OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

9/1/09

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

Print this post

Με τη σύμφωνα γνώμη της δεύτερης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα, και με περιοριστικούς όρους ( όταν αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. σε οποιοδήποτε άθλημα να είναι στο τμήμα, αλλά και το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα και με εγγύηση ύψους 5000 ευρώ) αφέθηκαν ελεύθερα τα 2 αδέρφια μας.

Οι δύο οπαδοί, που κατηγορήθηκαν για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς με αφορμή αθλητική εκδήλωση, για εμπρησμό με πρόθεση, για παράνομη κατοχή φωτοβολίδων, δήλωσαν φυσικά αθώοι.

Μάλιστα, υποστήριξαν πως δε βρίσκονταν καν στη περιοχή την ώρα των επεισοδίων, ενώ είχαν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαίωναν ότι εκείνη την ώρα ήταν στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ένας εκ των δύο ανέφερε πως ο αστυνομικός που τον αναγνώρισε είχε καταθέσει εις βάρος του και σε παλιότερη περίπτωση, αλλά και τότε είχε αθωωθεί...

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Δικαστικό Μέγαρο τη συμπαράσταση τους, στα αδίκως κατηγορούμενα αδέρφια μας, έδειξαν περίπου 250 άτομα, τα οποία βρέθηκαν στον πρώτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ενώ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Σπύρος Μηλιωρίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Η κ. Γιαταγάνα, συνήγορος του ενός εκ των δύο , σε δηλώσεις της στον Extrasport 103FM τόνισε ότι: "Αφέθηκαν ελεύθεροι με κάποιους περιοριστικούς όρους. Δεν μας επέβαλαν προσωρινή κράτηση.

Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Έχουμε προτείνει πολλούς μάρτυρες για να δούμε αν τελέστηκαν από τον πελάτη μου. Αφέθηκαν ελεύθεροι και πλέον το συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούμε.

Είχαν προταθεί 50 μάρτυρες και εξετάστηκαν οι τρεις. 20 μάρτυρες τον είδαν να είναι στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Αστυνομικοί γιατί τότε τους βλέπανε και δεν τους συλλάβανε".

Από δω και πέρα όλοι μας θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί και να κοιτάμε όλοι την ομάδα μας !!!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!


Τα αδέρφια μας αφέθηκαν ελεύθερα μέχρι να οριστεί να οριστεί δικάσιμος...

Έχουμε ακόμα δρόμο για την πλήρη αθώωσή τους .

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο δικαστήριο θα εμφανιστούν αρκετοί οι οποίοι ντεμέκ αναγνώρισαν τα αδέρφια μας (τα οποία σύμφωνα με τους ίδιους φορούσαν κουκούλες και κράνη...).

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεθούν κι άλλοι παυλίδηδες για να στοχοποιήσουν τους αδερφούς μας...

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP