OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

15/9/08

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1

Print this post



Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου και η σύγχυση ήταν ο mvp του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα από περίπου 30.000 φίλους του ΠΑΟΚ με σκορ 1-1, σκορ το οποίο δεν αφήνει ικανοποιημένο σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει εύκολα το παιχνίδι, αν δεν δεχόταν γκολ σε μια στιγμή αδράνειας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και αν ο κύριος Παμπορίδης έπαιζε τουλάχιστον 50-50.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι ήταν ιδανική και αυτό μεταδόθηκε στην ομάδα, η οποία μπήκε πολύ δυνατά και παθιασμένα με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ευτύχησαν στην δεύτερη σοβαρή ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο παιχνίδι, να ανοίξουν το σκορ. Στο 15' ο Βερόν βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά τον Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή της Ένωσης και ο Βόσνιος επιθετικός με το μυτάκι έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τον Σάχα και να καταλήξει στα δίχτυα της ΑΕΚ.



Το γκολ όπως ήταν φυσικό έβαλε φωτιά στις εξέδρες και ψύχωσε ακόμα περισσότερο τους παθιασμένος ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν όπως θα ήθελε ο Φερνάντο Σάντος. Τα νεύρα και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με την ανοχή του Παμπορίδη, μετά από κάποια δυνατά μαρκαρίσματα έριξαν τον ρυθμό. Από το 25ο λεπτό της αναμέτρησης τα εκατέρωθεν λάθη και τα νεύρα έδωσαν την θέση τους στην υπεροχή που είχε ο γηπεδούχος μέχρι εκείνο το σημείο.



Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ασυνεννοησία του Μάρκος Αντόνιο με τον Χαλκιά, ο Μπλάνκο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να «παγώσει» την Τούμπα.


Στο 2ο ημίχρονο ο Δώνης έκανε δύο αλλαγές και πέρασε στο παιχνίδι τους Πελετιέρι και Τζιμπούρ, αλλά η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, φάουλ που δεν σφυρίχθηκαν, με τον κύριο Παμπορίδη να έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο του αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε ότι σε ένα παιχνίδι με τόσο σκληρά μαρκαρίσματα δόθηκαν μόλις 3 κίτρινες κάρτες.

Η μεσαία γραμμή της Ένωση δεν είχε προσαρμοστεί στα νέα σχέδια του Δώνη και ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα και έφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 62ο λεπτό. Μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ η μπάλα έφτασε στον Βιερίνια μετά από κόψιμο του Πελετιέρι αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σάχα.



Η απάντηση της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει, όταν ο Σκόκο, ύστερα από λάθος του Δάρλα, έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Χαλκιάς.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.



Το παιχνίδι έλειξε, με τον κόσμο να χειροκροτεί την ομάδα και ταυτόχρονα με συνθήματα κατά του Παμπορίδη, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει ένα ματς που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς σε «σούπα». Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε ότι αρκετά λεπτά μετά την λήξη του αγώνα το σύνθημα πο δονούσε το γήπεδο της Τούμπας αφορούσε τον, προσφάτως, διεθνή διαιτητή. Αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ και μη σφυρίζοντας τις παραβάσεις των «κιτρινόμαυρων», κατάφερε να αποσυντονίσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, που έχασε γρήγορα την αυτοσυγκέντρωσή της. Ο κύριος Παμπορίδης όχι μόνο δεν έπαιξε "έδρα" όπως συνηθίζεται, όχι μόνο δεν έπαιξε 50-50, αλλά έπαιξε ενοχλητικά υπέρ της ΑΕΚ στα περισσότερα μαρκαρίσματα.


Το φιλμ του αγώνα:

5' Aπό λάθος του Γεωργέα, ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Σάχα, τον πέρασε αλλά το πλασέ του Βόσνιου σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Κυργιάκος που είχε καλύψει την έξοδο του τερματοφύλακα του.
13' Σέντρα του Μπασινά από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς υπό πίεση, μπροστά από τον Χαλκιά κάνει την προβολή, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
15' O Βερόν βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά τον Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή της Ένωσης και ο Βόσνιος επιθετικός πέρασε όμορφα την μπάλα πάνω από τον Σάχα για να κάνει το 1-0.


Ανέβηκε από novito


25' Eκτέλεση φάουλ του Μπασινά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
33' O Παμπορίδης, έχοντας χάσει προ πολλού τον έλεγχο του αγώνα και καθώς τα νεύρα των ποδοσφαιριστών είναι αρκετά, τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τους Δάρλα και Εντίνιο
45'+2' Διαδοχικά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Μπλάνκο να βρίσκεται απέναντι από τον Χαλκιά και να κάνει το 1-1.



Ανέβηκε από novito


60' Σέντρα του Μουσλίμοβιτς από δεξιά, ο Βιερίνια μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής, γλίστρησε και το σουτ που επιχείρησε, ανακόπηκε από τους αμυνόμενους.
62' Δεύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιερίνια. Ο Πορτογάλος ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή κοντρόλαρε με το στήθος, έκανε απευθείας ένα δυντό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.
75' Ύστερα από λάθος του Δάρλα, ο Σκόκο κλέβει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, κάνει το σουτ απέναντι από τον Χαλκιά, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας διώχνει την μπάλα.
84' Μακρινό σουτ του Λαγού, στην αγκαλιά του Χαλκιά.
90' Σε σέντρα των παικτών του ΠΑΟΚ, Μουσλίμονιτς και Κυργιάκος διεκδικούν τη μπάλα, η οποία περνάει στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο Σάχα διώχνει τη μπάλα, πριν αυτή φτάσει στον Μπακαγιόκο.



Μικρά από το γήπεδο της Τούμπας:

Αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο ήταν μπλοκαρισμένοι, καθώς αρκετοί φίλαθλοι προτίμησαν να βρεθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.
Περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, είχε γεμίσει μεγάλο μέρος του γηπέδου, με τη Θύρα 4, ιδίως, να φαντάζει κατάμεστη.
Μέχρι και τις 20.00, τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έκαναν αγώνες επίδειξης στο γήπεδο της Τούμπας.
Λίγο αργότερα, κατατέθηκαν από το σύνδεσμο της Νεάπολης, στεφάνια στη μνήμη του Γιώργου Μπεληγιάννη (γνωστού και ως Μπέλλου) και του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν το "με αεροπλάνα και βαπόρια" του Σαββόπουλου.
Σε πολυκατοικία που βρίσκεται πίσω από τις θύρες 7 και 8, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε "ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ".
Πρώτη εμφάνιση χθες και για το νέο πανό της Θύρα 4, που κάλυπτε σχεδόν όλη την 4Α και είχε το σήμα του συνδέσμου.


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τους Νίκο Καρβέλα και Αννίτα Πάνια, από την προεδρική σουίτα.
Ο Παμπορίδης, εκτός από τις αρκετές βούτες που είχε, δέχτηκε και τάκλιν κάποια στιγμή από τον Ρίκκα!
Ένταση υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του Χουανφράν στην φισούνα των αποδυτηρίων με τους δύο να έχουν ένα λεκτικό επεισόδιο για να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ώστε να μην υπάρξει συνέχεια.
Στον τέταρο όροφο του κτιρίου της Τούμπας βρέθηκαν και 8 μέλη της σχολής τυφλών, οι οποίοι έχουν αγοράσει διαρκείας, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την ομάδα.



Αξιολόγηση παικτών ΠΑΟΚ:


Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν είχε πολλές φάσεις στις οποίες χρειάστηκε να επέμβει, και σίγουρα δε φέρει ευθύνη στο γκολ. Έσωσε τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα στο τετ α τετ με τον Σκόκο λίγο πριν την λήξη του ματς.


Δεν είχε πολλή δουλειά αφού μόνο μετά την είσοδο του Λαγού η ΑΕΚ δοκίμασε να παίξει και από την πλευρά του. Βγήκε νικητής σε όλες σχεδόν τις μονομαχίες που έδωσε με τον Εντίνιο, απέφυγε τα λάθη, αν και πάλι δεν συνέβαλλε αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.


Σταθερός και ουσιαστικός για ακόμα ένα παιχνίδι. Αλάνθαστος μέχρι το 78’ όταν και αποχώρησε λόγω τραυματισμού, ενέπνεε απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς της ΑΕΚ.

Σε γενικές γραμμές καλός, βγήκε αρκετές φορές πρώτος στη μπάλα, αλλά χρειάζεται να δώσει περισσότερα στην ομάδα. Φέρει ευθύνη και αυτός στην φάση του γκολ του Μπλάνκο καθώς δεν υπολογίζει σωστά την πορεία και την ταχύτητα της μπάλας.

Από τους πιο σταθερούς παίκτες στον χθεσινό αγώνα. Είχε θετική παρουσία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θα μπορούσε να ήταν μοιραίος στην φάση του 75’ όταν δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του Σκόκο στην πλάτη του

Ο γνωστός Μπαλάφας... Δε κατάφερε να μπει ποτέ στον ρυθμό του αγώνα. Ήταν αρκετά αγχωμένος (ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ??) και σίγουρα δε κατάφερε να καλύψει το κενό του Γκαρσία. Στο πρώτο μέρος βοήθησε στο να κλείσει η «τρύπα» στην αριστερή πλευρά, κέρδισε μερικές μονομαχίες στον "αέρα" αλλά η συνολική του παρουσία κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Από τους κορυφαίους του αγώνα. Άρχοντας στο χώρο του κέντρου, και στην αμυντική, αλλά και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Πιστώνεται ασφαλώς και την έξοχη ασίστ στο γκολ του Μουσλίμοβιτς.

Ήταν θετικός μόνο στο πρώτο 20λεπτο όταν φρόντισε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τον Μουσλίμοβιτς. Είχε ένα ωραίο πέρασμα στον Βόσνιο στην φάση του 5ου λεπτού, «άνοιγε» σωστά το παιχνίδι δεξιά και αριστερά αλλά όσο περνούσε η ώρα η απόδοση του έπεφτε. Δεν πάτησε στην περιοχή της ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία περίπτωση τον Σάχα.

Σίγουρα περιμέναμε περισσότερα από τον Κονσεϊσάο. Ναι μεν ήταν κινητικός, πεισμωμένος, μαχητής, αλλά δεν είχα ουσία και δεν κατάφερε να δημιουργήσει μέσα στο γήπεδο. Μόνο ο Σάντος μπορεί να γνωρίζει για ποιον λόγο θα έπρεπε να παίξει και στα 93’ λεπτά του αγώνα ή γιατί έπρεπε να αντικατασταθεί ο Βιεϊρίνια όταν μπήκε ο Λάκης...

Ξεκίνησε «εκρηκτικά» και έδωσε πολλή δουλειά στον Γεωργέα που δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει. Δραστήριος και απειλητικός, αν και δεν κατάφερε να βγάλει σωστές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή.

Από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με φοβερές κινήσεις μέσα στην περιοχή και ενήργησε σωστά στις μόλις δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν και μετέτρεψε σε γκολ την μία από αυτές.

Έπαιξε για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά. Έδωσε ενέργεια στην επίθεση της ομάδας του, μπήκε στις φάσεις, αλλά δεν απέφυγε τα βεβιασμένα λάθη.

Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όσο αγωνίστηκε και έδειξε σοβαρός και πειθαρχημένος.

Αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά, χωρίς να δείξει κάτι αξιόλογο

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Φ. Σάντος: " Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με 45΄ πολύ καλά από την δικιά μου την ομάδα και ανεξήγητα στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Νομίζω ότι ήταν καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί ανύψωσε το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ με τους δικούς μου να ήταν νευρικοί στην ανάπαυλα. Ψάξαμε να μπούνε ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου προσπαθήσανε με το παιχνίδι να ήταν πιο ισορροπημένο. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ξεκάθαρα είμαστε στον σωστό δρόμο. Τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια και κρύβουν ιδιαιτερότητες. Κι αν οι στόχοι μας περνάνε και από τα ντέρμπι πιο σημαντικά είναι και τα μη ντέρμπι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά θα μπορούσε να είχαμε σκοράρει. Βρεθήκαμε τουλάχιστον δύο φορές σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν υπήρχε ο παίκτης που θα έπρεπε να πάρει τη τελική προσπάθεια. Θα δουλέψουμε πάνω σ' αυτόν τον τομέα, γιατί πρέπει να υπάρχει αυτός ο παίκτης"

Γ. Δώνης: "Εμείς είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο όπου μας έλειπε η δημιουργικότητα και η ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δεν μπήκαμε καθόλου δυνατά στο ματς και μείναμε πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε με ένα γκολ δώρο.

Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην. Έμεινα ευχαριστημένος από αυτήν την εικόνα. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Μπορεί κάποιες προσπάθειες μας να έμειναν μισές αλλά η εικόνα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό μας.

Είμαστε δυστυχώς μία ανέτοιμη ομάδα γιατί έχουμε ανέτοιμους ποδοσφαιριστές. Και για να μην παρεξηγηθώ ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και υπολείπονται στην φυσική κατάσταση και με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε.

Υπάρχει πρόοδος και την είδα στο δεύτερο ημίχρονο και μου αφήνει μία αισιοδοξία για την συνέχεια και θα παρουσιάσουμε μία εικόνα όπως θέλω να είναι η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική και μακάρι όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα να είναι πάντα γεμάτα και τα παιχνίδια να παίζονται σε τέτοιες ατμόσφαιρες"

Ζ.Μουσλίμοβιτς: "Το σκορ δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αφού θέλαμε τη νίκη μπροστά σε ένα τέτοιο κόσμο. Πολεμήσαμε για 90' αλλά το ότι χαλαρώσαμε λίγο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μας κόστισε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με ένα τέτοιο κοινό είναι σαν ήττα. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε"

Ι. Μπλάνκο:το πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε την μπάλα. Ευτυχώς ήρθε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ξέραμε ότι μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ τις είχε η ΑΕΚ"

Μ. Σνάουτσερ: " Το τραγικό λάθος που κάναμε στην άμυνα στο τέλος του α΄ημιχρόνου μας στοίχισε τη νίκη. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και από ένα λάθος μπορείς να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο"



Το ντέρμπι τελείωσε, δυστυχώς δεν ήρθε η πολυπόθητη νίκη, αλλά, όπως γράψαμε και πριν από το ματς , είναι απλά ένα από τα συνολικά 30 παιχνίδια. Στόχος τώρα η εκδρομή και η νίκη στην Κομοτηνή...



19 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Andreas 15/9/08 12:20  

Άθλιος ο διαιτητής αλλά δυστυχώς η ομάδα μας πρέπει να μάθει να νικάει και τους διαιτητές. Εκεί που μπορούσαμε να βάλουμε το 2ο δεν το κάναμε και η πουτ**α η μπάλα μας τιμώρησε στο σαρανταφεύγα... Δύο πράγματα μόνο.

1ον Ο Μπαλάφας καλό παιδί να τον κεράσουμε μία πάστα... Αλλά για να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ δεν κάνει...

2ον Πολύ καλή παρουσία του κόσμου και πριν και κατά την διάρκεια του ματς. Πρέπει να βοηθάμε και στα καλά και στα άσχημα. Και να μην ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να γινόμαστε η αφορμή για τιμωρίες κλπ

Βουρ για το διπλό στον Πανθρακικό.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

palalos 15/9/08 14:45  

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...
ΑΔΕΡΦΕ NOVITO, ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ» ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΣΕ ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ….ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ αεκακι αρθρο 44, ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ….ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ GAY ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ…

NOVITO 15/9/08 16:36  

Αντρέα ακριβώς όπως τα λες
κατάφερε να σπάσει τόσο τα νεύρα των παικτών όσο και τα δικά μας...
Ο μόνος λόγος που χω επιφυλάξεις για τον Μπαλάφα, είναι η αρκετά καλή απόδοσή του, όταν δεν τ ακούει απ την κερκίδα.... ;)
Πάμε εκδρομή Κομοτηνή τώραααα!

NOVITO 15/9/08 16:39  

Παλαλέ χρόνια τώρα τρελαινόμασταν με τους δύο (παλαιότερα περισσότερο με βάζελο και αργότερα περισσότερο με τον gayρο) και τα χανούμια παραπήραν αέρα....κατάφεραν χθες να πάρουν τον πόντο (που βέβαια σήμερα πανηγυρίζουν γι αυτό και καλά κάνουν), κυρίως χάρη στη βοήθεια του Παμπορίδη (ο οποίος τονίζω ότι σύμφωνα με κάτι βαρούχες δεν είναι υπέρβαρος!!!!!)

Panagiotis 15/9/08 21:21  

Πολύ στόκος αυτός ο Μπλάνκο. Θέλει να μας πει ότι αδικήθηκαν που δεν κέρδισαν κι όλας. Χιλιάδες ευκαιρίες είχαν... Φυσικά, αφού παίξαν τόσο ωραία μπάλα, σίγουρα αδικήθηκαν.

Τα αφεντικά της πόλης πως πήγανε, μήπως άκουσε τίποτα κανένας? :-)

NOVITO 15/9/08 22:31  

ΠΕΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...
Α ΡΕ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΑΡΧΟΝΤΑ...

takola 15/9/08 22:36  

Παιδιά δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ελέγχεται απόλυτα ανάλογα με το ύψος της επένδυσης που έχει κάνει ο καθένας. Η ΑΕΚ έχει κάνει φέτος υψηλότερη επένδυση από μας (αφού πρώτα της χαρίσαν καμιά 80αριά εκατομμυριάκια χρέη, φυσικά) και αντιμετωπίζεται αναλόγως...

ΥΓ. Με τον Μπαλάφα έχει αρχίσει να εξαντλείται και η δική μου υπομονή, και είμαι και από τους υπομονετικούς...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 16/9/08 02:17  

Πάλι μπήκε η κασέτα για το κράτος των Αθηνών και μπλά μπλα.Δεν μιλάω για σένα novito αλλά για τον κύριο παλαλό.
Φυσικά παλαλέ και θα ασχοληθείτε με γαύρο και βάζελο γιατί αυτοί έρχονται και σας παίρνουν νταηλίκι τα παιχνίδια εκει μέσα.Και το ίδιο θα κάνει και ο βάζελος φέτος και όποιος γουστάρει βάζουμε στοίχημα απο τώρα.Θα δείτε πώς στο μάτς ΠΑΟΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ θα σκάσει διπλό και οι παοκτσήδικες περηφάνιες και αξιοπρέπειες θα πάνε περίπατο.
Όχι είναι μαλάκας ο Βγενόπουλος να σας φτιάχνει προπονητικό και να σας δίνει 4.4 εκατ.ευρω(απιστευτη υπερτιμηση χριστοδουλοπουλου-μελισση,δεν σας εκανε εντυπωση;)για να κάνετε μεταγραφές και θα σας αφήσει να του πάρετε και βαθμό...χαχαχα..εσεις συνεχίστε να καίγεστε με την ΑΕΚ και να φαντάζεστε παράγκες του..ΝΤΕΜΗ!Μα πόσο φελός μπορεί να είναι κάποιος για να πιστέψει οτι ο χτεσινός διαιτητής ήταν π.χ. μιλημένος για να ευνοήσει την ΑΕΚ;
Οσο αναφορα το σκληρο παιχνιδι μας το οποιο επικαλειστε καποιοι σας παραθετω σε καποια δολοφονικα τακλιν του κονσεισαο και του μαρκο αντονιο τα οποία δεν τιμωρήθηκαν καν...ο δευτερος επισης έσκασε σφαλιαρα στον μαιστοροβιτς προς το τελος του ματς χωρίς καν να τιμωρηθεί με κόκκινη.
Eντάξει μην ανησυχείτε..πρωταθλητές της Θεσσαλονίκης εσείς θα είστε.Είστε τόσο μεγάλη ομαδαααα που ασχολείστε ακόμα με ομάδες τύπου Αρη..

NOVITO 16/9/08 09:02  

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΤΙΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΛΟ.... ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ GAYΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΞΕΙ ΘΑ ΜΑΙ ΓΩ
ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΝ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟ Χ?? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ...ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ Ή ΘΑ Μ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ??
ΤΕΛΟΣ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ...Ή ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑΝ Ή ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΑΚΛΙΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠ ΤΟΝ ΡΙΚΚΑ!!!!)

NOVITO 16/9/08 09:03  

Α...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ...ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ...

Andreas 16/9/08 09:38  

Novito όταν ο Νίκος λέει "σφαλιάρα" ναι μεν τον ακούμπησε (στην άκρη του προσώπου του ίσως ή σε καμία τρίχα του) τον τερματοφύλακα ο οποίος με την μία έπεσε λες και τον βαρούσανε δέκα. Και η αψιμαχία έγινε γιατί η μεγάλη ΑΕΚ έκανε καθυστερήσεις για άλλη μία φορά. Όσο για δικά μας φάουλ και τα δολοφονικά τακλιν να ξέρεις πως άμα ο διαιτητής έδειχνε από την αρχή (ή από την δεύτερη ή από την χιλιοστή φορά πριν αρχίσουν οι δικοί μας) κίτρινες κάρτες σε εσάς (αυτός ο Κυριάκος έπρεπε να βγει με 1000 κάρτες και ο άλλος που μάρκαρε τον Μουσλι) τότε δεν θα παίζαμε σκληρά. Και κατά την γνώμη μου αργήσαμε πολύ να τσεκουρώνουμε... Γιατί όταν εσείς παίζετε καράτε δεν μπορεί να ζητάς από εμάς να είμαστε παναγίτσες...

Πάντως να θυμάστε ότι η ομάδα μας πρέπει να κερδίζει και τέτοιες συμπεριφορές (διαιτητικές) και χειρότερες (που είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν).

NOVITO 16/9/08 09:50  

ΝΙΚΟ ΠΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ....ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΑΜΑ ΛΕΣ ΑΥΤΗ.. :)
ΑΝΔΡΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ....

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 16/9/08 11:16  

Καταρχήν Ανδρέα δεν μιλάω για τον Σαχά αλλά για τον Μαιστόροβιτς.
Ο Σαχά έπρεπε να φάει κίτρινη για θέατρο όπως έπρεπε να έχει φάει και 3-4 κίτρινες για θέατρο ο Δάρλας.
Δεν είπα να μην παίζετε σκληρά..να παίζετε.. αλλά αυτό να το δέχεστε και απο την απέναντι πλευρά.
Τα 2 οφσάιντ στον Μπλάνκο έγιναν γαργάρα...και στα 2 έβγαινε τετ α τετ.Τι να λέμε τώρα...
Novito θα ψάξω να βρώ το βίντεο και θα στο στείλω.Οσο για τους βάζελους το ξέρω οτι ξόδεψαν αλόγιστα αλλά σε καμία ομάδα δεν έδωσαν 4.4 εκατ.ευρω και δεν της εφτιαξαν προπονητικο.
Η κερκίδα σας έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια.Παλιά τρώγατε γκόλ και φωνάζατε περισσότερο.Τώρα απλά το ράβετε.Αλλά κατα τ'αλλα η προπαγάνδα για την καυτή τούμπα συνεχίζεται...ναι οντως ειναι καυτη το πρωτο 5λεπτο που μπαινουν οι ομάδες στον αγων.χωρο και μεχρι να ισοφαριστει ο ΠΑΟΚ.

NOVITO 16/9/08 12:57  

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΕΝΩ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ 6 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΝΩ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΤΑ...(ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ...)
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.. ;)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ-ΓΟΥΜΕΝΟΥ-ΠΑΓΩΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ 4 ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΗΝ 5 ΠΡΟΣ ΤΗΝ 4 ΑΠΟ 4-5-6 ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ!!! Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Π.Χ. ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ
OΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΛΕΪΤΟΝ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΣΙΛΒΑ, ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ, ΣΟΟΥΖΑ, ΜΟΥΝ, ΤΖΟΡΒΑ, ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΑ 4.4 ΕΚΑΤ. (ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΑ...) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ(ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ) ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

takola 17/9/08 17:33  

Εσύ που λες ότι "ο Βγενόπουλος μας φτιάχνει αθλητικό κέντρο" σε παρακαλώ πολύ να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 17/9/08 23:22  

Aν δεν ασχολείσαι με την ομάδα σου δεν θα κάτσω να στα μάθω εγώ...

NOVITO 18/9/08 00:05  

ΝΙΚΟ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ
ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΖΕΙ??

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 18/9/08 12:29  

Ρε novito τόσο απροκάλυπτα πιστεύεις οτι θα γίνονταν τα πράγματα;
Πόσα λεφτά είναι η χορηγία των εταιριών του Βγενόπουλου προς τον Ζαγοράκη φίλε μου;
Πότε έκλεισε η ΟΡΙΣΤΙΚΗ συμφωνία για το προπονητικό;1 εβδομάδα μετά το κλείσιμο της χορηγίας!
Δεν είναι μαλάκας ο Ζαγοράκης να σας πεί μέσα στα μούτρα:"Μας έφτιαξε το προπονητικό ο Βγενόπουλος".Απλά θα περάσει αέρα απο Τούμπα ο βάζελος και δεν θα καταλάβετε τίποτα..Θα βγείτε τότε και θα λέτε απλά"Δεν παίξαμε καλά σήμερα κλπ".Το φυλάω το σχόλιο και το link σου για να στο παραθέσω και τότε.
Απο την άλλη αν πέσω έξω στην πρόβλεψη του αποτελέσματος και πάρετε έστω και ισοπαλία θα περιμένω να κάνει οποιοσδηποτε απο εσάς post με αυτά που γράφω τώρα και να βάλει δίπλα εκατοντάδες ΧΑΧΑΧΑ!

NOVITO 18/9/08 14:27  

ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "Απο την άλλη αν πέσω έξω στην πρόβλεψη του αποτελέσματος και πάρετε έστω και ισοπαλία θα περιμένω να κάνει οποιοσδηποτε απο εσάς post με αυτά που γράφω τώρα και να βάλει δίπλα εκατοντάδες ΧΑΧΑΧΑ!" ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..... ;)

(ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΠΑ? ΟΧΙ? ΔΕ ΣΕ ΛΕΩ ΡΕ)

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP