OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

14/2/09

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Print this post

Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πήραν μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα, θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν για πρώτη φορά τα δικαιώματα που απέκτησαν από την αγορά μετοχών στη γενική συνέλευση της 27ης Φεβρουαρίου.

Βέβαια, αν όλοι αποφασίζουν να δώσουν το «παρών» στη γενική συνέλευση, η επιλογή του «ΠΑΟΚ sports arena» θα αποδειχθεί λανθασμένη, καθώς οι νέοι μέτοχοι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αγγίζουν τους 9.500, την ώρα που το κλειστό του «δικέφαλου» αριθμεί 8.142 θέσεις.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση, επισκέφτηκε το «παλατάκι» και προχώρησε σε αυτοψία του χώρου, προκειμένου να ρυθμίσει το θέμα της χωροταξίας. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 3.000 νέων μετόχων στη γενική συνέλευση της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου (6 το απόγευμα).

Αυτό που θέλουν στον ΠΑΟΚ είναι να βρεθούν στη συνέλευση όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι μέτοχοι. Η απόφαση για τη γενική συνέλευση έχει ήδη δημοσιευτεί -όπως ορίζει ο νόμος- όμως στον «δικέφαλο» σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν προκειμένου κάθε νέος μέτοχος να ενημερωθεί, κάτι που θα γίνει μέσω της εκμετάλλευσης των στοιχείων που έχει δώσει ο κάθε νέος μέτοχος, με πιο πιθανή την αποστολή sms.

Η σημασία της παρουσίας

Πέρα από την ουσία της παρουσίας των νέων μετόχων στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι και η πρώτη λαϊκή γενική συνέλευση μιας ΠΑΕ, αφού μιλάμε για την παρουσία χιλιάδων μετόχων, και μόνο η εικόνα μιας γενικής συνέλευσης στην οποία συμμετέχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, έχοντας γίνει και τυπικά μέλος του συλλόγου, θα έχει θετικό αντίκτυπο στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία αναμένεται να επικυρώσει το σώμα της γ.σ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θέλει να δώσει κίνητρο στον κόσμο να γίνει μέλος της ΠΑΕ, αγοράζοντας μετοχές, και σίγουρα η εμπειρία της παρουσίας σε μια γενική συνέλευση που θα βιώσουν οι νέοι μέτοχοι θα αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο. Η πρώτη γενική συνέλευση μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα αποτελέσει και τον οδηγό για το μέλλον, όταν και στον ΠΑΟΚ θα κληθούν -από τη στιγμή που οι μέτοχοι αναμένεται να αυξηθούν- να βρουν νέο τρόπο αλλά κυρίως νέο τόπο για τις γενικές συνελεύσεις, με επόμενο σταθμό, μετά το «Παλατάκι», την Τούμπα.

Πηγή: goalday.gr



0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP