OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

21/11/08

Οδηγούσε αντίθετα στην Εθνική....!

Print this post








Ένας 76χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης επί 40 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε ούτε σε μπλόκο που του έκαναν, ούτε σε κορναρίσματα ούτε στα φώτα που του αναβόσβηναν!!!
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης. Ο 76χρονος εισήλθε από τον κόμβο Κιλελέρ στο αντίθετο ρεύμα της ΠΑΘΕ, έχοντας δηλαδή κατεύθυνση την Αθήνα, ενώ στην πραγματικότητα εκινείτο στο ρεύμα που οδηγεί προς Θεσσαλονίκη.
Παρά τα κορναρίσματα, παρά τα αυτοκίνητα που...
έβλεπε να έρχονται προς τα πάνω του, παρά το μπλόκο της Τροχαίας, ο 76χρονος δεν κατάλαβε ούτε μια στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και συνέχισε να οδηγεί με ταχύτητα περίπου 100 χλμ την ώρα.
Μάλιστα, στο ύψος του Αερινού, ο ηλικιωμένος συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, χωρίς και πάλι να σταματήσει.
Τα τηλεφωνήματα των υπόλοιπων οδηγών, έπεφταν βροχή στην Τροχαία, η οποία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να σταματήσει τον 76χρονο. Τροχονόμοι απέκλεισαν τους κόμβους εισόδου στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Αλμυρού.
Παράλληλα, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας έστησε μπλόκο στον κόμβο Αλμυρού. Ούτε αυτό όμως δεν ανέκοψε την πορεία του 76χρονου που πέρασε ανάμεσα στα δύο περιπολικά και συνέχισε ανενόχλητος.
Έπρεπε να στηθεί ένα ακόμη μπλόκο, αυτή τη φορά στον κόμβο της ΣΟΒΕΛ για να πάρει τέλος η τρελή κούρσα που σκόρπισε τον πανικό στην ΠΑΘΕ.
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός και πάλι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, στη συνέχεια μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικού σπίτι του.


www.zοugla.gr

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP