OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

1/3/09

Κι άλλο διπλό για τον δικέφαλο...

Print this post

Μεγάλη νίκη για τον δικέφαλο, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τη ψυχική δύναμη και "απέδρασε" απ τη Ν. Σμύρνη , χάρη σε δύο γκολ του Μπακαγιόκο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους Κρέσιτς, Κουτσόπουλο, Μαϊστόροβιτς, Μάκο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Κοντοέ, Εστογιανόφ, Σκούφαλη, Ρεκόμπα και Λουρένσο, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. με τους Χαλκιά, Αραμπατζή, Μαλεζά, Κοντρέρας, Δάρλα, Κονσεϊσάο, Βερόν, Μπαλάφα, Σορλέν, Χούτος, Μουσλίμοβιτς.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον δικέφαλο και ήταν αυτός που δημιούργησε τις πρώτες φάσεις στον αγώνα (σουτ των Ρεκόμπα και Εστογιαννόφ στο 4' και 6' λεπτό του αγώνα). Ο Π.Α.Ο.Κ., όμως, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ισορρόπησε το παιχνίδι, και δημιούργησε κάποιες αξιολόγες φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Στο 34' , μάλιστα, διαμαρτύρεται δικαίως για πέναλντι, καθώς ο Κουμορτζί ανέτρεψε τον Μπαλάφα μέσα στη περιοχή, ο Παπασταμάτης όμως αδιαφόρησε επιδεικτικά... Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο και αναπόφευκτα παρέμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 58΄λεπτό για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση, με την οποία μάλιστα ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ο Γουνδουλάκης δοκίμασε ένα κακό σουτ, η μπάλα έφτασε όμως στον Λουρένσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και άνοιξε το σκορ. Ο Φ. Σάντος θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του, έβαλε τον Βιερίνια στη θέση του Μπαλάφα, κάτι που φαίνεται πως ξύπνησε τους παίκτες, καθώς στα επόμενα λεπτά Μουσλίμοβιτς και Χούτος απείλησαν με αξιώσεις τον Πανιώνιο, αλλά ο Κρέσιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 70΄λεπτό ήταν η ώρα για την επανεμφάνιση του Μπακαγιόκο (πήρε τη θέση του Χούτου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε κατά την έξοδο του...), ο οποίος μόλις 5 λεπτά μετά την είσοδο του, ισοφάρισε για τον δικέφαλο με σουτ απ την μεγάλη περιοχή. Ο Πανιώνιος δεν φαινόταν ικανός να αντιδράσει, ενώ μάλιστα στο 86' λεπτό έμεινε και με δέκα παίκτες, όταν ο Παπασταμάτης αποφάσισε επιτέλους να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον εριστικότατο σήμερα Μάκο, για αρκετά σκληρό φάουλ στον βερόν. Ο Π.Α.Ο.Κ. δε γινόταν να μη φύγει με το διπλό σήμερα και η λύτρωση ήρθε στο 93' λεπτό, με τον Μπακαγιόκο και πάλι, ο οποίος πήρε το "ριμπάουντ" απ το δοκάρι του Μουσλίμοβιτς και απλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  1/3/09 20:02  

Μπροστά μας τώρα ένας τελικός.
Ένα ματς, ένας στόχος, ένας πόλεμος, ένας γαύρος...
Μπροστά μας η μητέρα των μαχών!!!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP