OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

2/11/09

50 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΑ ... ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Print this post


Εργοτέλης
Καραγεωργίου: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου"

Εκτός εαυτού ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ρίχοντας τα βέλη στις μεγάλες ομάδες και την διαιτησία ενώ κατά την αποχώρησή του φώναξε: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου δεν μας αφήνετε να κερδίσουμε".
"Οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται κάθε Κυριακή. Κάθε Κυριακή ευνοείται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε πέναλτι ούτε στον Νέμεθ ούτε στον Σκόκο", δήλωσε έξαλλος ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ ευνοείται όσο και οι δύο "αιώνιοι" τόνισε: "Βεβαίως και ευνοείται! Αν ήταν η φανέλα του Εργοτέλη θα έδινε αυτό το πέναλτι στο τέλος. Κοιτάξτε τώρα να γράψετε ό,τι θέλετε. Γι' αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά".

Πανιώνιος
Γ@μώ την αγανάκτηση ΙΙ

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και του συνδρομητικού καναλιού που κάλυψε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος χρησιμοποιώντας την φράση του Νίκου Καραγεωργίου: "Γ@μώ την αγανάκτησή μου".

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για το οφσάιντ του Σισέ στο πρώτο γκολ, την κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε ποτέ στον Δάρλα για δολοφονικό μαρκάρισμα όπως γράφει, ενώ οι "κυανέρυθροι" έχουν φρικτά παράπονα από το συνδρομητικό κανάλι που δεν έδειξε ριπλέι στο πρώτο γκολ του Σισέ και αντιμετώπισε τον Πανιώνιο σαν ομάδα του εξωτερικού.

Ιδού η ανακοίνωση:

"50 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο

"Γ@μώ την αγανάκτηση". Η σημερινή φράση του προπονητή του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου, περικλείει όλο το νόημα αυτών των 50 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σήμερα έπαιξε ως άξιος εκπρόσωπος όλων αυτών που βιώνουν 50 χρόνια στο πετσί τους τι σημαίνει ΠΟΚ. Όλων αυτών των υγιών φιλάθλων που χαίρονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και που ίσως χρειαστεί να περιμένουν άλλα 50 χρόνια μήπως και τους αφήσουν να δουν...

Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος "δεν είδε" τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε...

Όμως αν οι διαιτητές της συνάντησης έχουν μία δικαιολογία του "ανθρώπινου λάθους" που συμβαίνει φυσικά μόνο σε βάρος των αντιπάλων του ΠΟΚ, αυτοί που δεν έχουν καμία δικαιολογία είναι οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού που έχουν και τα μέσα και την τεχνολογία να δουν τις φάσεις πολλές φορές.

Το κανάλι λοιπόν που μετέδιδε τον αγώνα λες και ο Πανιώνιος ήταν ομάδα του εξωτερικού, ανακάλυψε μία λήψη από τη λεωφόρο Κηφισίας, ίσως από το κινητό τηλέφωνο κάποιου περαστικού και την πρόβαλε για να δώσει άδικο στον Πανιώνιο και δίκαιο στον ΠΑΟ, αφού σύμφωνα με την απίθανη αυτή λήψη (βοηθούμενη από στραβές πλάγιες γραμμές) ο Σισέ είχε φύγει από κανονική θέση και άρα ο "κακός" Πανιώνιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

"Γ@μώ την αγανάκτηση" λοιπόν. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πενήντα φορές…

Υ.Γ. Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε "Νιόνιος" ή ο κάθε "Τέλης" του ελληνικού ποδοσφαίρου".



ΠΑΟΚ
Πάμπλο Γκαρσία: «Καλύτερα να μην κατεβούμε με ΑΕΚ!»

Έκλεψε την παράσταση ο Πάμπλο Γκαρσία για μία ακόμη φορά! Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ, μετά τις δηλώσεις του για τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της Ξάνθης, αναφέρθηκε στο ματς της 12ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «… ίσως ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα! Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό, παρά να παίξουμε εκεί! Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι μου γιατί θα μας κλέψουν»… τόνισε και άφησε άφωνους τους πάντες!

«Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί…

Προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί, ούτως ή άλλως, δεν θα μας αφήσουν, αφού υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία», τόνισε ο Γκαρσία, αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.


ME ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ...
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ!

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  3/11/09 21:23  

Και άλλα 50 θα συνεχίσει να υπάρχει η βρώμα.
Διαφωνώ όμως ότι όλοι αδικούνται και δεν βάζω στο ίδιο καζάνι με κανέναν τον ΠΑΟΚ.
Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους χτυπήσει σε όλα τα επιπεδα. Όλοι οι άλλοι είναι τισράκια τους.
Από το πουθενάσ δημιουργούν θέματα.
για δες http://paokland.blogspot.com/2009/11/blog-post_3848.html

Ανώνυμος,  27/12/09 12:07  

χρόνια πολλά αδερφέ!
υγεία και κάθε ευτυχία σε όλους μας!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP