OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

30/9/08

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.....

Print this post


Γίναμε την Κυριακή (28/9) όλοι μας , μάρτυρες ενός απίστευτα σκληρού μαρκαρίσματος , επάνω στον Βιεϊρίνια ,(δολοφονικό το αποκάλεσαν κάποιοι).Το έκανε χωρίς καμιά πρόθεση να πάει στην μπάλα, ο βιτόλο, χαφ της ομάδας που εδρεύει στην περιοχή Χαριλάου .

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε ρωγμώδες κάταγμα και παραμονή για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός γηπέδων. Όσα έγραψα μέχρι εδώ είναι κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα συμβεί δυστυχώς και στο μέλλον.

Υπάρχουν όμως κάποια πραγματάκια που πρέπει να επισημανθούν για να μην νομίζει κανένας από αυτούς που κρατάνε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους ότι δεν επαγρυπνούμε και δεν παρακολουθούμε τα τεκτενόμενα.

Πέρυσι στις 10/2 στο παιχνίδι με την ομάδα ασανσέρ της πόλης, ο Γ.Χ. τραυμάτισε με σκληρό σίγουρα τρόπο, παίκτη της αντίπαλης ομάδας (αλλά επάνω στη φάση). Την επόμενη μέρα ο ΠΣΑΠ πήρε θέση καταγγέλοντας στην κοινή γνώμη το περιστατικό (φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον τότε αρχηγό μας). Στην ίδια ανακοίνωση «έδειχνε» και τον Τζιμπούρ επίσης για σκληρό μαρκάρισμα. Θυμηθείτε ότι τελικά ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν γλίτωσε την «καμπάνα».

Το τότε ανακοινωθέν έκλεινε ως εξής: Ευχόμαστε στον ταλαντούχο συνάδελφο του άρη ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, έναν ποδοσφαιριστή με ήθος και δυνατότητες για λαμπρή σταδιοδρομία, να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στην αγωνιστική δράση. Πιστεύουμε ότι δε θα αντικρίσουμε ξανά παρόμοιες αντιαθλητικές ενέργειες από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σαν κι αυτές που είδαμε στους αγώνες της Κυριακής στη Σούπερ Λίγκα (Τούμπα – Νέα Σμύρνη) και οπωσδήποτε άλλες τέτοιες συμπεριφορές ποτέ ξανά δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες".

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών ημερών (τρεις, συν δύο επειδή είναι αρχηγός) στον ποδοσφαιριστή Γεωργιάδη διότι «στο 3΄ λεπτό του αγώνα τραυμάτισε ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδος», όπως ανέφερε το σκεπτικό της απόφασης. Στην Επιτροπή Εφέσεων ο παίκτης μας βέβαια δικαιώθηκε και μειώθηκε η αρχική ποινή.

Η τιμωρία επιβλήθηκε με βάση το video του αγώνα και αφού επί μέρες ο συμπολίτης ( διοίκησή και οπαδοί του) χάλασαν τον κόσμο από τις κραυγές για τιμωρία του παίχτη μας. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης είχε φτάσει να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή τη δική του, αλλά και συγγενικών του προσώπων….

Και φτάσαμε στο ματς της Κυριακής 28/9. Ίδιο γήπεδο, ίδιοι αντίπαλοι άλλο σκληρό μαρκάρισμα. Μόνο που αυτή τη φορά τραυματίζεται δικός μας παίκτης. Ο Βιεϊρίνια . Το μαρκάρισμα όχι απλά αντιαθλητικό αλλά από αυτά που λέμε «προσπάθεια να κόψεις την μπάλα για πάντα στον αντίπαλο». Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου και αν γινόταν ο παίκτης που το προκάλεσε , θα είχε φύγει με κόκκινη για τα αποδυτήρια .

Όχι μόνο δεν έφυγε ο παίκτης « δρεπανηφόρο άρμα», από το γήπεδο αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να διαμαρτύρεται κιόλας, σηκώνοντας τα χέρια, για το φάουλ που είχε κάνει!!! Ο τέταρτος διαιτητής και ο επόπτης «εποίησαν την νήσσαν». Όπως και ο Πολατιάν βέβαια, αν και ήταν κοντά στη φάση.

Περιμέναμε την αντίδραση του ΠΣΑΠ σήμερα . Πράγματι βγήκε ανακοίνωση αλλά μιλούσε γενικά και αόριστα χωρίς να φωτογραφίζει τον βιτόλο όπως έκανε πέρυσι με τον Γ.Χ. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνη την ανακοίνωση την είχε βγάλει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ , χωρίς να ενημερώσει το ΔΣ του οργάνου, πράγμα που είχε προκαλέσει την παραίτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη από το Συμβούλιο των αμειβομένων ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του ο Σβούρας είχε πει τότε:

«Εγώ ξέρω ότι ο ΠΣΑΠ ιδρύθηκε για να προασπίζει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και να τους υποστηρίζει. Δεν ιδρύθηκε για να βγάζει τα μάτια των ποδοσφαιριστών.

Ενοχλήθηκα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια, κι έχω δει πολλά μαρκαρίσματα. Πρώτη φορά είδα τον ΠΣΑΠ να εκδίδει ανακοίνωση κατά ποδοσφαιριστών και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους» .

Μιλώντας για τους λόγους της παραίτησής του από το συνδικαλιστικό του όργανο διευκρίνισε ότι «δεν έχει να κάνει με αυτή καθαυτή την ανακοίνωση, αλλά με το ότι δεν ενημερώθηκα. Ο κ. Αντωνιάδης δεν ζήτησε την άποψή μου για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Άρα θεωρούμε περιττός. Επειδή λοιπόν σέβομαι τον εαυτό μου, δεν μπορούσα παρά να παραιτηθώ από έναν χώρο στον οποίο με θεωρούν περιττό».

Πώς βγήκε μια ανακοίνωση ερήμην μας; Μέλη του ΠΣΑΤ δεν είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές; Άρα ο κ. Αντωνιάδης λειτούργησε από μόνος του. Άρα ο ΠΣΑΠ είναι μόνον ο κ. Αντωνιάδης και οι υπόλοιποι υπάρχουμε για να χαιρόμαστε…».

Αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που έδειξε ο Αντωνιάδης για τον Καράμπελα επιβάλλεται να τη δείξει και τώρα. Να φωτογραφίσει καθαρά , και όχι με μισόλογα και υπονοούμενα , και να στηλιτεύσει το περαστικό της Κυριακής στην Τούμπα . Αλλιώς μεροληπτεί εις βάρος μας και μπαίνει στη «μαύρη λίστα» σαν άτομο που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα…

Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, που γεμίζει τα γήπεδα, απαιτούν σεβασμό και να πάρει καλύτερη θέση στο θέμα ο κος Αντωνιάδης, άμεσα. Όχι αοριστολογίες και γενικότητες….

ΠΗΓΗ: PAOKMANIA.GR

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

NdN 30/9/08 23:56  

Ξέρεις ότι πλέον είμαι ένας σοβαρός επαγγελματίας εκ Λονδίνου και ότι είμαι φιλήσυχος και σοβαρός (χαχαχαχα) κτλ. Και γι αυτό θα σου πω σοβαρά το εξής.

Δεν υπάρχουν φίλοι. Κάνανε και κάνουνε ότι μπορούν για να μας καταστρέψουν όχι επειδή είμαστε οι "κακοί", αλλά επειδή "τα λεφτά είναι πολλά" και εμείς είμαστε διαφορετικοί. Εμάς δεν μας νοιάζουν. Μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ μας. Υπάλληλοι δεν γίναμε κανενός...

Μην περιμένεις να δικαιωθείς από κανέναν Αντωνιάδη. ο Γ.Χ πήγε στο κέντρο του γηπέδου να πάρει μπάλα και έκανε ένα σκληρό φάουλ που θα έπρεπε να είναι κόκκινη. Ο άλλος σημάδεψε πόδι. Δεν ήθελε να του το σπάσει, αλλά σημάδεψε πόδι και όχι μπάλα.

Υ.Γ. Θυμάσαι που σε έιπα ότι θα είμαστε πρώτοι!! Δικαιώθηκα και για πρώτη φορά έγραψα και κάτι για τον ΠΑΟΚ...

palalos 2/10/08 13:56  

...ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ..Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ.....ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΦΛΟΣ" ΑΣ ΕΙΝΑΙ....

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP