OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

3/12/07

Print this post

ΑΘΑΝΑΤΟΣ



Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Λες Σάννον, τον προπονητή που χάρισε στον Ηρακλή το Κύπελλο Ελλάδος το 1976 αλλά και τα δύο πρώτα κύπελλα στον ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 1970 εξέδωσαν οι δύο Π.Α.Ε. μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες τους.

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του Λες Σάννον, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του συλλόγο, που συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση των δύο πρώτων Κυπέλλων Ελλάδος της ομάδας στη δεκαετία του 1970. Στη μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα εναντίον της Βέροιας, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια».

«Τεράστιο πλήγμα για την "κυανόλευκη" ποδοσφαιρική οικογένεια, αλλά και τον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα, που δέχτηκε με θλίψη την είδηση της απώλειας του Λες Σάννον. Ο άξιος Άγγλος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον Ηρακλή μας στον ανεπανάληπτο θρίαμβο της κατάκτησης του κυπέλλου το 1976, υπογράφοντας την ολόχρυση επιτυχία, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Όλοι μας στον Ηρακλή θα τον θυμόμαστε ως έναν πραγματικό κύριο, έναν άξιο προπονητικό αρχιτέκτονα και έναν φίλο της ομάδας μας, με την μνήμη του να μένει άσβεστα καταγεγραμμένη στις ψυχές μας. Για μας είναι ένα από τα σύμβολα του αιώνα ζωής, που συμπληρώνει ο Σύλλογός μας. Λες Σάννον, θα είσαι πάντοτε ζωντανός στις μνήμες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε Ηρακλής.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP