OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

2/12/08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θ4 ....

Print this post

Για άλλη μία φορά αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τη στάση της αστυνομίας που κατάφερε να πυροδοτήσει ένα ματς που κανονικά θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητο. Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Θρασύβουλος δεν έχει κόσμο (βέβαια και να είχε δεν θα ασχολούταν κανείς μαζί του), αλλά όταν έφτανες στο γήπεδο έβλεπες παντού αστυνομικούς κάθε χρώματος και κάθε τύπου.

Προφανώς φοβήθηκαν μη γίνουν συμπλοκές με τα δέντρα και έχουμε εκτεταμένες καταστροφές σε μία περιοχή που το πιο κοντινό ίχνος πολιτισμού απέχει μισή ώρα με τα πόδια. Η ηγεσία της αστυνομίας, είχε την φαεινή ιδέα να στήσει 4 μπλόκα σε απόσταση 200μ πριν από τις θύρες του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί μας με λεφτά στα χέρια να θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και να μην μπορούνε, ενώ εκατοντάδες άλλοι κάτοχοι εισιτηρίων να μείνουν εκτός γηπέδου για μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. Η ένταση που προκλήθηκε και οι στιγμές απείρου κάλλους που παρακολουθήσαμε, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε απουσία αστυνομικών. Όσο για τα πολυδιαφημισμένα σχέδια της αστυνομίας που θέλανε τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται 3 ώρες πριν στις κερκίδες, αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν έχουν καμία χρησιμότητα και δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Στα συν, η έμπρακτη και πάσης φύσεως αλληλεγγύη που έδειξαν οι οπαδοί μας στο παιδί που πιάσανε άδικα και του φορτώσανε το μισό ποινικό κώδικα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε να λειτουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ σαν μία οικογένεια, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη. Στα μείον, οι αδερφές με τα χακί που βγάλανε το άχτι τους σε αυτούς που κατεβήκανε για κατούρημα στο Σχηματάρι. Αν αυτοί οι θρασύδειλοι, που χωρίς τον εξοπλισμό τους είναι οι μεγαλύτερες «Λουκίες», εξοργιστήκαν επειδή αργήσανε μερικές ώρες να πάνε σπίτι τους και ξυλοκόπησαν άγρια πάλι νεαρά παιδιά ,επειδή προφανώς με τους μεγαλύτερους τα βρίσκουν σκούρα, ας βάλουν τα γκλομπ στον πάτο τους και να γνωρίζουνε ότι εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερες αντοχές. Για περισσότερα ας ρωτήσουν τους συναδέλφους τους που ήρθανε στη ΔΕΘ το 2006.

ΥΓ: Τελικά θέλουν οι υπεύθυνοι της σούπερ λίγκα γεμάτα γήπεδα, ναι ή όχι; Ούτε στην Ουγκάντα δεν κρύβουν εισιτήρια για να υπάρχουν άδεια γήπεδα και η συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ (που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που μπορεί να κατεβάσει χιλιάδες άτομα σε εκτός έδρας παιχνίδια) σίγουρα κάτι δείχνει.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP