OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

13/1/09

Α.Μ.Κ. ... 13 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Print this post

13 μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωσή της διάθεσης των ονομαστικών μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27.08.2008, ύψους 22.350.000€.

Στην παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσο οι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναι πολλαπλάσιος του 3 (κόστος κάθε μετοχής: 0,33333333 €).

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα καταστήματα της “MARFIN EGNATIA BANK” με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή.

(η εικόνα είναι δημιουργία του famagusta για το paokmania.gr)

Οσοι επιθυμούν να προβούν σε αγορά μετοχών για λογαριασμό τρίτου προσώπου καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην “MARFIN EGNATIA BANK” με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή το λογαριασμό ΔΕΗ ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του ιδίου καθώς και του τρίτου προσώπου για το οποίο θα αγοραστούν οι μετοχές. Επιπλέον θα πρέπει να είναι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι από το τρίτο πρόσωπο με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

(Υπόδειγμα εξουσιοδότησης Νο1)

(η εικόνα είναι δημιουργία του blackeagle4 για το paokmania.gr)

Μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αύξηση πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία :

Βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής τους στη συνημμένη εξουσιοδότηση προς υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα κατά τόπους ελληνικά προξενεία και την αποστέλλουν πρωτότυπη στα γραφεία της εταιρίας [ταχυδρομικά (express και συστημένο) ή με courier]. Κατόπιν επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τα γραφεία της εταιρίας στο τηλ. 0030 2310 95 40 50-1-2 με τους αρμόδιους υπαλλήλους προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων.
(Η παρούσα διαδικασία απαιτείται μόνο σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αγορά μετοχών. Δεν ισχύει για όποιον επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδος οπότε ανήκει στην περίπτωση της παραγράφου 2.)
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης για τους κατοίκους εξωτερικού είναι η 16/01/2009.

(Υπόδειγμα εξουσιοδότησης Νο 2).


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

  • Δεν είναι υποχρεωτικό το άνοιγμα λογαριασμού στα καταστήματα MARFIN για να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι στην ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Τα ταμεία όλων των καταστημάτων MARFIN στην Ελλάδα, δέχονται κατάθεση στον λογαριασμό ΑΜΚ της ΠΑΕ με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής και την επίδειξη ταυτότητας και εκκαθαριστικού. Σε περίπτωση αγοράς μετοχών για τρίτο πρόσωπο είναι υποχρεωτική η εξουσιοδότηση όπως περιγράφεται παραπάνω.
  • Στην παρούσα αύξηση μπορούν να συμμετέχουν εφάπαξ και κάτοχοι μετοχών από προηγούμενες ΑΜΚ.
  • Η αγορά μετοχών για ανήλικους (κάτω των 14 ετών απαιτεί την προσκόμιση ληξιαρχικής πράξης γέννησης από τον γονέα και ταυτότητα, εκκαθαριστικό του γονέα)
  • Παρακαλούνται όσοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικό πρόβλημα κατά την προσέλευσή τους στα καταστήματα MARFIN να επικοινωνούν μέσα από το κατάστημα με τα γραφεία της εταιρίας στο τηλέφωνο 2310 954050.
Τα δικαιώματα που έχει κάποιος προκύπτουν απο τα δικαιώματα που του δίνονται απο τον Νόμο ώς μέτοχος σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Εταιρεία, αλλά και απο το καταστατικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που μπορεί να το έχει οποιοσδήποτε μέτοχος του ΠΑΟΚ). Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι τα σημαντικότερα δικαιώματα του μετόχου είναι τα εξής:
1. Παρουσία στις Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις
2. Ψήφος στις Γενικες Συνελεύσεις (1 ψήφος για κάθε Μετοχή)
3. Αίτηση σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (Δικαίωμα Μειοψηφίας, μετά απο υπογραφές μετόχων που καλύπτουν τουλάχιστον το 1/20 του Κεφαλαίου).
4. Γραπτή ενημέρωση στην Γενική Συνέλευση για πληρωμές, οικονομικά εταιρείας, προσλήψεις κτλ
5. Ενημέρωση, εκτός Γ.Συνέλευσης, για τα Περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ή τις τρέχουσες υποθέσεις (Δικαίωμα Μειοψηφίας, μετά απο υπογραφές μετόχων που καλύπτουν τουλάχιστον το 1/3 του Κεφαλαίου)
6. Αίτηση Ελέγχου της Εταιρείας απο το Δικαστήριο (Δικαίωμα Μειοψηφίας, μετά απο υπογραφές μετόχων που καλύπτουν τουλάχιστον το 1/3 του Κεφαλαίου)

20 λεπτά από την ζωή σου για να πάρουμε την ομάδα στα χέρια μας!!

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP