OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

6/12/08

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ...

Print this post

Απίστευτα κακός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναικό στο PAOK sports arena με 3-0 σέτ. .Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα και έδειξαν πώς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Προηγήθηκαν 5-8, 7-11, 10-16 και έκλεισε το Α’ σετ με 16-25. . Το β’ σετ ξεκίνησε με 6-8, 12-16, και τελείωσε 20-25. Μόνο στο Γ’ σέτ ο ΠΑΟΚ παρουσίασε κάποια αντίσταση καθώς προηγήθηκε 8-6, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την διακύμανση του σέτ να είναι 8-10, 13-16, 18-25.

ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Προύσαλης 0.5, Αρμενάκης 13, Λότμαν 6, Γούλφεντεν 5.5, Ντίνας 1, Μπρούνερ 7, Βλασακίδης (λ-62%), Χατζηηλιάδης, Παντακίδης, Σαρικεϊσογλου.

Παναθηναϊκός (Λεώνης): Ντεπεστέλ 7.5, Αγκάμεζ 13.5, Αντράε 10.5, Ερπ 10.5, Χατζηαντωνίου 5.5, Ανδρεάδης 6.5, Στεφάνου (λ-57%), Ψάρρας, Ντονάς.


Γούλφεντεντ: "Δεν πήγαμε καθόλου καλά"

Δεν έκανε δηλώσεις ο Κώστας Δεληκώστας μετά το τέλος του ματς φανερά στεναχωρημένος από την εικόνα της ομάδας του. Πήγε αμέσως στα αποδυτήρια. Ο Κρίς Γούλφεντεντ από την πλευρά του σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μια πιο φυσική ομάδα από εμάς. Νίκησε δίκαια. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά».


Παρελθόν ο Δεληκώστας.Αναλαμβάνει ο Μέλκας.

Ύστερα απο έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Κώστα Δεληκώστα.Οι δύο πλευρές συμφώνησαν την λύση της συνεργασίας τους σε φιλικό κλίμα με μοναδικό σκοπό το καλό του τμήματος.Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα για τις υπηρεσίες του.

Προπονητής της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μέλκας μετά απο απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP