OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

7/6/08

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.........

Print this post

Δύο ακόμα ατυχήματα χθες στον "περιφερειακό" της πόλης μας, ο οποίος έχει μετατραπεί σε πίστα για συγκρουόμενα......
Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα της Τρίτης, δυο ακόμα αυτοκινητιστικά σημειώθηκαν την Παρασκευή στην "περιφερειακή" οδό της Θεσσαλονίκης. Στο ύψος του Φοίνικα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, χωρίς να υπάρξουν ευτυχώς θύματα, ενώ λίγα μέτρα πριν την ανατολική είσοδο της πόλης (στην περιοχή του makro) φορτηγό ανατράπηκε της πορείας του και "δίπλωσε", με τον οδηγό να βγαίνει σχεδόν άθικτος από το φοβερό ατύχημα



Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν, ως συνήθως, άμεση, καθώς περίπου δύο ώρες μετά το συμβάν κατέφθασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ...... Το φορτηγό ανασύρθηκε γύρω στην μία το μεσημέρι (το ατύχημα έγινε στις δέκα το πρωί...) , οπότε και αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία. Τα χθεσινά περιστατικά προκλήθηκαν εξαιτίας της ολιγόλεπτης βροχόπτωσης και δικαιώνουν όσους υποστηρίζουν χρόνια τώρα ότι ο λεγόμενος περιφερειακός της Θεσσαλονίκης δε μπορεί να θεωρείται δρόμος, πόσο μάλλον ταχείας κυκλοφορίας.....

4 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

ΠΛΑΝΗΤΑΣ 7/6/08 15:11  

Δυστυχώς ένα από τα παιδιά που έφυγε ήταν γείτονας. Θα ακουστούμε για μια ακόμη φορά γραφικοί, αλλά, είναι τραγική η κατάσταση στο Ελλαδιστάν.
Εκτός από τις κοινωνικές διαφορές, μεταξύ πλουσίων και φτωχών, υπάρχουν και οι γεωγραφικές, όπου μια πόλη που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο κατοίκων έχει δομές κωμόπολης.

Προχτές ο κύριος Σουφλιάς εξήγγειλε νέες περιφερειακές οδούς στην Αθήνα, οι οποίες θα είναι υπόγειες στο μεγαλύτερο τμήμα τους.

Δεν θέλω να ακουστώ ο γκρινιάρης Θεσσαλονικιός, το μόνο που ξέρω είναι ότι η γειτονιά μου έχασε ένα νεότατο παλληκάρι επειδή έχουμε έναν δρόμο που ενώνει υποτίθεται όλη την πόλη και είναι για γαϊδούρια στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Μακεδόνες, ακούτε;

NOVITO 7/6/08 17:32  

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο φίλε και το θέμα είναι τι ΔΕΝ κάνουμε εμείς.....όσο για το "έχει δομές κωμόπολης" επειδή έτυχε να ζήσω αρκετό διάστημα στο εξωτερικό οι υποδομές των πόλεων που βλέπω (όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, ακόμα και της Αθήνας, πόσο μάλλον των υπολοίπων πόλεων) θυμίζουν υποδομές χωριών προηγούμενου αιώνα....

Poker Donk 8/6/08 12:05  

Μήπως να κοιτάγαμε λίγο και την παιδεία του Έλληνα όσον αφορά τα αμάξια;

Τι φταίνει οι δρόμοι; Αν ο καθένας πήγαινε με την προβλεπόμενη ταχύτητα, κρατούσε την προβλεπόμενη απόσταση απο τον μπροστινό του και έκανε τα προβλεπόμενα μέσα στο αμάξι του (πχ δεν κάπνιζε, δεν μιλούσε στο κινητό, δεν φιλούσε την γκόμενα του ενώ οδηγούσε), τότε ίσως να μην είχαμε και τόσα πολλά ατυχήματα.

Αλλά είπαμε... ο Έλληνας δεν φταίει ποτέ... οι άλλοι φταίνε.

NOVITO 8/6/08 12:55  

vangeli μάλλον σου δημιουργήθηκε η εντύπωση (και ίσως φταίω και γω) ότι τα ρίχνουμε όλα στους δρόμους. Λόγω δουλειάς έχω δει και περιπτώσεις που φταίνε οι "οδηγοί" και οι "δρόμοι". Δεκτό ότι υπάρχουν μαλάκες που νομίζουν ότι το τιμόνο είναι η ψωλή τους, αλλά σίγουρα και το οδικό δίκτυο έχει τα χάλια του. Για την συγκεκριμένη περίπτωση επειδή το έβλεπα, ο οδηγός πήγαινε με νορμάλ ταχύτητα, όχι μόνο νορμάλ σε σχέση ,ε αρκετούς άλλους, αλλά ακόμα και μέσα στα επιτρεπτά από το νόμο όρια (που φτάσαμε να μη θεωρούμε αυτονόητο το να πηγαίνει κάποιος με τα επιτρεπτά απ το νόμο όρια....)
Όσο για την παιδεία του Έλληνα, όπως σε τόσα άλλα θέματα, αρκετοί απλώς πουλάνε τρέλα...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP