OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

22/11/08

Σκάνδαλο στο βόλλευ..

Print this post

Έτσι φτιάχνονται οι δυναστείες…

Σκάνδαλο ολκής στην Θεσσαλονίκη

Ο τίτλος τα λέει όλα. Όπως στο ποδόσφαιρο ο γκέυ έχει κάνει την δική του δυναστεία με την παράγκα,όπως ο βάζελος στο μπάσκετ έχει κάνει την δική του δυναστεία με την φαρμακοβιομηχανία-μονοπώλιο και φέρνει τους παικταράδες απο το εξωτερικό αυξάνοντας την τιμή της ασπιρίνης έστω και ένα λεπτό έτσι και η γριά προσπαθεί να γίνει η δυναστεία του βόλεϋ αυτής της χώρας με αθέμιτα μέσα.

Εδώ και καιρό στην Θεσ/νίκη υπήρχαν οι φήμες ότι μεγάλο όνομα του βόλεϋ έχει μειωμένη απόδοση με την ομάδα του, γιατί ήθελε να μείνει ελεύθερος και να μετακομίσει σε γειτονικό σωματείο της πόλης. Η φήμη σιγά σιγά άρχισε να γίνετα ολοένα πιο ισχυρή την στιγμή που ο εν λόγω παίκτης συνέχιζε να προκαλεί με την απόδοση του στους 2 ίσως και 3 τελευταίους αγώνες και ενώ ήταν απο τους βασικούς παίκτες της ομάδας του και ένα απο τα πιό ισχυρά ονόματα του εξωτερικού που ήρθαν στην χώρα μας.

Μιλάμε για τον Ralf Bergman ο οποίος είχε ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην κατηγορία και ήταν απόλυτα λογικό να έχει η διοίκηση και ο προπονητής μεγάλες απαιτήσεις όπως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ από αυτόν.

Ο παίκτης στην αρχή έδειξε τα προσόντα του με καλά σχετικά στατιστικά την στιγμή που η ομάδα ακόμα έψαχνε να βρεί τον εαυτό της.

Στους δύο τελευταίους αγώνες η αγωνιστική του κατάσταση ήταν η πλέον αδιάφορη. Και ενώ ήδη προϋπήρχαν οι φήμες ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την γριά απλά θα έπρεπε να σπάσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ για να μπορεί να μετακομίσει σ αυτήν. Η διοίκηση και το προπονητικό team διέγνωσαν την αδιαφορία του παίκτη και πήραν την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν την στιγμή που ο παίκτης ζητά και το μισθό του Δεκέμβριου για να φύγει !

Μαζί του θα φύγει και ο keir o οποίος δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα την στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται να δώσει φιλικό αγώνα με την Καλαμαριά εν όψει του αγώνα με την γριά εκτός έδρας.

Περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αλλά και πιθανή τιμωρία της γριάς και παίκτη για μειωμένη απόδοση και προσυμφωνία, αν όντως αποδειχθεί, με άλλη ομάδα την στιγμή που ο παίκτης ανήκε στο δυναμικό της ομάδας μας.

Αυτές είναι οι γριές. Αυτή είναι η πάστα τους που έχουν την τιμητική τους αυτήν την εβδομάδα να γιορτάζουν 100 χρόνια ύπαρξης δίνοντας 2000 εισιτήρια στους γαύρους στο ποδόσφαιρο (εμάς 1500) και στο βόλεϋ να προσπαθούν να προσυλητίσουν παίκτες αντίπαλης ομάδας.

Στον β γύρο του ποδοσφαίρου αλλά και στο βόλεϋ θα τους υποδεχτούμε με αεροπλανάκια σαν το σκουλήκι και στο βόλεϋ ας αποφανθεί η ελληνικη πολιτεία και η ελληνική δικαιοσύνη αν και εφόσον το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσφύγει στα δικαστήρια ως οφείλει…

Στο μπάσκετ σας αξίζει ακόμα μία κατηγορία πιο κάτω…

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP