OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

25/2/09

Π.Α.Ο.Κ. - Γριές

Print this post


Σε λιγότερο από δύο ώρες ο δικέφαλος υποδέχεται τον παραπαίοντα Ηρακλή και με ενδεχόμενη νίκη θα φτάσει στις 8 συνεχόμενες νίκες (απ τις 7/1 παραμένει αήττητος ο Π.Α.Ο.Κ.).

Από κει που η ομάδα πάλευε για να αποφύγει τα πλέι άουτ, τώρα φλερτάρει με τα πλέι οφ. Μία νίκη επί του Ηρακλή θα πάει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, αλλά χρειάζεται επιτέλους και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. να αφήσει τα λόγια, να σηκωθεί από τη βαθιά πολυθρόνα του και να πάει στην Πυλαία να βοηθήσει και το βόλεϋ. Μπορεί το βόλεϋ να μη συγκινεί αρκετούς σαν άθλημα, αλλά πάμε για να στηρίξουμε τους παίκτες μας, που αγωνίζονται με τον δικέφαλο στο στήθος...

O πασαδόρος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Κώστας Προύσαλης μίλησε στον «Sentra» 103.3 και στην εκπομπή Σέντρα στο φιλέ με τον Κώστα Ασημακόπουλο:

Για το σημερινό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας :
«Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς καθώς ο Ηρακλής έχει πολύ καλούς παίχτες όπως οι Κράβαρικ, Νίλσον Τίσερ και Μπάεφ, αλλά έχω μια παράδοση όταν αγωνίζομαι κόντρα στον Ηρακλή να φεύγω τις περισσότερες φορές κερδισμένος. Όσο για την ομάδα μας, έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι πολύ ανεβασμένη και καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην δήλωση του αρχηγού του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ ότι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο Τσάμπιονς Λιγκ τονίζοντας: «Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος που είχε δηλώσει κάποτε ο Κράβαρικ γιατί με μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία να αγωνιστείς ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη χρονιά».

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα:
«Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι μόνο η μάχη της κορυφής, αλλά βλέπουμε ότι γίνετε μεγάλη μάχη και για την πρώτη οχτάδα».

Όσο για τους στόχους της ομάδας του την φετινή χρονιά, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Θέλω να κοιτάζω το σημερινό παιχνίδι και δεν είναι καλό να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Το θετικό είναι ότι η ομάδα τώρα τελευταία παίζει καλά και έχουμε καταφέρει να γυρίσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω και αύριο να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει».

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP