OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

9/4/09

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

Print this post

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η μηχανοκίνητη πορεία του Λαού του ΠΑΟΚ, με αίτημα την τροποποίηση του αντισυνταγματικού νόμου του Ορφανού. Περίπου 1500 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, όπου και δημιουργήθηκε κομβόι από δίκυκλα και αυτοκίνητα, το οποίο κατευθύνθηκε στις φυλακές των Διαβατών όπου οι συνοπαδοί μας έδειξαν την συμπαράστασή τους στα παιδιά που κρατούνται άδικα...


Η πομπή ξεκίνησε στις 20:30 από την Καμάρα και ακολούθησε την οδό Εγνατία, υπό την παρακολούθηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Τα συνθήματα και τα κορναρίσματα δονούσαν την ατμόσφαιρα της πόλης, ενώ ο απλός κόσμος που παρακολουθούσε, έδειχνε την συμπαράστασή του μαθαίνοντας την αιτία της συγκεκριμένης κινητοποίησης. Ήταν πραγματικά μια πολύ μεγάλη πομπή που εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες για την συμμετοχή του κόσμου, αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο σε μηχανοκίνητη πορεία....!

Προτού τον τελικό της προορισμό, η πομπή έκανε μία στάση στα κεντρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου ακούστηκαν πάρα πολλά συνθήματα για τον άδικο αυτόν νόμο και γι'αυτούς που τον εφαρμόζουν σε νέα παιδιά και καταστρέφουν τη ζωή τους, καθώς τα οδηγούν για κατοχή πυρσού ή λέιζερ ή για μια τους ανοησία απευθείας στη φυλακή, χωρίς δυνατότητα έφεσης ή αναστολής και χωρίς να λαμβάνουν υπόψην τους το καθαρό ποινικό μητρώο... Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους κύριοι Ορφανέ και Ιωαννίδη, να βρίσκονται στη φυλακή αυτά τα παιδιά με την μαρτυρία ενός και μόνο αστυνομικού και να αλωνίζουν ελεύθεροι εγκληματίες που στερούν ανθρώπινες ζωές, έμποροι ναρκωτικών και όλοι αυτοί που αποδεδειγμένα καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα... Δεν είναι δυνατόν να οδηγείτε στη φυλακή ο οπαδός για μια του πράξη και για την ίδια ακριβώς πράξη να μην συλλαμβάνεται ο πολιτικός ή ο οπαδός ενός κόμματος.... Οι νόμοι είναι για όλους τους πολίτες και πρέπει να εφαρμόζονται για όλους γιατί αλλιώς αυτό αποκαλείται ευθεία ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!!

Γύρω στις 22:00 η πομπή έφτασε έξω από τις φυλακές των Διαβατών όπου εκεί ακούστηκαν πολλά συνθήματα συμπαράστασης για τους φυλακισμένους οπαδούς όπως και συνθήματα εναντίον της ΕΛ.ΑΣ και όλων των πολιτικών που μας κοροϊδεύουν, αφού μας σκέφτονται μόνο μια φορά στα 4 χρόνια. Οι δε φυλακισμένοι μαζεύτηκαν εκατοντάδες , φωνάζανε συνθήματα και αυτοί υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και κατά κάποιων προσώπων…αλλά το κυρίαρχο που συγκίνησε όλους μας…ήταν όταν οι φυλακισμένοι φώναζαν προς τα εμάς όλους…ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ….

Ητάν ένα σύνθημα που ανατρίχιασε όλους μας και κατάλαβαίνει και ο τελευταίος φίλαθλος ότι πρέπει να αλλάξει αυτός ο αντισυνταγματικός και άδικος νόμος.
Μετά ήρθε και η απάντηση με το ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ και πολύς κόσμος δάκρυσε από την συγκινητική αυτή στιγμή. Μετά ο κόσμος αποχώρησε ειρηνικά χωρίς να γίνει το παραμικρό ελπίζοντας να ίδρωσε το αυτί κανενός...


Η τεράστια επιτυχία πέρα από τα 1.500 με μηχανές και Ι.Χ. πρώτη φορά για φυλακισμένους ήταν το ότι παρά τις τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις όλα κύλησαν ομαλότατα!




4 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Dr_MAD 11/4/09 10:43  

πολύ συγκινητικό αυτό με τους φυλακισμένους! εκεί στην Αθήνα δεν άκουσα τίποτα τέτοιο :-O

Πολλά μπράβο σε όσους ήταν εκεί

NOVITO 11/4/09 12:59  

Έτσι ακριβώς όπως τα λες MAD.
Φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές και αρκετά συγκινητικές για όσους τις ζήσαμε
Και φυσικά δε προβλήθηκαν για ευνόητους λόγους απ το παρακράτος της Αθήνας...

palalos 12/4/09 18:17  

ο αγώνας, συνεχίζεται.....


(Nov, κάτι άσχετο, πώς θα βάλω αυτήν την μόνιμη "στηλη" σε οριζόντια μορφή που μοιάζει με μόνιμο post, κάτω ακριβώς από τον τίτλο του blog, και πάνω από την πρώτη ανάρτηση???)

NOVITO 13/4/09 00:28  

Κάτι άσχετο?? Ειδικότης μου...!!
Τεμέτερον σε στέλνω mail να σε πω

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP