OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

6/1/09

ΠΟΥΣΤΙΕΣ...

Print this post

Σε συνέχεια των προηγούμενων άρθρων για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, παραθέτω αυτούσιο το εξαιρετικό άρθρο του fcpaok.gr για τα γεγονότα:


Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας γίος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που έφερνε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από κει τους Πέρσες για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).

Και αν όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα σας παραθέτω τα εξής:

Χθες το πρωί γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίσκεψη στο ανθοπωλείο του από αστυνομικά όργανα για να συζητήσουν και τον παρακάλεσαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα για τα περαιτέρω.

Αυτήν την στιγμή διώκεται από μαρτυρία αστυνομικού και ποινές φυλάκισης έως και δις ισόβια.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε αναρμόδιοι να τον αθωώσουμε η να τον καταδικάσουμε, είμαστε όμως συνυπεύθηνοι στο ότι αγνοούμε το ότι δεκάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στην Αστυνομική διεύθυνση για να δώσουνε μαρτυρία ότι ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Τούμπα την στιγμή που διαδραματιζόταν τα γεγονότα επί της οδού Παπαναστασίου και επιτράπηκε μόνο σε 7 μάρτυρες να το επιβεβαιώσουν. Παρόλα αυτά ο οπάδός του ΠΑΟΚ παραμένει "μέσα" με βαρύτατες κατηγορίες.

Την στιγμή που κάηκε όλοι οι Ελλάδα με την δολοφονία δεκαεξάχρονου του Αλέξη Γρηγορόπουλου κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να διατηρήσουν την βία. Πρέπει το κοινωνικό σύνολο να απολαύσει μια στημένη φαρσοκωμωδία ώστε η Α.Δ. Θεσσαλονίκης να παρουσιάσει έργο στα κέντρα αποφάσεων.

Ο Εφιάλτης της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι γνωστό της πάσης ότι είναι οπαδός της ομάδας που η επιχειρηματικές δραστηριότητες υπέστησαν ζημιές κατά τα επεισόδια. Το ότι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ βρίσκετε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με εγκεφαλικό επεισόδιο που του συνέβη μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση και σε κρίσιμη κατάσταση ουδείς ενδιαφέρεται. Το ότι καταστρέφεται ένας νέος με ανυπόστατες κατηγορίες δεν αγγίζει κανέναν.

Το ότι ο ίδιος νέος έμεινε προφυλακιστέος 3 μήνες πάλι με κατηγορίες από τον ίδιο ΕΦΙΑΛΤΗ και αθωώθηκε παμψηφεί δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κάποτε 300 πολέμησαν για τους πολλούς. Δώσανε το αίμα τους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται , κάποιοι γράφουνε ιστορία στους δρόμους , κάποιοι άλλοι μένουν στην μνήμη μας.

Όλοι βρίσκουν όμως την λύση.

Κάποιοι φωτογραφήσανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με την επίσημη ανακοίνωση τους για τα επεισόδια και εγώ σαν Έλληνας αναρωτιέμαι ποιος ΠΑΟΚτσής που σέβεται τον εαυτό του θα φορούσε φανέλα του συμπολίτη για να πάει να σπάσει ;;; Και γιατί στην ανακοίνωσή σας κύριοι δεν το αναφέρατε;;; Το μέλλον ενός αθώου μόλις καταστράφηκε για τις σπασμένες και ασφαλισμένες σας επιχειρήσεις.

Ελπίζουμε τα επεισόδια να σταματήσουν εδώ γιατί η βία δεν είναι λύση. Προτρέπουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι υγιές σκεπτόμενος και να δώσει την λύση στην "Βία του ΕΦΙΑΛΤΗ". Τα 13 χρονά της Θέρμης δεν βρισκόταν στην ανακοίνωση σας κύριοι της ΠΑΕ Τελ Αβιβ. Το 13χρονό με τα σπασμένα χεράκια ακόμα πονάει, μα μεγαλύτερος είναι ο πόνος της μάνας πού πήγε να βρει το 12χρονο γίο της στο νοσοκομείο γιατί ΕΣΕΙΣ του ανοίξατε το κεφάλι. Η "Ανακοίνωση" δεν είδα να γράφει κάτι τέτοιο. Είδα μόνο να ξέρετε ποιοι είναι οι "γνωστοί" σε εσάς μόνο και να μην σας καλεί ένας εισαγγελέας σε αυτή την πόλη. Είδα μέχρι στιγμής τον ΕΦΙΑΛΤΗ να θυμάται ότι πριν 5 χρόνια είχε συντάξει κατηγορίες κατά του οπαδού του ΠΑΟΚ και τον θυμήθηκε ξαφνικά την Κυριακή!!!

Αυτή την στιγμή η αστυνομία-ανομία κρατά 2 άτομα μέσα με βαρύτατες κατηγορίες αλλά για τα επεισόδια Θέρμη . Κομοτηνή, για τα χιλιάδες mail στο υπουργείο οικονομικών , για την δημοσιεύση του πλαστού ισολογισμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κανείς ΚΕΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ.

ΕΦΟΣΟΝ Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα δυτικά, είναι "ένοχος" δεδομένου τις απλές καταγγελίες κάποιου πού όπως όλα δείχνουν είχε διαφορές επί προσωπικού με τον έναν εκ των δύο συλληφθέντων, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ όποιον είναι από δυτικά.

Το FCPAOK.GR και εγώ προσωπικά σας καλώ όλους στα δικαστήρια την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γιατί εγώ με το μέλλον ενός αθώου συνανθρώπου και συνοπαδού μου δεν θα αδιαφορίσω, δεν θα γίνω συμμέτοχος στην εγκληματική αδιαφορία και στην ρουφιανιά.

Σήμερα ήταν αυτοί οι 2 , αύριο θα είσαι εσύ η ο γιός σου. Σκέψου το και κάνε ότι νομίζεις εσύ σωστό

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ είσαι αυτόματα οπαδός μόνο μιας ομάδας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ... επιδιώκεται ΒΙΑ με κάθε σας κίνηση και οι αθώοι την πληρώνουν για να κάνετε τα κέφια σας και την προπαγάνδα σας σε φυτά ώστε οι ταβέρνες και τα μαγαζιά σας να δουλεύουν γύρω γύρω

NickGreek

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP