OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

1/5/09

Άδειες κερκίδες και φέτος...

Print this post

"Κάποτε το μπάσκετ ήταν το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων. Τα γήπεδα γεμάτα σε κάθε αγώνα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των αθλητικών συζητήσεων επικεντρωνόταν στη "σπυριάρα"." έγραφα πριν δύο μήνες και κάτι, και τα επίσημα στοιχεία για το πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται έρχεται να δικαιώσει τα όσα λέγαμε για την απαξίωση του ελληνικού μπάσκετ.

Στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και σε σύνολο 175 αγώνων "κόπηκαν" συνολικά 259992 εισιτήρια, δηλαδή περίπου 1485 ανά αγώνα!! Το νούμερο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε για ακόμα μία χρονιά στα γήπεδα μπάσκετ της χώρας, όπου με εξαίρεση τα λεγόμενα ντέρμπι, η πλειονότητα των κερκίδων παρέμενε κατά τουλάχιστον 2/3 άδεια.


Στον παραπάνω πίνακα (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση) βλέπετε τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων κάθε ομάδας, καθώς και τον μέσο όρο. Δε μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός πως ο δικέφαλος σε μια ακόμα χρονιά διοικητικής ανυπαρξίας, όπου τα αγωνιστικά ερχόταν σε δεύτερη μοίρα, βρέθηκε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας (με Μ.Ο. 3357 εισιτήρια ανά αγώνα), γεγονός που δείχνει τη δίψα του ασπρόμαυρου κόσμου για την επιστροφή του Π.Α.Ο.Κ. εκεί που πραγματικά ανήκει... Ας ελπίσουμε η μέρα αυτή να μην αργήσει, ώστε το Παλατάκι να είναι γεμάτο σε κάθε ματς του δικεφάλου..


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP