OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

16/9/08

Ο ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΟ MAXIM....

Print this post

"Θέλω να βγούμε τρίτοι και να παίξουμε στην Ευρωλίγκα."

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Δρόσου στο περιοδικό MAXIM Οκτωβρίου και τον δημοσιογράφο Σταύρο Κόλκα. Το τεύχος κυκλοφορεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

Στα χέρια του ο ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει το πιο αισιόδοξο άμεσο και απώτερο μέλλον των τελευταίων ετών. Ο Δημήτρης Δρόσος αναλύει τις σκέψεις, τους στόχους και τις απόψεις του σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό MAXIM και το SPORT 24 εξασφάλισε αποκλειστική προδημοσίευση.

Για το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στο στοίχημα: "Πρόκειται για παγκόσμια πατέντα. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρέπει να πάρουν οι άνθρωποι για αυτό που έχουν κάνει. Είναι κωμωδία αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας την ιδιότητά μου μπορώ να μιλήσω στον οποιονδήποτε, βουλευτή, τοπικό άρχοντα, όπως θέλεις πες τον. Στην Ελλάδα, όταν πάω να μιλήσω σε κάποιον, θεωρούμαι… πώς να το πω… ημιπαράνομος. Όλοι είναι μαζεμένοι, μην τυχόν και τους χρεώσει κανείς.

Δήλωσα τι κάνω από την πρώτη στιγμή, γιατί είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μου. Αναγνωρίζομαι σε ολόκληρη την Ευρώπη ως ένας από τους τοπ του επαγγέλματός μου και μόνο στην Ελλάδα συναντάω αυτή την παράνοια. Αυτά που συμβαίνουν εδώ με κάνουν να μην ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως εγώ ως ιδιοκτήτης εταιρείας στοιχημάτων δεν έχω καμία καταδικαστική απόφαση εις βάρος μου από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ, που έχει αρκετές".

Για το αν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ όπως έκανε στον Άλιμο, τον Σπόρτιγκ και την ΑΕΚ: "Είναι διαφορετική η συμφωνία με την οποία απέκτησα τον έλεγχο του ΠΑΟΚ. Πρώτα απ’ όλα, έχω πάρει τις μετοχές, κάτι που δεν συνέβη στις προηγούμενες ομάδες. Δεύτερον, είναι η πρώτη φορά που είμαι και πρόεδρος. Στον ΠΑΟΚ θέλω να μείνω, γιατί πιστεύω πως μπορεί να μου προσφέρει αυτά που ψάχνω. Δεν κοιτάζω να βγάλω χρήματα, γιατί θεωρώ πως στο μπάσκετ, με τα έσοδα που υπάρχουν, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, εκτός κι αν κλέψεις κάποιον.

Αυτό που κερδίζει κάποιος που ασχολείται με το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι η αναγνωρισιμότητα, και αυτό το στοιχείο είναι το μοναδικό που μπορείς να εκμεταλλευτείς υπέρ σου. Αν έχεις αποφασίσει πόσα θέλεις να πληρώνεις για να την έχεις και είναι μέσα στα πλάνα σου, τότε όλα καλά. Τα έσοδα που μπορεί να φτάσει μια ΚΑΕ του διαμετρήματος του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ είναι το πολύ 1,5 εκατ. ευρώ, και για να πρωταγωνιστήσει χρειάζεται 2,5-3 εκατ. Άρα δεν γίνεται να μην μπεις μέσα, και απλώς θα πληρώσεις την αναγνωρισιμότητα που σου προσφέρει ο σύλλογος".

Για το στόχο που έχει αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να βγούμε τρίτοι και να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, περιμένω να δω αν κάποιες ανταγωνιστικές ομάδες θα έχουν μεγάλες αβάντες από την κρατική τηλεόραση και από κάποιες ΔΕΚΟ που τις βοηθάνε επιλεκτικά. Θα είμαστε αμείλικτοι σε αυτό το θέμα, γιατί σε ένα πρωτάθλημα οι ισορροπίες πρέπει να είναι σωστές. Από εκεί και πέρα, πρέπει να επισημάνω κάτι που με ενόχλησε βλέποντας τα παιχνίδια της περσινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και δεν είναι δυνατόν να κόβονται διχτάκια από παίκτες του επειδή σώθηκε στην τελευταία αγωνιστική. Αυτοί οι παίκτες δεν χωρούσαν στο πλάνο μας, και γι’ αυτό κανένας τους δεν συνέχισε στην ομάδα".

Για τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται και με το ποδόσφαιρο: "Δεν είναι αλήθεια. Στην ΠΑΕ οι άνθρωποι έχουν βρει το δρόμο τους. Όταν βρούμε κι εμείς τον δικό μας, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για αυτό το θέμα. Ως μέλος της οικογένειας, θέλω να πηγαίνει καλά το ποδόσφαιρο, οι δε άνθρωποί του στηρίζουν το μπάσκετ ακόμα και με την παρουσία τους στο γήπεδο. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μπω στο ποδόσφαιρο".

Πηγή: sport24.gr

UPDATE: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9 ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΟΣΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ MAXIM

9 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 16/9/08 19:25  

Ποιός τον γαμεί τον Δρόσο μωρέ;

Πές μας ποιά έχει εξώφυλλο αυτό τον μήνα..
Ενημέρωσε και για εσωτερικές φωτογραφήσεις αν το ξεφύλλισες..χαχαχα!

NOVITO 16/9/08 21:30  

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
.....
.....
ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.... ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.... ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ...

palalos 17/9/08 15:22  

ΔΡΟΣΟ, ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.....

NOVITO 17/9/08 15:33  

καλά ρε συ τι τον τσιγκλάς τον άλλον??? άντε να δούμε τι κατεβατό θα γράψει πάλι ο αδικημένος Νικολάκης.... :D

Ανώνυμος,  17/9/08 20:37  

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΣΑ?

NOVITO 17/9/08 21:24  

ρε τρελοουναγκίτη ημίγυμνη του Δρόσου θες??? γούστα...τι να πω...

NOVITO 18/9/08 14:52  

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ-ΛΟΥΙΖΑΣ ΒΟΥΡΟΥ (ΑΞΙΖΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ...)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 18/9/08 15:41  

Mπάζο..δεν μ'αρέσει..

NOVITO 18/9/08 15:58  

NIKO ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....

(ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΚΑΙ ΣΥ ΔΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙ...)

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP