OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

15/1/09

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον ΠΑΟΚ!

Print this post

Ο Αθανάσιος Διγενής, ο γνωστός ζωγράφος - αγιογράφος που τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για τον ΠΑΟΚ, λόγω και της καταγωγής του μετά από την αγορά μετοχών αξίας 1.000 ευρώ, ενισχύοντας και αυτός τη μεγάλη προσπάθεια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τώρα θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης του Δικεφάλου.

Ο Αθανάσιος Διγενής, γόνος της Θεσσαλονίκης, με τις ρίζες του να οδηγούν στην Κωνσταντινούπολη, υπηρετεί τη ζωγραφική τέχνη από τότε που διδάχτηκε τα πρώτα του μαθήματα από τον αγιογράφο παππού του. Έλαβε ζωγραφική παιδεία στη Γερμανία και τον Καναδά και περιόδευσε ανά τον κόσμο, ζωγραφίζοντας πορτρέτα. Ατομικές εκθέσεις του έχουν λάβει χώρα στην Κύπρο, το Βερολίνο, την Κολωνία, την Σερβία και την Θεσσαλονίκη. Η τεχνοτροπία του χαρακτηρίζεται από μεταβυζαντινούς απόηχους, παραπέμποντας παράλληλα σε αναγενησιακά στοιχεία.

Στον πόλεμο της Βοσνίας διέσχισε τα Βαλκάνια με ποδήλατο μεταφέροντας από την Ελλάδα φάρμακα για τους τραυματίες του πολέμου στη Σερβία. Τιμήθηκε για την προσφορά του με το χρυσό μετάλλιο των Βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου των Σέρβων μαχητών του Βελιγραδίου.

Ο Διγενής έχει ετοιμάσει μία μεγάλη σειρά έργων, αποτυπώνοντας την ιστορία του ΠΑΟΚ από την Κωνσταντινούπολη μέχρι και σήμερα. Χτες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, συναντήθηκε με το Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του και πρότεινε σε συνεννόηση και συνεργασία με την ΠΑΕ, να πραγματοποιηθούν εκθέσεις του έργου του με θέμα την ιστορία του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας σε άλλες ελληνικές πόλεις, αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν για την ενίσχυση της ομάδας!

Θα βγούνε μεταξοτυπίες και λιθογραφίες των πρωτότυπων έργων, αντίγραφα μικρά δηλαδή των μεγάλων έργων, τα οποία θα πωλούνται στον κόσμο και τα έσοδα θα δίδονται στην ομάδα. Αυτή του τη σκέψη μετέφερε στους διοικούντες του Δικεφάλου θέλοντας να βοηθήσει κι αυτό από τη δική του πλευρά τη μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

5 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

palalos 15/1/09 15:13  

Πάρα πολύ όμορφη και άξια αναφοράς δραστηριότητα! Σιγουρα θα ειναι ακρως ενδιαφερουσα!Συγχαρητηρια!

Ανώνυμος,  30/3/09 18:22  

Μπράβο σου προσφέρεις την καρδιά σου πρώτα και μετα τα λεφτά σου...

NOVITO 31/3/09 14:24  

περισσότερα: Ο Διγενής συμφώνησε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για μια σειρά από εκθέσεις στις οποίες θα πωλούνται τα έργα του με σκοπό να συμβάλει στη δευτερη αύξηση του κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γίνεται λόγος για μια σειρά από οκτώ εκθέσεις ζωγραφικής μέσα από τις οποίες θα διατίθενται έργα του Θεσσαλονικιού ζωγράφου, με διάφορα θέματα και τα οποία θα πωλούνται με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα πάνε απευθείας στην αύξηση του κεφαλαίου.

Μάλιστα έχουν γίνει συζητήσεις ώστε να υπογραφούν σχετικά συμφωνητικά ανάμεσα στον ζωγράφο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

DimisK 31/3/09 21:46  

Όταν το μεράκι γίνεται δημιουργικότητα. Και σ΄αυτά ο Τεό είναι μανούλα!!
Νοβιτούλι όλα καλά βρε; Δεν σε βλέπω ζωηρό τελευταία...

NOVITO 1/4/09 15:58  

Γάμησε τα Μπαλαφίνιο, γάμησε τα....
τρέχουμεεεεεεεεεεεεεε

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP