχτηκε ότι ο Παμπορίδης στο β΄ ημίχρονο έπαιζε 80 – 20 υπέρ της ομάδας του ….

Οι τακτικές τους είναι γνωστές. Οι τακτικές όλων αυτών που κρύβονται και δικαιολογούν κάθε πέτσινο πέναλτι των ομάδων του πρώην ΠΟΚ. Όλων αυτών που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός (Ναι κύριοι και οι τηλεθεατές στη βόρεια Ελλάδα είναι Έλληνες ) για να κάνουν υποτίθεται σωστά τη δουλεία τους ενώ αυτοί δείχνουν να νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους .

Εμείς δεν εκπλησσόμαστε. Τα νοιώθουμε χρόνια τώρα, στο πετσί μας όλα αυτά. Απλά απορούμε: Θα επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή κάποιο άλλο αρμόδιο όργανο για να ζητήσει εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της εκπομπής; Θα ζητήσει κάποιος από τους τελευταίους , συγγνώμη , που έριξε λάσπη , σε ένα σύλλογο που εκπροσωπείται από εκατομμύρια κόσμου και σε έναν πρόεδρο και πρώην αρχηγό της εθνική ομάδας που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για τέτοιες βαριές κατηγορίες;

Ποιος τελικά ο ρόλος των αθλητικών εκπομπών της ΕΡΤ ; η αντικειμενική μετάδοση αθλητικών γεγονότων ή η όσο καλύτερη δυνατόν προπαγάνδα για το συμφέρον των διαπλεκόμενων;




πηγές: εδώ , εδώ και εδώ

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP