OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

4/10/08

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Print this post

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας. Ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και περιχαρείς οι φίλοι του ΠΑΟΚ γύριζαν νύχτα με τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν έφτασε ποτέ. Στην καταραμένη κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στις 4:15 το πρωί το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επενέβαιναν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε στην προσπάθεια να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με διερχόμενο φορτηγάκι και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο σε 6 φίλους του ΠΑΟΚ καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Οι έξι νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε σε βαρύ πένθος και το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Σημασία δεν έχει ποιος και τι έφταιξε και έγινε το δυστύχημα. Σημασία έχει ότι χάθηκαν 6 παιδιά στο άνθος της ηλικίας τους.

{Τα παραπάνω ήταν απ το καφενείο του ΠΑΟΚτσή}


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP