OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

5/10/08

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ

Print this post


Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Εργοτέλης και ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο στάδιο για την 5η αγωνιστική της superleague. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένη τη πλευρά του Εργοτέλη, αλλά και ένα μούδιασμα στους ανθρώπους του δικεφάλου, οι οποίοι πίστευαν στη νίκη. Το χθεσινό παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αν και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με το γνωστό 4-2-3-1 και τους Χαλκιά, Σνάουτσερ, Κοντρέρας, Μαλεζά, Δάρλα, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Λάκη, Κωνσταντινίδη και Μουσλίμοβιτς.

Η πρώτη προσπάθεια του αγώνα ανήκε στον δικέφαλο, όταν Ίβιτς και Κοντρέρας δε μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από φάουλ του Γκαρσία. Οι κρητικοί απάντησαν με μακρινό σουτ του Ζούνιορ, το οποίο όμως δεν απείλησε την εστία του Χαλκιά. Ο Μουσλίμοβιτς στο 14' βγήκε μόνος απέναντι στον Δασκαλάκη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα από υπόδειξη του επόπτη Πάνου. Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον δικέφαλο, όταν ο Δασκαλάκης βγήκε νικητής σε διπλό τετ α τετ με τον Κωνσταντινίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά και ήταν αυτός που έκανε την πρώτη ουσιαστική φάση, με τον Ογκουνσότο στο 52'. Η είσοδος του Μπακαγιόκο στη θέση του Λάκη, αφύπνησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δημιούργησε κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, καθώς τα σουτ των Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο δε βρήκαν στόχο. Ένα τέταρτο πριν απ τη λήξη ο δικέφαλος έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία, καθώς ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ το φάουλ του Γκαρσία. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε στους κρητικούς όταν ο Χαλκιάς έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη.

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών του Εργοτέλη, ωστόσο οι επιθετικές του προσπάθειες δεν απέδωσαν το κάτι παραπάνω. Απο τους παίκτες του δικεφάλου δε μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισε κάποιος θετικά, με τον Γκαρσία να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Μελανό σημείο η παρουσία του Λάκη, καθώς δε βοήθησε αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ενώ υστέρησε κάποιες φορές και στα αμυντικά του καθήκοντα και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Εκτός απ τα μαύρα περιβραχιόνια και τις ειδικές φανέλες, οι παίκτες του δικεφάλου τίμησαν και με κατάθεση στεφάνων (μέσω του αρχηγού Παντελή Κωνσταντινίδη) τους έξι αδικοχαμένους φίλους της ομάδας, που άφησαν την τελευταία τους πνοή εννέα χρόνια πριν στο δυστύχημα των Τεμπών.

Δηλώσεις :

Φερνάντο Σάντος : "Θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι για να τιμήσουμε και τους φιλάθλους μας που έχασαν άδικα την ζωή τους πριν κάποια χρόνια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο.

Κυρίως από εμάς παρά το ότι τις καλύτερες ευκαιρίες τις κάναμε σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και ήμασταν πιο κοντά στην περιοχή του Εργοτέλη, ωστόσο ο Εργοτέλης βρήκε και αυτός χώρους και έβγαλε κάποιες αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Η ομάδα του Εργοτέλη είναι μία καλή ομάδα. Εμείς ξέραμε ότι θα έπρεπε να τους πιέσουμε από το πρώτο λεπτό και να πλαγιωκοπούσαμε περισσότερο από όσο κάναμε. Οι ποδοσφαιριστές μας ωστόσο δεν μπορούμε να τους πούμε κάτι για προσπάθησαν και μόχθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Εργοτέλη είναι καλή ομάδα. Έχει σφιχτή άμυνα, έκλεισε τους χώρους και πίεσε τους ποδοσφαιριστές μας".

Σε ερώτηση για την παρουσία των Λάκη και Κωνσταντινίδη απάντησε: "Και ο Λάκης και ο Κωνσταντινίδης προσπάθησαν. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Στις θέσεις τους έπαιζα οι Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια όλο αυτό το διάστημα οπότε εννοείται ότι οι αυτοματισμοί δεν είναι εύκολο να μαθευτούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα".

Για την χρησιμοποίηση του Γεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: "Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τον Αραμπατζή αλλά είναι περισσότερο εξτρέμ. Θέλαμε να ανακατέψουμε την τράπουλα και θέλαμε έναν περισσότερο επιθετικό ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι το έκανε αυτό".

Νίκος Καραγεωργίου : "Έτσι όπως σκεφτόμασταν το παιχνίδι όλη την εβδομάδα έτσι βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε ένα αξιόλογο παιχνίδι με πάθος και δύναμη, πιστεύω ότι τέτοιοι αγώνες ανεβάζουν το επίπεδο και κρατάνε το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν πολύ μεγάλη.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του. Δεν νίκησε κανένας οπότε αφιερώνουμε ολόκληρο το παιχνίδι σε αυτά τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά χρόνια. Εμείς συνεχίζουμε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πλέον κοιτάζουμε την αναμέτρηση με τον Ηρακλή".

Ιωσήφ Δασκαλάκης : "Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονταν ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε θεωρώ και την ισοπαλία ως δίκαιο αποτέλεσμα με μας να κρατάμε ότι συνεχίζουμε να είμαστε αήττητοι".

Δημήτρης Γραμμόζης : "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υλικό με μας όμως να μην τους επιτρέψαμε να το δείξουνε αυτό και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε ακόμα και να το πάρουμε το παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια και το παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα είναι δύσκολο αλλά θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και πιστεύω ότι στην φετινή ομάδα σε σχέση με πέρσι έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα φέτος".

Βαγγέλης Γεωργίου : "Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα και θέλαμε να πάρουμε την νίκη και πλέον κρατάμε το ότι δεν χάσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Στόχος μας στην φετινή χρονιά είναι να πάρουμε μία θέση που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου χωρίς να πούμε αν έρθει το κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά θέλαμε την νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να την αφιερώναμε στους φιλάθλους μας που βρεθήκανε στο πλευρό μας και σε εκείνους που είχαν σκοτωθεί πριν χρόνια".

Επόμενο ματς για τον δικέφαλο σε 2 βδομάδες κόντρα στον Παναθηναϊκό στην καυτή, για μια ακόμα φορά, Τούμπα.

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 5/10/08 19:51  

Κάτι άκουσα για ένα πέναλντι που δεν δόθηκε στον Εργοτέλη..Ισχύει;

NOVITO 6/10/08 06:15  

Νικολάκη τι μαστε εμείς βρε? Αεκ να μας χαρίζονται οι Βασσάρες...??

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP