OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

24/1/09

Κοπή πίτας Σ.Φ. ΠΑΟΚ

Print this post



Γέμισε κόσμο χθες το βράδυ το γήπεδο της Τούμπας, καθώς ήταν προγραμματισμένη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ του Ν. Θεσσαλονίκης. Περίπου 1500 άτομα (οργανωμένοι και μη) βρέθηκαν στις θύρες 1-2-3 του γηπέδου της Τούμπας, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και οι Ζαγοράκης (μαζί με την κορούλα του), Μανδρινός, Ποικιλίδης, Ιωσηφίδης, άνθρωποι της μπουτίκ, μέλη του Χρυσού Δικέφαλου, αλλά και αρκετοί ακόμα καλεσμένοι από όλα τα τμήματα του Δικεφάλου.

Ο κόσμος πολύς και διασκορπισμένος μέσα στη Θύρα 1 των επισήμων αλλά και έξω από αυτήν εκεί όπου οι μπύρες και τα σουβλάκια διανέμονταν με μεγάλη ταχύτητα υπό τη συνοδεία άκρως Παοκτσήδικης μουσικής, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλά ημερολόγια αρκετών συνδέσμων για όποιον ενδιαφερόταν.

Το φλουρί μετά από παραπληροφόρηση (χαρακτηριστικό το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα: "Οοοο που ναι το φλουρί, το μουνί της μάνας σας σκουλήκια αρειανοί...) και αρκετή ώρα κατέληξε στο PERAN CLUB κλείνοντας έτσι το διαδικαστικό της βραδιάς η οποία συνεχίστηκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο με πάρα πολλά σουβλάκια και φυσικά άφθονο αλκοόλ.

Το μίνι γλέντι κράτησε για λίγες ώρες μετά τη λήξη της κοπής της πίτας με πολλά συνθήματα, χαρακτηριστικές φιγούρες να δίνουν το στίγμα τους και μουσική με Παοκτσήδικα και ενίοτε Ποντιακά τραγούδια και διάφορα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως χθες συγκεντρώθηκαν περίπου 12000 ευρώ, τα οποία προορίζονται για τις εγγυήσεις των 3 αδερφών μας που κατηγορούνται για τα επεισόδια στην περιοχή της Παπαναστασίου

Αυτή η πολύ όμορφη βραδιά δίνει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και δείχνει το δρόμο για μεγαλύτερα πράγματα.
Ενωμένοι όλοι με κοινό στόχο την ευημερία του ΠΑΟΚ μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP