OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

23/4/09

Μπράβο!!!

Print this post

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του δικεφάλου, που κατάφεραν μέσα από τόσα προβλήματα να τερματίσουν στην 7η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να δώσουν το παρών στα play off. Κι αν φαντάζει απίθανο για τον δικέφαλο να θεωρούμε επιτυχία την είσοδο στην οχτάδα, δε μπορούμε να μη σταθούμε στο γεγονός, ότι για ακόμα μία χρονιά η διοικητική ανυπαρξία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος επικράτησε χθες της ΑΕΛ με 65-57, και με τη δωδέκατη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας, στη διαδικασία των play off, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με μειονέκτημα έδρας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έδειξε από νωρίς ότι θέλει πάση θυσία τη νίκη. Με ηγέτες τους Κυρίτση και Τομάσεβιτς, ο δικέφαλος πήγε γρήγορα διψήφιο προβάδισμα, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 22-14.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε, η ομάδα έχασε το ρυθμό της από τα συνεχή φάουλ των Λαρισσαίων και σε συνδυασμό με τα τραγικά ποσοστά ευστοχίας, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 32-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στην άμυνα και, παρότι δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στην επίθεση, περιόρισε τη δράση των αντιπάλων. Έτσι, η ΑΕΛ πέτυχε μόλις 8 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και το 32-32 του ημιχρόνου, έγινε, με πρωτεργάτες από πλευράς ΠΑΟΚ τους Τομάσεβιτς και Γιόνσεν, 52-40.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ΑΕΛ να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει την ανατροπή, την διαφορά να φτάνει και στο +15 και τελικά το παιχνίδι να λήγει με 65-57 με τον ΠΑΟΚ να έχει πρώτο σκόρερ τον Κυρίτση με 18 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Τομάσεβιτς με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Δυστυχώς, στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις 1500 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν έναν ρυθμό και να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα...Είναι άξια απορίας η στάση μερικών ... γραφικών που επέμεναν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Σαλπιγγίδη, την ώρα που δε συμμετείχαν στα υπόλοιπα (μπασκετικά) συνθήματα.

Στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ , ενώ για μια ακόμη φορά δεν έλειψε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος και φυσικά αποθεώθηκε όταν ανακοινώθηκε η άφιξη του απ τα μεγάφωνα του γηπέδου.


Τα δεκάλεπτα: 22-14, 32-32, 52-40, 65-57


ΠΑΟΚ (Γιώργος Καλαφατάκης): Γιόνσεν 12, Καυκής, Παπαδόπουλος, Καλαμπάκας, Κυρίτσης 18 (1), Σίμτσακ 9, Κεσίσογλου, Σικαλίδης, Γιαννακίδης 2, Τομάσεβιτς 15 (16ρ.), Δεμερτζής 9 (1).


ΑΕΛ (Θρασύβουλος Λιάγκας): Παπακώστας 8 (2), Ζαρας 4 (1), Αποστολίδης 6, Παπανικολάου 2, Λαμπρόπουλος 17 (1), Τσαϊρέλης 4, Καραβανάς 4, Λάππας 8 (1), Μπρόζος 4.


Επόμενος αγώνας, για τον δικέφαλο στις 25 Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00), στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον επαναληπτικό στο Παλατάκι να έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου (17:00).

7 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  24/4/09 12:07  

Όντως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία. Έδιξαν περισσότερο ΠΑΟΚτσιδιλίκι απ'ότι μερικοί...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ 24/4/09 13:49  

Όσο μειωτική κι αν είναι η 7η θέση για τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά και ο Καλάφας δικαιούνται ένα μεγάλο μπράβο γιατί συναισθάνθηκαν τι φανέλα φορούσαν. Ενώ οι ΠΑΟΚάρχες...

NOVITO 24/4/09 14:34  

Έτσι ακριβώς είναι παιδιά. Μειωτική μεν για τον δικέφαλο η 7η θέση, ηθική δικαίωση δε για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που προσπάθησε μέχρι τέλους, για τα 4 ιερά γράμματα και μόνο...

Για να δούμε τι θα γίνει αύριο στο ΟΑΚΑ...

TRELLOS 25/4/09 04:39  

Νοβίτο ωραίο το μπλόγκ σου αδελφέ....

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 25/4/09 10:19  

Ρε novito τι περιμένεις δηλαδή να γίνει στο ΟΑΚΑ;;ΕΕ;
Είσαι απίστευτος..λές μπράβο για την 7η θέση!Λαμβάνετε μια θέση κάτω απο τα κυβικά του ΠΑΟΚ και αντι να το ράβεις λές μπράβο!
ΡΕΕΕΕΕ...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕ!!!Μην μικραίνεις την ομάδα σου!

NOVITO 25/4/09 11:57  

Τrelle να σαι καλά ρε συ.

Νικολάκη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (εκτός αν είναι η πεθερά σου φυσικά...). Στο ματς τιυ πρωταθλήματος παίξαν άνετα τα παιδιά και το χάσαν στο τέλος το ματς. Όσο για την 7η θέση, τα μπράβο πάνε ΜΟΝΟ σε όσους απομείναν στον ΠΑΟΚ και παλεύουν για να μη διαλυθεί τελείως η ομάδα.Το τεχνικό team και οι εναπομείναντες παίκτες είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση...

palalos 25/4/09 13:54  

Για το όνομα ΠΑΟΚ, η πορεία των τελευταίων ετών του τρισένδοξου τμήματος καλαθοσφαίρισης είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ιστορία , τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες και το όραμα μας...αλλά επειδή είτε το θέλουμε είτε όχι ειδικότερα το ΜΠΑΣΚΕΤ έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια άθλημα καθαρά "οικονομικό" ...όποιος έχει φράγκα, κάνει ομάδα και παίρνει τίτλους και διακρίσεις, όποιος δεν έχει φράγκα, περιορίζεται στα χαμηλά...το μπάσκετ δεν ήταν έτσι ...και το κατάντησαν έτσι αυτοί που το διοικούν...

ο ΠΑΟΚ φέτος για τα δεδομένα έκανε ΕΝΑΝ ΑΘΛΟ...με ομάδα λιγότερο από μίση, μετά από κάθε ματς να φεύγει και ένας παίχτης, χωρίς ηρεμία διοικητική, αγωνιστική, απλήρωτη , με ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ να τερματίσει 7η είναι μοναδικό κατόρθωμα…

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP