OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

3/2/09

Συνέντευξη Αναστασιάδη

Print this post

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης, μίλησε στον Sentra 103,3 για τον Γιώργο Παντελάκη, τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χαρακτήρισε τον Παντελάκη ως έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου επεσήμανε ότι θα παίξει ρόλο η κούραση των δύο ομάδων.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Γιώργο Παντελάκη: «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε χτενίσει όλη την Ελλάδα. Ήθελε μια ομάδα με παίκτες μέσα από την ομάδα και Έλληνες παίκτες να παίζουν με το πηγαίο ταλέντο τους. Είχαμε ένα ραντεβού το προηγούμενο μήνα για να πάμε για ένα καφέ να τα πούμε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Δεν μπορέσαμε να βρεθούμε. Ήταν ενήμερος για ότι συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε βδομάδα συναντιόταν με παίκτες και τα έλεγε».

Για το ρόλο που έπαιξε για να κάνει το ΠΑΟΚ μεγάλο: «Τότε, όταν κατέβαινε στην Αθήνα στην ΕΠΟ, όταν δεν υπήρχε ΕΠΑΕ και έμπαινε στις συνελεύσεις όλοι σηκωνόταν όρθιοι είναι πολύ σημαντικό αυτό που σας λέω».

Για την εκτίμηση που απολάμβανε στη Θεσσαλονίκη: «Είχε τη συνολική εκτίμηση στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Όταν ήμουν προπονητής στο ΠΑΟΚ προσπάθησα να τον επαναφέρω πριν 10 χρόνια στη διοίκηση . Έγινε τότε μια συζήτηση με το κύριο Μπατατούδη για να αναλάβει ο Παντελάκης πριν την εποχή Βεζυρτζή. Δεν έγινε αυτό τελικά. Δεν ήθελε ο ίδιος δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως λειτουργούσαν τότε κάποια παλικάρια. Δυστυχώς για μένα δεν έγινε και ευτυχώς γι' αυτόν. Θα τον είχαν φθείρει και θα τον είχαν κάνει κομμάτια».

Για τη διοίκηση Ζαγοράκη: «Είμαι από τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει μεγαλομέτοχο, θέλει έναν άνθρωπο Παοκτσή έντιμο που να μη κλέβει λεφτά. Στα χέρια των παιδιών είναι. Έχουν όλη τη στήριξη του κόσμου. Ακόμα και ο Παντελάκης δεν είχε τη στήριξη που έχουν αυτά τα παιδιά».

Για το πώς κατάφερε να φτιάξει αυτή την ομάδα ο Παντελάκης: «Να σας πω δύο περιστατικά. Όταν ήμουν στην ομάδα νέων πήγαμε το 1971 να παίξουμε ένα φιλικό στο Διδυμότειχο. Φεύγοντας είδαμε τον Παντελάκη σε μια μάντρα στα σύρματα να βλέπει το παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πως νιώσαμε. Το άλλο, ήμουν φαντάρος το 1978 και παίζαμε ένα παιχνίδι με το Παναθηναϊκό είχαμε πάει 2-2 και έπρεπε να φύγω εγώ και ο Κούδας γιατί είχε μια δουλειά. Ήμασταν εγώ ο Μαμιδάκης ο Κούδας και ο Παντελάκης στο ταξί λοιπόν. Βάλε του λέω κανά δυο χιλιάρικα να βγούμε από τη λάσπη. Και μου λέει κανονικά έπρεπε να σας βάλω πρόστιμο επειδή δεν τους κερδίσατε. Αυτή είναι μια απάντηση που έπρεπε να πάρει ο Μπατατούδης».

Για το ότι δεν πήρε αρκετά τρόπαια με τον ΠΑΟΚ ο Παντελάκης: «Ο Παντελάκης δεν έριχνε το φταίξιμο στο κατεστημένο της Αθήνας. Έλεγε το ακριβώς αντίθετο. Ο Παντελάκης έλεγε ότι όταν δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα να μην ρίχνουμε το φταίξιμο σε τίποτα άλλο. Τότε εμείς φταίμε και κανείς άλλος. Το θέμα είναι να μη το μεγαλοποιήσουμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε κι αυτό. Αυτή ήταν η δικιά του φιλοσοφία. Αυτό είναι κάτι που θα τον ευγνωμονώ μια ζωή. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Ο Σάντος έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλύτερα. Ο Σάντος γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα με την αγωνιστική πειθαρχία. Στο ντέρμπι της Κυριακής το τελευταίο μισάωρο είχε ξεφύγει. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να γίνει τέτοιο παιχνίδι σε ντέρμπι. Θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός δεν είναι πειθαρχημένος θα έχει πρόβλημα.

Θα παίξει ρόλο το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός λόγω κούρασης
Θα υπάρχει πρόβλημα και θα το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Όμως και αυτός έχει προβλήματα είχε δύσκολα παιχνίδια και είχε κούραση. Βγήκε και κούραση από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία και κρίνουν πολλά πράγματα. Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα παιχνίδια θα δώσουν το Κύπελλο».

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  3/2/09 20:38  

Ξέχασε να μας πει τι εννοούσε όταν έλεγε επιτέλους υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες στον ΠΑΟΚ και όταν λένε ότι είναι μέρα είναι μέρα και γιατί συνένεσε και αυτός να γίνει η αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου ωστε να πάρουν ο γούμενος και ο παγώνης το 67% και να γίνουν κυρίαρχοι στον ΠΑΟΚ ενώ μόνο μία μικρή μειοψηφία εκείνη την στιγμή φώναζε(θύρα 4)

NOVITO 3/2/09 21:16  

όντως "ξέχασε"...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP