OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

25/1/09

Βρε τον Κακλαμάνη...

Print this post

Η ιδεολογικη ανακολουθια ειναι το κυριο χαραχτηριστικο των Ελληνων πολιτικων.

Τα τυπαρια αυτα που καταδυναστευουν τον τοπο δεν κανουν τιποτα περισσοτερο απο το να προσφερουν λιγο αρτον και πολλα θεαματα προκειμενου να ικανοποιουν τη ματαιδοξια τους. Δημιουργοντας στρατιες απαιδευτων υπηκοων που το μονο που τους νοιαζει ειναι να καταναλωνουν, να μπουζουκοδιασκεδαζουν και να ενδιαφερονται για τα ψευτικα δεντρα, τα φτηνα θεαματα και τα ζωοδη ενστικτα.

Ο καθωσπρεπισμος και η υποκρισια της Ελληνικης κοινωνιας ειναι αποτελεσμα αυτων των πολιτικων και των σφουγγοκωλαριων που δημιουργουν γυρω τους.





Τις ψηφους των οπαδων του ΠΑΟ θα τις εχεις αυτο που δεν τους εχεις πει ειναι πως τα παιδια τους δεν θα εχουν δεντρα παρα μονο ενα πλαστικο στο συνταγμα και καποια σε μουσεια φυσικης ιστοριας. Επιπλεον δεν τους εχεις πει πως η μπουτικ της μαμας τους και το δισκαδικο του μπαμπα θα κλεισουν επειδη ο φιλος σου ο Βωβος θα φτιαξει εμπορικο κεντρο για το Zara και τη Virgin. Και αυτοι θα ζουν ως σκλαβοι περιμενωντας μια θεση στο δημοσιο η σε μια πολυεθνικη. Αλλα μετα απο μια κουραστικη μερα θα βλεπουν μπαλα.

Γελοιε...

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP