OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

21/12/08

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΡΟΣΟΥ!!

Print this post


Κεραυνός εν αιθρία : ο Δημήτρης Δρόσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει εντελώς από το ελληνικό μπάσκετ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δρόσου, όπως δόθηκε στο επίσημο site της ΚΑΕ :

“O Θεός όταν μας βλέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον γελάει…
Δυστυχώς η πορεία της υγείας μου ΔΕΝ μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση, όσο και αν το θέλω να συνεχίσω να ηγούμαι μίας τόσο μεγάλης Ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.

Σεβόμενος την ιστορία, τις απαιτήσεις αλλά και την λογική ότι κανένας δεν δικαιούται να κατέχει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως, και θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά ΚΥΡΙΩΣ την ομάδα από οποιονδήποτε θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μου να παρακολουθήσω από κοντά τα πράγματα κατά την διάρκεια της μακράς απουσίας μου στο εξωτερικό κατά τους επόμενους μήνες, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την άκρως τιμητική θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης έκανα ήδη και όσον αφορά τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου μου.

Η μάχη που έχω να δώσω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και μου στερεί κάθε περιθώριο να δώσω στον κόσμο αυτό που είδε στο πρόσωπό μου και αυτό που αξίζει. …ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ με αυτόν και θα δίνει το 101% για την ομάδα.

Δυστυχώς για μένα, αν και είναι τεράστια η επιθυμία μου να ανταποκριθώ σε αυτό, η κατάσταση της υγειάς μου, μου το απαγορεύει ρητά.
Ο κύκλος μου στο ελληνικό μπασκετ κλείνει απότομα και οδυνηρά για μένα, ίσως στην αρχή του πιο όμορφου ταξιδιού από όσα έκανα. ΠΑΝΤΑ, σε όποια ομάδα και ήμουν έδινα το 100% αλλά τώρα στο ΠΑΟΚ συνειδητοποίησα πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ που και αυτό ακόμα το ποσοστό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζουν.
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

Ελπίζω ότι και οι πλέον κακοπροαίρετοι κριτές μου να σεβαστούν αυτήν μου την δήλωση και να ΜΗΝ με εμπλέξουν σε κανένα σενάριο και σε καμιά άλλη ιστορία που έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.

Αν δεν θέλουν να σεβαστούν τα όσα μέχρι σήμερα προσπάθησα να προσφέρω στο ελληνικό μπάσκετ, ας σεβαστούν το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος να δώσει την προσωπική του μάχη όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.
Μπορεί το χρονικό διάστημα που παρέμεινα πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ήταν ελάχιστο, αλλά θεωρώ ότι έκανα πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι που παρέμειναν χρόνια, με την έννοια ότι το καλοκαίρι φάνταζε θαύμα το να συνεχίσει αυτή η ομάδα χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό του υποβιβασμού σε κατηγορίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Σήμερα η ομάδα όχι μόνο δεν κινδυνεύει με διάλυση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, του κ Αμοιρίδη και τη δική μου, απέκτησε δυναμική ξανά, ένα αξιολογότατο ρόστερ και κυρίως έχει προγραμματίσει και ρυθμίσει πληγές και υποχρεώσεις χρόνων που έως σήμερα τηρούνται στο ακέραιο σε ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα που να είναι εφικτό από οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή όχι μόνο να τηρήσει, αλλά και να υλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό που θα του επιτρέψει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει …ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο και το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για να γίνουν όλα αυτά, κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ. Είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα, ακόμα και για τα όποια λάθη μου, μια και που έγιναν πάντα κάτω από πίεση χρόνου, και κυρίως ότι τα πάντα έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ για κανένα προσωπικό όφελος.

Επίσης είμαι περήφανος για το ότι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου πήγε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην ομάδα και όχι στην τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα!

Λύση οριστική δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω, αλλά χρόνο, όραμα και βάσεις για μια τέτοια λύση σαφώς και εχουν μπει. Τώρα είναι στο χέρι του κόσμου να προστατεύσει όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι και η τελευταία αποστολή που έχω …ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ…

Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά και σοβαρά αλλά η ομάδα και η προσπάθεια που ξεκίνησε θα προστατευτεί και θα συνεχίσει γιατί πλέον το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ πίσω και οι βάσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
Ο κόσμος πλέον οφείλει, και πιστεύω θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτήν την ομάδα και θα της δώσει την δύναμη να συνεχίσει αναπληρώνοντας την δική μου απουσία. Τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και με αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα!

Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με αγάπησε και ενδιαφέρεται για μένα προσωπικά ότι το μότο αυτής της ομάδας είναι …
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ….και εγώ σαν μέλος αυτής της ομάδας στην αρχή αυτής της προσωπικής μου περιπέτειας το τηρώ στο ακέραιο …ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα αντιμετωπίσω αυτά που έρχονται σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής ….ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ !

Μετά Τιμής

ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”.

edit: Σύμφωνα με δήλωση του Γιώργου Καλαφατάκη στο novasports, o Δημήτρης Δρόσος παραμένει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ

edit2: Τέλος στην αναταραχή που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο 24ωρο, έβαλε ο Δημήτρης Δρόσος μέσω της εκπροσώπου του, Λία Σαρασίδου.


Η γνωστή νομικός και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ.Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, βρέθηκαν πριν από λίγες ώρες στο "Παλατάκι" με ορισμένους από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους από 10% των μετοχών της ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Σπύρος Χατζησπύρου, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Μιχάλης Ανδρεάδης και Δημήτρης Καλπάκης.

Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα και αυτό που βγήκε προς τα έξω ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Δρόσος παραμένει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Η κ.Σαρασίδου τους ενημέρωσε ότι ο κ. Δρόσος θα αναλάβει να καλύψει όλα τα φετινά έξοδα της ομάδας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος θα αναλάβει από εδώ και πέρα το ρόλο του προέδρου της ομάδας.

Επίσης η Λία Σαρασίδου θα ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες για τα έσοδα αλλά και τα έξοδα του "δικεφάλου", ενώ στη θέση του αντιπροέδρου θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης. Τέλος την Τρίτη, πιθανότατα, θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων για οριστικές αποφάσεις και φυσικά για να δοθούν και εγγυήσεις από τον κ. Δρόσο για τα οφειλόμενα.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...

OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP