OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

26/11/07

Print this post

Ανακοίνωση των Συνδέσμων

«Ίσως βρισκόμαστε ενώπιον της σπουδαιότερης απόφασης που πρέπει να ληφθεί για το μέλλον και την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας. Μιας απόφασης που θα καθορίσει την ύπαρξη του ΠΑΟΚ και το πόσο ανταγωνιστικός θα μπορεί να είναι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους τα επόμενα χρόνια.

Η Κυβέρνηση σχεδίασε και ψήφισε ένα νομοθετικό τερατούργημα που αντί να δώσει ανάσα ζωής στον ΠΑΟΚ, του έσφιξε ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό. Με τη "ρατσιστική" πράξη της, μας θύμισε ακόμα μια φορά ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, ομάδες που δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα και σταθμά και ότι εξακολουθεί να θεωρεί τον ΠΑΟΚ πειραματόζωο στον οποίο δοκιμάζει "θεραπείες" που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Όλες οι ομάδες που την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισαν σε υψηλότερη θέση από την ομάδα μας, έχουν τύχει συμπεριφοράς σε παρόμοια οικονομικά προβλήματα, με τρόπο ο οποίος είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με όσα προτείνει η πολιτεία να δεχτούμε και να συνυπογράψουμε.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να αποφασίσει ποια είναι η ενδεδειγμένη ενέργεια στην οποία πρέπει να προβεί.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτήν και της υπενθυμίζουμε ότι αδιέξοδα δεν υπάρχουν.
Οι Γόρδιοι Δεσμοί κόβονται με το σπαθί και όχι με τα λόγια.

Έφτασε η στιγμή να κάνουμε πράξη την επιγραφή (ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ) που φορούσε στην μπλούζα του ο πρόεδρός μας όταν επέστρεψε στην Τούμπα. Τον ακολουθούμε σε όποια ενέργεια αποφασίσει να κάνει.

Εμείς λατρεύουμε τα τέσσερα ιερά γράμματα που συνθέτουν το όνομα του ΠΑΟΚ και δεν θα τον εγκαταλείψουμε ΠΟΤΕ.

Αυτές τις στιγμές μετράμε ποιοι είναι φίλοι και ποιοι εχθροί μας. Αν άξιζαν την ψήφο μας ή όχι. Υποσχόμαστε ότι δεν θα ξεχάσουμε ούτε θα συγχωρέσουμε ποτέ αυτούς που μπορούν και δεν βοηθούν την ομάδα μας, αλλά αντίθετα μας προκαλούν νέα προβλήματα.

Το μόνο που απαιτούμε από τον πρόεδρό μας και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του, είναι να μην εγκαταλείψουν και να δώσουμε μαζί τον πόλεμο για τον στόχο που είναι ένας δυνατός, ανεξάρτητος και απελευθερωμένος από την ομηρία, ΠΑΟΚ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP