OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

8/6/08

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-08 Ο ΠΑΟΚ......

Print this post

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΠΑΟΚ

Το σηκώσαμε !!!!!!!

Για ακόμα μία σεζόν, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι η καλύτερη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα μας κλήθηκε να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα. Τα κατάφερε κερδίζοντας 1-0 την Καλλιθέα στην Αθήνα, αν και τελείωσε το ματς με 8 παίκτριες!!

Τα κορίτσια μας πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγκαλιά με την κούπα

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως το παιχνίδι θα ήταν ματς με πολύ πάθος και ένταση. Κάτι που επαληθεύτηκε και μετά τη λήξη του όταν οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 8 και 9 παίκτριες, αντίστοιχα, όπως και από τις πάρα πολλές κάρτες που δέχθηκαν, κυρίως οι παίκτριες μας.

Σε ένα πολύ δυνατό και επεισοδιακό ματς με πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα και επικίνδυνες φάσεις, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για 3η συνεχόμενη χρονιά και 4η συνολικά. Οι κοπέλες κατάφεραν, παίζοντας με πάθος και ψυχή, να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που έδωσαν πριν από 3 βδομάδες, νικώντας μάλιστα τις αντιπάλους τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η Αδαμάκη, έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της Καλλιθέας, εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο της αντίπαλης τερματοφύλακα, και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ του αγώνα. Λίγο πριν την επίτευξη του γκολ, ο διαιτητής είχε προλάβει να αποβάλλει την αρχηγό της ομάδας μας, Κατερίνα Τσιάπανου με 2η κίτρινη κάρτα στο ’58, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, χρησιμοποίησε το χέρι της, κάτι που κανείς στο γήπεδο δεν είδε!!

Μετά το τέρμα που πετύχαμε, και με δεδομένο το 2-1 του πρώτου αγώνα, η Καλλιθέα θέλησε να βγει μπροστά για να πετύχει κάτι καλό. Δεν το έπραξε όμως με τον σωστό τρόπο, καθώς με το επικίνδυνο παιχνίδι της, και με την ανοχή του διαιτητή, παραλίγο να τραυματίσουν κάποια από τις παίκτριές μας. Σαν αποκορύφωμα αυτής της τακτικής των αντιπάλων ήταν ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα της Μαρινάκη πάνω σε παίκτριά μας στο 73ο λεπτό. Αποτέλεσμα ήταν, οι παίκτριες της Σουζάνα Στανόγεβιτς, να ζητήσουν το λόγο από τις αντιπάλους της και στο τέλος να πιαστούν στα χέρια, την ίδια στιγμή, που τα αντεθνικά συνθήματα από την κερκίδα δονούσαν το γήπεδο. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Προύσαλης δέχθηκε φραστική επίθεση, ευτυχώς όμως, με την παρουσία των ψυχραιμότερων, και της αστυνομίας, το θέμα τελείωσε κάπου εκεί.

Ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση απέβαλε τη Φιλιππίδου από την ομάδα μας και τις Μελισσού και Μαρινάκη που έκανε το μαρκάρισμα. Στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα, έχοντας όμως το ίδιο τέμπο και τις παίκτριες της Καλλιθέας να συνεχίζουν να παίζουν επικίνδυνα, δημιουργώντας το φόβο μην έχει κάποια παίκτριά μας κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε. Προς το τέλος του αγώνα, και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό, αποβλήθηκε και η Αδαμάκη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τέλος του αγώνα, βρήκε τις παίκτριές μας να πανηγυρίζουν ξέφρενα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα, στις εξέδρες οι οπαδοί μας που βρέθηκαν στο γήπεδο, επευφημούσαν τις παίκτριες μας. Η απονομή έγινε με την Κατερίνα Τσιάπανου να σηκώνει ψηλά, στον Αττικό ουρανό για μία ακόμα φορά την κούπα του πρωταθλητή και τις παίκτριές μας να παραληρούν και να πανηγυρίζουν έξαλλα, αφιερώνοντας τη νίκη και το τρόπαιο προς τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Μοσχάτου.

Καλλιθέα: Φαλιδά, Παντελακάκη (64’ Θοδωρίδου), Μελισσού, Μαρουλάκη (39’ Αγτζόγλου), Μαρινάκη, Νικηφόρου, Φιλιππάκου, Σαχινίδου, Κουτραφούρη, Κοντομίχη, Μωραίτου (57’ Παντελάκη)

ΠΑΟΚ: Καλογεράκη, Αρβανιτάκη, Τόμιτς, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Φιλιππίδου, Παντελειάδου ( 89’ Γκατζογιάννη), Σπύρου, Τσιάπανου, Κυνοσίδου, Τσελέκογλου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ:

Κατερίνα Τσιάπανου: Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το αποδείξαμε για μία ακόμα χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα. Για την αποβολή μου, ο διαιτητής με έδειξε 2 κίτρινες κάρτες για χέρι, αλλά νομίζω πως όλοι είδαν ότι στη δεύτερη περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο διαιτητής, νομίζω, ότι δεν ήταν καλός σήμερα. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν πολύ φανατικός και προκαλούσαν πάρα πολύ, ακόμα και όταν είμασταν στα αποδυτήρια.

Βαλέρια Φιλλιπίδου: Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, πολύ δυνατός, με πολλές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες. Ευτυχώς, όμως, οι κόποι μας ανταμείφτηκαν και είμαστε πολύ χαρούμενες γι αυτό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη βοήθειά του και στα 2 παιχνίδια και του αφιερώνουμε το τρόπαιο.

Κατερίνα Σπύρου: Παίξαμε σε ένα πολύ εχθρικό κλίμα, αλλά, ευτυχώς, δεν μας επηρέασε. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, είχε πολύ ένταση και πολλές φορές οι αντίπαλές μας έπαιζαν πολύ πιο δυνατά από ότι έπρεπε. Τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε πρωταθλήτριες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και σήμερα για την παρουσία του και για τη βοήθειά του.

Γιώργος Προύσαλης: Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολύ ένταση και πάθος, στο οποίο δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε αμέτοχοι, καθώς τα μαρκαρίσματα που δεχόμασταν ήταν πολύ δυνατά. Ο διαιτητής, νομίζω πως δεν έπρεπε να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο. Δεν κατάφερε να το ελέγξει και επιδόθηκε σε ένα παιχνίδι καρτών. Επίσης, στο γήπεδο ήταν όλοι προκλητικοί. Από την ομάδα της Καλλιθέας και τις παίκτριές της, μέχρι και τους οπαδούς της. Αλλά νομίζω, ότι φταίμε κι εμείς καθώς τους δώσαμε το δικαίωμα να ελπίζουν αφού δεν τελειώσαμε το ματς στη Θεσσαλονίκη. Δεν πειράζει όμως. Σημασία έχει ότι είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδος και μάλιστα για 3η συνεχόμενη φορά, και αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Η διαφορά ποιότητάς μας ήταν εμφανής σε όλα τα ματς και αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο όπου κι αν αγωνιζόμαστε.

Το κύπελλο στα χέρια της αρχηγού της ομάδας Κατερίνας Τσιάπανου

Πρόθεση του προέδρου της ομάδας, κ. Γιώργου Προύσαλη, είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα, κατά τον οποίο η ομάδα μας θα πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος. Στη φιέστα αυτή, αντίπαλος της ομάδας θα είναι κάποια γυναικεία ομάδα από ένα ξένο πρωτάθλημα.

6 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

tzonakos 9/6/08 21:13  

Συγχαρητήρια στις γυναίκες του ΠΑΟΚ !
Και αξίζει να θυμάομαστε και άλλα αθλήματα και άλλες κατηγορίες και οχι μόνο οταν κερδίζουμε, αλλα συνεχώς.
Ομολογώ οτι δεν ηξερα πως ο ΠΑΟΚ εχει τόσο καλό γυναικείο ποδόσφαιρο.
Τωρα όμως το μαθα, και θα φροντίσω να πηγαίνω να παρακολουθώ απο του χρόνου.
Μπράβο και πάλι.

NOVITO 9/6/08 22:31  

tzonako όπως είπες και συ έχουν καλή ομάδα, απ όλες τις απόψεις... ;)
άντε καλή θέαση από δω και πέρα.....

palalos 10/6/08 16:51  

αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 11/6/08 03:09  

ΟΥ ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ..ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ..ΑΕΚ ΣΕ ΛΕΩ!!! :)--

NOVITO 11/6/08 06:57  

ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ...?

tzonakos 11/6/08 09:30  

Χαχαχα ρε Νίκο :)
Γυναικάρεςςςςς !

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP