OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

29/1/09

Το ερπετό πήρε τα αρχίδια του Καράμπελα...

Print this post



Στο τέλος του αγώνα βρέθηκαν εκεί που τους αξίζει: να σέρνονται στο χώμα υποταγμένοι στην άθλια μοίρα τους, στην ισχύ του ενός και μοναδικού αφεντικού της πόλης. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορούν, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και στην κακή βραδιά του τους έδειξε πρώτα τα δόντια του και στο τέλος πήραν αυτό που βλέπετε στον τίτλο: τα αρχίδια του Καράμπελα.


Οποιος ξέρει τι συμβαίνει σε αυτήν την πόλη, όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική μέσα στο μυαλό του, ούτε που ταράχτηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν, ο μοναδικός τρόπος για να προκριθούν ήταν να βάλουμε εμείς τη μπάλα μέσα στα δίχτυα μας.



Και τελικά συμπεριφέρθηκαν σαν ερπετά: κλώτσησαν μόνοι τους τη μπάλα έξω, κλώτσησαν, οι γελοίοι, ακόμα και την τελευταία τους ελπίδα.

Ηταν ένα ευχάριστο βράδυ για την ομάδα και για όλους μας. Ευχάριστο γιατί τα βλέπαμε να σπαρταρούν, να χτυπιούνται μάταια, να φτύνουν αίμα και στο τέλος να πίνουν σπέρμα.

Εμείς είμασταν σοβαροί στο γήπεδο μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα αφήσαμε μόνα τους με τον Παμπορίδη. Τα υπόλοιπα τα έχετε δει όλοι σας.

Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη ομάδα που ακόμα και στη χειρότερη βραδιά του οι τάπες των παικτών του θα λιώνουν τα σκουλήκια.



Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν μας ενδιαφέρει. Κρατάμε μόνο την πρόκριση, την μαγκιά των παικτών μας, τον Ζλάταν να τους δείχνει τον Δικέφαλο, τον Μπαλάφα να τους κουνάει τη φανέλα και τον Αθανασιάδη να τους καλεί να σιωπάσουν. Και το βούλωσαν.

Πώς να μην το βουλώσουν με όλα αυτά που πήραν στο στόμα τους;

Εννοείται ότι στην Τούμπα στήθηκε τρελό πανηγύρι αμέσως μετά.

Και τώρα ψαρεύουμε γαύρο με δόλωμα σκουλήκι!



Υγ: Kορίτσια εξηγηθήκαμε καλά δεν πιστεύουμε να έχετε παράπονο...


by paokmania.gr


Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά λύπη για τον χαμό του φίλου του Άρη που κατέρρευσε στις εξέδρες του Χαριλάου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους φίλους και στην οικογένεια του.

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Θεόδωρος Πασσαλίδης 29/1/09 02:27  

Τι κακό είναι αυτό με τους θανάτους στα γήπεδα τον τελευταίο καιρό?? Είναι κρίμα και άδικο πραγματικά..

Στα ποδοσφαιρικά τώρα: μάγκικη η νίκη του ΠΑΟΚ σήμερα, τιμωρία για τον Άρη που δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ένα ενενηντάλεπτο και σε όλη την παράταση και ας σας έπαιζε στο μισό του γηπέδου.

Τι λες, θα τον πάρετε τον γαύρο?? Να σας περιμένουμε στον τελικό??

NOVITO 29/1/09 10:52  

ΘΟΔΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΙΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (!) ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ... ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΦΑΝΕΛΑ" Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ... ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ (ΣΕΡΤΖΙΟ, ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΛΑΚΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ ΑΠ ΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΞΩ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ....
ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (...) ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΔΑΦΝΩΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ GAY ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΜΑΚΑΡΙ...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP