OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

10/11/08

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

Print this post


Παρέμβαση στην α(θ)λητική Κυριακή έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τις απαράδεκτες δηλώσεις του παλαίμαχου του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο κ.Κυριάκος κατάφερε να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ γύρω στις 2 το χάραμα, αν και από τις 11 είχε ζητήσει να επέμβει. Χαρακτηριστική, άλλωστε η ατάκα του, όταν ο πουρουπουπου του έδωσε το λόγο: "Καλημέρα, τη στιγμή που ζήτησα να κάνω την παρέμβαση θα λέγαμε καλησπέρα. Είναι ένα ακόμα δείγμα για το πως αντιμετωπίζεται την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ...." Ο κ. Κυριάκος συμπλήρωσε ακόμα για την καθυστέρηση αυτή ότι "μπορεί να είναι προς όφελος σας, καθώς σίγουρα θα μας ακούσουν πολλοί λιγότεροι τώρα"

Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. τόνισε για ακόμα μία φορά ότι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ η τακτική των ανακοινώσεων και των παρεμβάσεων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα για μια εκπομπή που προκαλεί τόσες πολλές αντιδράσεις.

Ο κ.Κυριάκος είπε μεταξύ άλλων: "η αιχμή που άφησε ο κ. Κωνσταντίνου, ο υπαινιγμός που έκανε, δημιούργησε πραγματικά ένα τεράστιο θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη, είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι.Θεωρώ ότι αντιμετωπίζετε ακόμα και τώρα επιπόλαια το θέμα, κάνοντας αυτή τη συζήτηση στις 2 και 10 το βράδυ"

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, ότι ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ανέφερε ότι ο κ. Κωνσταντίνου ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όταν ο Π.Α.Ο.Κ. έχανε πρωταθλήματα από διαιτητικά λάθη και ότι σήμερα βρήκε ένα πάτημα, όταν 8 αγωνιστικές κανένας δεν έχει μιλήσει...

Ακόμα ο κ.Κυριάκος αναφέρθηκε και στον κ.Βαρούχα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική "κάλυψε" τον διαιτητή του Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ., καθώς είναι μέλος στο σύνδεσμο όπου προεδρεύει.

Το μέλος της Π.Α.Ε. στάθηκε ιδιαίτερα στο μέσο μετάδοσης της συγκεκριμένης κουβέντας, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν είναι δυνατό σε μία εκπομπή που αποτελεί σταθμό και μεταδίδεται από τη κρατική τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι μας να γίνονται τέτοιες συζητήσεις καφενειακού επιπέδου!

Εδώ το link για να ακούσετε την τοποθέτηση του εκπρόσωπου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



Υ.Γ.:Ο Βασίλης Κων/νου γιατί ξέχασε (τόσο γρήγορα) τι έγινε στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ με το πέναλτι (και αποβολή) που δεν σφύριξε ο τότε διαιτητής σε βάρος της ομάδας του;

1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

palalos 10/11/08 10:06  

.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΡΤ....

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP