OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

12/12/07

Print this post

JOKE TIME

Μια γυναίκα έχει τον εραστή της στο σπίτι την ημέραπου ο άντρας της είναι στο γραφείο.Ο εννιάχρονος γιος της έρχεται απρόσμενα στο σπίτικαι αυτή για να τον ξεφορτωθεί τον βάζει στην ντουλάπακαι κλείνει την πόρτα. Σε λίγο... και ο άντρας της επιστρέφει νωρίςέτσι η γυναίκα του αναγκάζεται να βάλει και τον εραστή τηςστην ίδια ντουλάπα με το γιο τηςΟ μικρός λεει...Μικρός: Είναι σκοτεινά εδώ μέσα...Ο άντρας απαντάει...Αντρας: Ναι, πράγματι είναι.Μικρός: Έχω μια μπάλα ποδοσφαίρου!Αντρας: Μπράβο!Μικρός: Θες να την αγοράσεις;Αντρας: Όχι!! Τι να την κάνω;Μικρός: Ο μπαμπάς μου είναι έξω από την ντουλάπα...Αντρας: ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ;;;Μικρός: 250 ΕυρώΤην επόμενη εβδομάδα συμβαίνει το ίδιο σκηνικόκαι στην ντουλάπα βρίσκονται πάλι μαζί ο εραστήςκαι ο μικρός γιος της κυρίαςΜικρός: Είναι σκοτεινά εδώ μέσα...Αντρας: Ναι, πράγματι είναι.Μικρός: Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια ποδοσφαίρουΟ άντρας θυμάται την προηγούμενη αγοροπωλησίακαι απαντάει...Αντρας: Πόσο κάνουν;;;Μικρός: 500 ΕυρώΑντρας: Αυτό είναι εκβιασμός αλλά θα στα δώσω!!!Μερικές μέρες αργότερα, μια καλοκαιρινή μέρα,ο πατέρας λεει στον γιο του...Πατέρας: Γιε μου σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα.Πάρε την μπάλα και τα παπούτσια σουκαι πάμε να παίξουμε λίγο ποδόσφαιρο.Μικρός: Δεν μπορώ πατέρα. Τα πούλησα!Πατέρας: Τα πούλησες;;Και πόσο τα πούλησες; Μικρός: 750 ΕυρώΠατέρας: Αυτό γιε μου είναι κλεψιά.Δεν πρέπει να κλέβεις έτσι τους φίλους σουκαι να τους πουλάς τα πράγματά σου τόσο ακριβά.Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να πάς στην εκκλησία να εξομολογηθείς.Έτσι πάνε στην εκκλησία,και ο πατέρας βάζει τον γιο του στο εξομολογητήριοενώ ο ίδιος περιμένει απ` έξω.Τότε ο μικρός λεει...Μικρός: Είναι σκοτεινά εδώ μέσα...Παπάς: ΕΛΑ ΤΩΡΑΑΑ!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ....

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΕΤΕΨΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Σ'ΑΥΤΗΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΛΕΕΙ: "ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ PEPSI, ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η PEPSI, ΑΝΗΚΕΙ Σ' ΕΣΑΣ Ή ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?"

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν.Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;Ο φοιτητής απαντάει:- Ανοίγω το παράθυρο.Οπότε του λέει ο καθηγητής:- Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται.Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος.Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;- Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής.Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ!- Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.- Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!- Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.- Μα μιλάμε καίγεσαι!- Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.- Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γαμήσει... Ακόμα θες να γδυθείς; - Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γαμήσει, εγώ το γαμημένο το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!!!

Πώς λέγεται ο Γαλάτης DJ? - Ινδεμίξ ( in the mix)....Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες?Θρακομακεδόνες.Πως λέγεται το λεωφορείο που χορεύει συρτάκi?Zor -bus !Τι περιμένουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν στη στάση;Τον Πούλμαν!!!Τι περιμένουν τρία σκουλήκια στην στάση;Να περάσει το σκουληκό...Tι κάνει ένας σκωτσέζος όταν πάρει φωτιά το σπίτι του;Αναπάντητες στην πυροσβεστική!Πως λέγεται η πολική αρκούδα που πηγαίνει με όλους;Βολική αρκούδα!Πώς λέγονται οι 7 νάνοι όταν βλέπουν την Χιονάτη γυμνή;Seven up!Πως λέγεται το αβγό που στολίζεται και βάφεται για να βγει;Θαβγό!Πώς περνάει ο χρόνος στο Ιράκ;Μπαμ..μπαμ...Πώς λέγεται το προφυλακτικό στην νεοτέρα;Αγάπη από νάυλον!Πώς λέγεται ο χαπακωμένος σκύλος;Speed -Bull ..Πως λέγεται το πουλί που το πετάμε στο τζακί?Πούτσουρο!!!!!!!!Πως λέγεται κάποιος που πεθαίνει ελεύθερος;-Φρι-τέζα!!Πως λεγόταν ο φούρναρης στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών;Καραμολέγκολας....Πώς λέγεται το Pokemon με διανοητική καθυστέρηση?-ΠΙΚΠΑ-τσουΠως λέγεται η γυναίκα του Αγιου Βασίλη;Mairy ChristmasΠως λέγεται η γυναίκα με τρία παιδιά;ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΠώς λέγετε ένα έντομο μέσα στο ταξί;ΕντομεταξίGιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας;Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του ΆιφελΠώς λέγεται μια φάλαινα Όρκα με μαγιώ;Μαγιόρκα.Πόσες νότες γνωρίζουν οι αστυνομικοί;Τρεις: Μι-Λα-Ρε!Τι πετάει πιο ψηλά από τον Peter Pan;O Peter Parapan..Ποιο ζώο είναι άγριο, ζει στη ζούγκλα και χορεύει νησιώτικα;Tο λιοντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι!

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP