OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

17/1/09

Χούντα...

Print this post


Η ΚΑΕ Πανιώνιος ( ο εκπρόσωπος της Ανδρίτσος) και η ελληνική αστυνομία δεν άφησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο, παρά τις διαβεβαιώσεις οπαδών και των δύο ομάδων ότι δεν θα γίνει το παραμικρό επεισόδιο αλλά και τις προσπάθειες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνέλαβαν φίλο του ΠΑΟΚ με τα δύο ανήλικα παιδιά του!

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο και ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ "τιμωρήθηκαν" για άλλη μία φορά επειδή... τόλμησαν να θέλουν να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός, κάτι που φαίνεται πως είναι αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξη 86-78 για τον Πανιώνιο...

H αστυνομία και η ΚΑΕ πανιώνιος δεν επέτρεψαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μπουν στο Ελληνικό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ Πανιωνίου -ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι οπαδοί του Πανιωνίου (όσοι βρέθηκαν εκεί γιατί οι περισσότεροι ταξίδευαν στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ), προσπάθησαν και αυτοί να μεταπείσουν τις αστυνομικές αρχές να επιτρέψουν την είσοδο των φίλων της ομάδας μας στο κλειστό.

Αρνητική θέση πήρε στο θέμα που προέκυψε και ο παράγοντας της ΚΑΕ Πανιώνιος κ Ανδρίτσος.

Απαράδεκτη η στάση της ΚΑΕ Πανιώνιος που δεν ήθελε πολίτες αυτής της χώρας, φίλους του ΠΑΟΚ που μάλιστα έχουν καλές σχέσεις με αυτούς του Πανιωνίου να δουν τον αγώνα !

Κι όμως η ΚΑΕ Πανιώνιος θα έπρεπε να θέλει να διεξάγονται αγώνες με ειρηνικό κλίμα στα γήπεδα. Με την ενέργεια της έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για τις καλές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Ίσως να προτιμάει λοιπόν τους … οπαδούς του Αιγάλεω!!

Η ελληνική αστυνομία όμως πέρασε κάθε όριο. Συνέλαβε παοκτσή πατέρα 2 παιδιών που πήγε στο Ελληνικό να παρακολουθήσει το ματς με τα παιδιά του και αντί για αυτό βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Συνελήφθη επειδή διαμαρτυρήθηκε που η αστυνομία δεν έβαζε στο γήπεδο άλλον έναν φίλο με τα παιδιά του!!

Αργότερα ευτυχώς αφέθηκε ελεύθερος με την παρέμβαση του δικηγόρου του. Οι οπαδοί της ομάδας τελικά δεν μπήκαν στο γήπεδο και παρέμειναν εκτός φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας μας!

Εκπρόσωπος της ΚΑΕ βρέθηκε έξω από το γήπεδο και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι η αστυνομία και η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να μπουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Άλλωστε η ΚΑΕ έμαθε μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ότι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα θα έρθουν στο γήπεδο.

Πάλεψε μόνο για ένα ημίχρονο

Στα αγωνιστικά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, αν και πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε όμως ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο να γκρεμίσει ότι είχε χτιστεί στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Η διαφορά ανέβηκε στη μέγιστη τιμή της στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας τους 17 πόντους (81-64). Ο ΠΑΟΚ έκανε πάντως την αντεπίθεσή του στο τελευταίο 4λεπτο και με σερί 10-0 (οδηγούμενος από Βασιλειάδη και Κυρίτση) μείωσε στους 6 τη διαφορά (το 83-67 έγινε 83-77 στο 38’). Όμως η προσπάθειά του δεν είχε συνέχεια και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 86-78.

Τα δεκάλεπτα: 26 – 24, 49 – 44, 71 – 59, 86 - 78

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 6, Τσέτκοβιτς 4, Ζορόσκι 17 (3), Γεωργαλής 5 (1), Μάιλς 15, Ραΐσεβιτς 2, Μπάξτερ 17, Κένταλ 16, Γιαννούλης 4.

ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Τζόνσεν 3, Καυκής 1, Σίμτσακ 5, Βασιλειάδης 14 (1), Κυρίτσης 9 (1), Τσιάρας 2, Ντιαρά, Μουλαομέροβιτς 13 (1), Γκρέγκορι 18 (3), Δεμερτζής, Τομάσεβιτς 11, Μαρμαρινός 2.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP