OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

23/9/08

ΚΑΙ ΑΚΙΝΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ??

Print this post

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά και την κατάκτηση της 17ης διοργάνωσης των Μαυροσκούφειων, επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για το ξεκίνημα της Α1 (λογικά 11/10)
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα δύο αυτά φιλικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης, όμως θέλει να κάνει κάποιες ακόμα κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα του. Για τον λόγο αυτό, μέσα στις επόμενες μέρες θα προσθέσει στις προπονήσεις τον Τόνι Άκινς. Ο Αμερικανός αναμένεται το μεσημέρι (14.10) της Τρίτης (23/9) , προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Akins, που γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1980, έχει ύψος 1μ.80, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Georgia Tech και στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην KK Split.

Στο κολέγιο, ο Άκινς είχε μια θέση στη βασική πεντάδα και τα τέσσερα χρόνια της φοίτησής του, ενώ φεύγοντας άφησε ουκ ολίγα κατορθώματα. Σημείωσε συνολικά 1658 πόντους με τη φανέλα του κολεγίου, είναι τέταρτος στην ιστορία του κολεγίου στις ασίστ (560), δεύτερος στα τρίποντα (301) και έκτος στα κλεψίματα (175).
Δυστυχώς όμως κάποιοι δείχνουν να μην ενθουσιάζονται από τις κινήσεις της ΚΑΕ. Η εικόνα που παρουσίασε το Παλατάκι αυτές τις δύο ημέρες ήταν τραγική....1000 άτομα στην ώρα που στην πρώτη προπόνηση στη Τούμπα ήτανε 10000!!! Απλώς ντροπή ...!
Αλλά σα γνήσιοι Έλληνες έχουμε μόνο απαιτήσεις...Καυκής, Χαρίσης είναι λίγοι στον άσσο που πέρυσι έπαιζαν Ευρωλίγκα..Ο πρώτος ριμπάόυντερ της Α1 Ουέσον και μάλιστα σαν κοινοτικός και ο πιο βελτιωμένος περυσινός παίχτης του πρωταθλήματος Τσιάρας δε φτάνουν για το 4..Ο αρχηγός που γύρισε επιτέλους που τόσο πολύ το θέλαμε δεν είναι και ο Μπάνε..Ο πιο έξυπνος σέντερ σε όλη την Ευρώπη Τομάσεβιτς που πέρυσι έπαιζε στον Πρωταθλητή Ευρώπης, σε εμάς είναι κουτσός.. Ο Γκρέγκορυ??? Λίγος μωρέ, στο "3" ρε Δρόσο γιατί δεν έφερες τον Καρμέλο Άντονυ ή τουλάχιστον τον Πέτζα.."Και όχι θέλω μια βόμβα και όχι ποιός είναι αυτός ο Άκινς και δεν φέρατε ένα 4άρι.."
Τέλος να σημειώσουμε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας...ήδη έχουνε γεμίσει 9 διαζώματα, ενώ τα συνολικά καρτελάκια υπολογίζονται στα 2000

1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

palalos 23/9/08 11:07  

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000 ΛΑΟ.....

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP