OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

15/12/07

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 0-0

Print this post



Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο πρώτος πόντος του Δικεφάλου εκτός έδρας έως τώρα και του επέτρεψε να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα τoυ πρωταθλήματος.

Nωθρά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να διατηρούν μία ελαφριά υπεροχή στο χώρο του κέντρου, τους παίκτες του ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι πολύ καλά οργανωμένοι και να μην επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν απειλητικά στην εστία του Fernandes. Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες όμως να ανεβάζουν ρυθμούς και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με εμφανώς πιο επιθετικές διαθέσεις, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία και από τις δύο πλευρές δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός γκολ. Έτσι το τελικό 0:0 ήρθε φυσιολογικά.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 17 βαθμούς με αυτήν την ισοπαλία και την επόμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας το Λεβαδειακό (Σάββατο 22.Δεκ.2007, ώρα έναρξης 16:45).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

90' Λήξη αγώνα.

88' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Ο Μουμίν αντί του Γκονζάλες.

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Ο Βρύζας αντί του Σάλμον.

85' Αλλαγή για τον Ατρόμητο.
Ο Σάντσεθ αντί του Βερντέχο.

73'
Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκονζάλες έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

70'
Πολύ καλή ενέργεια από τον Ανατολάκη, ο οποίος έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, γύρισε στον Σίριο, ο οποίος με τακουνάκι δεν απείλησε τον Φερνάντες.

63' Αλλαγή για τον Ατρόμητο.
Ο Μερίνο στη θέση του Γελαδάρη.

61'
Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Μπαλάφας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε.

55' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Ο Βαγγελής αντί του Λάκη.

52'
Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, με τον Κατεμή να επιχειρεί ένα σουτ από πλάγια θέση, αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

46' Έναρξη επανάληψης.

45' Λήξη ημιχρόνου.

40' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο.
Ο Γελαδάρης πρόλαβε την μπάλα στη γραμμή του άουτ, έκανε το γύρισμα με το αριστερό και ο Σίριο έπιασε στη μικρή περιοχή την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.

1'
Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης (63' Μερίνο), Κατεμής, Ανατολάκης, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Ρέγες (84' Σάντσεθ), Σίριο, Ρόβας

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ηλιάδης, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Κνολ, Μπαλάφας, Μπαϊάνο, Λάκης (54' Βαγγελής), Γεωργιάδης, Γκονζάλες (88' Μουμίν), Σάλμον (86' Βρύζας)








0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP