OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

31/12/08

Καζαμίας 2009.....

Print this post

Ο γνωστός και καταξιωμένος μάγος-μέντιουμ Abdel Razek Vaggt Fatlala είναι και φέτος μαζί σας για να σας δώσει τις πληροφορίες του για το μέλλον του ΠΑΟΚ μας!

Ιανουάριος

Η αμκ είναι πλέον παρελθόν αφού έχει καλυφθεί από τον λαό του ΠΑΟΚ και τα ταμεία της ΠΑΕ είναι γεμάτα και χωρίς οφειλές.

Το κράτος δέχεται την μπανγκουί ρύθμιση χρεών με 2μιση χαρτιά μετρητά τα οποία απλόχερα προσφέρει ο Γ.Μίνος που τα μάζεψε από τα κάλαντα.

Η τούμπα φλέγεται στον αγώνα με τον όφη και το ματς λήγει με 6-0 και τον Σάντος σκασμένο γιατί η ομάδα δεν οπισθοχώρισε μετα το πρώτο γκόλ του Κονσεισάο στο 2ο λεπτό.

Η ομάδα κατεβαίνει χωρίς κόσμο στο οακα για να αντιμετωπίσει την αεκ.Ο Σάντος κάθεται στον πάγκο των γηπεδούχων από συνήθεια και οι αψιμαχίες με τον ντούσαν τους φέρνουν και τους δύο στην εξέδρα να παρακολουθούν το ματς και να δίνουν οδηγίες με walkie talkie.

Υπο τις οδηγίες του Σέρτζιο εντός γηπέδου η ομάδα φεύγει νικήτρια με τον Μουσλι να κάνει χατ τρίκ από 3 κάθετες πάσες του Μπαλάφα.

14 γενάρη γήπεδο τούμπας.Το μάτς κυπέλλου με το σκώληκα γίνεται υπο δυνατή χιονόπτωση.

Γυναικολόγος της ομάδας των συμπολιτών ζητάει την μη διεξαγωγή του αγώνα γιατί πάγωσε η μήτρα των παικτών του σκώληκα ενώ η θύρα 4 είναι ασφυκτικά γεμάτη και γυμνή φωνάζωντας το σύνθημα "κρύο κρύο άντε γαμήσου κρύο".

Ο αγώνας διεξάγεται κανονικά και η πρόκριση είναι γεγονός ενώ ορίζεται η 14 γενάρη παγκόσμια ημέρα ερωτευμένων για την Ελλάδα μετά το αποτέλεσμα.

Ο οδοντίατρος δηλώνει στα μμε ότι η εμμηνόπαυση και τα άστρα φταίνε για τον αποκλεισμό τους ενώ δεν παρέλειψε να διαμαρτυρηθεί ότι στο 8ο γκολ είχε προηγηθεί φάουλ υπέρ της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ με πανθρακικό κατεβαίνει με την δεύτερη ομάδα και κερδίζει δύσκολα με 2-0 και ακολουθεί ο αγώνας στο σάπιο μήλο.

Οι επιτελείς της δημόσιας τηλεόρασης βλέπωντας τον αγώνα κυπέλλου αποφασίζουν να μεταδώσουν τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση μετά τις 3 από το κρατικό κανάλι για την αποφυγή προστίμου από το ραδιοτηλεοπτικό ως τσόντα και καλά κάνουν.

Η παπαναστασίου θυμίζει δημότικά κοιμητήρια μετά το τέλος του αγώνα και σε συνδιασμό με τα άλλα αποτελέσματα η ομάδα των γκεμπελιστών κινδυνεύει με υποβιβασμό.Φήμες για προπηλακισμό του οδοντίατρου από σουπεράδες και σνιφάρισμα των γραμμών του γηπέδου από τον κοκάκια χαρακτηρίζονται ως ανυπόστατες.

Στο μπάσκετ ο Μαρμαρινός παίρνει την ομάδα επάνω του και με 40 πόντους την οδηγεί στην νίκη επι της Ρόδου ενώ στην Λάρισσα με 4 χιλιάδες τρελαμμένα ΠΑΟΚια η ομάδα παίρνει το διπλό και σκαρφαλώνει στην 5 θέση.

Ακολουθεί ο αγώνας στην αθήνα με τον νιόνιο όπου κερκίδα κάνει ο τσίπαοκτσι και το διπλό στο ελληνικό έρχεται με τριπλ νταμπλ του Τομάσεβιτς.Στο παλατάκι με τα τρίκαλα δημιουργείται το αδιαχώρητο ενώ υπάρχουν συλλήψεις για μαύρη αγορά έξω από αυτό.

Ο αγώνας λήγει με νίκη του ΠΑΟΚ με 1 πόντο από τρίποντο πίσω από το κέντρο του Καυκή.
Ο μήνας τελειώνει στο γήπεδο του πανελληνιού με διπλό και γλυκοκοιτάμε την 4η θέση.

Φεβρουάριος



Ο μήνας μπαίνει και μας βρίσκει να φιλοξενούμε τον τέλη στην τούμπα.Ο Σάντος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το δίδυμο Μούσλι-Αναστασάκου και οι δυό τους βάζουν από 2 γκoλ.Ο αγώνας στο οακα με το βάζελο δείχνει πρωτάθλημα μετά την γκέλα των γαύρων από σέρρες και όφη.

Η ομάδα κατεβαίνει πλήρης ενώ στο ζέσταμα ο σάλπι κάτι συζητάει γονυπετής με τον Βρύζα ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.Το πρώτο ημίχρονο λήγει 0-3 με δύο κάλπικα πέναλτυ τα οποία εκτελεί ο Δάρλας ενώ ο πατέρας νιώθει δυσφορία και οδηγείται στο Μητέρα για εξετάσεις.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να παίρνει μεγάλο διπλό και τον Κωνσταντίνου να εμφανίζεται στην νετ με μαύρο περιβραχιόνιο εις ένδειξη πένθους.

Φήμες στην καλογρέζα λένε ότι το καλοκαίρι ο βγενό θα καταθέσει πρόταση 5 εκατ ευρώ για να πάρει το Δάρλα και με αντάλαγμα τον οικοδόμο,τον Μελλίση και τον σάλπι χαρακτηρίζονται ως ανυπόστατες.Κατάληψη στην λειβαδειά και το
sold out εκτός από το γήπεδο γίνεται και στα σουβλάκια.

Ο αγώνας λήγει με άνετη επικράτηση και ο Βούκοτιτς στην συνέντευξη τύπου κερνάει τον διερμηνέα του Σάντος μία μερίδα σουβλάκια με μπόλικο μπούκοβο.Τελευταίος αγώνας του μήνα με την γριά.

Ο Ζαγοράκης δεν ξεχνάει το άδικο πρόστιμο των 107 χιλ ευρώ και το διαιρεί με τα 1500 εισητήρια που υποσχέθηκε στο γκρέμο.

Η τιμή καθορίζεται στα 80 ευρώ και δίνει και δώρο μία περπατούρα που τις έχουμε στοκ στην μπουτίκ.

Οι γριές εμφανίζονται στην θύρα 8 του γηπέδου με πανό για τις συντάξεις και για δωρεάν υγεία.Ο αγώνας θα λήξει με άνετη επικράτηση 4-0.Το ασθενοφόρο δουλεύει υπερωρίες μπροστά στην θύρα των φιλοξενουμένων λόγω καρδιακών ευτυχώς χωρίς να έχουμε κανένα θύμα της εμφάνισης.

Η κάμερα πιάνει τον Μάρκες να τα λέει με τον Ζήση και να δίνουν χέρια.Λέτε?

Στο μπάσκετ ο μήνας ξεκινάει με ντέρμπυ με το γκέυ.Ο Σίμτσακ θυμίζει τον περσυνό Κούβελα και ο τσίλντρες υποκλίνεται στο ανάποδο κάρφωμα του Δεμερτζή στο τέλος του αγώνα.

Το ταμπλό θα δείξει 102-72 με το Γιαννάκη να κλαίει και τα παιδάκια να σκουπίζουν με μάπες το παρκέ.Στο αιγάλεω οι αθηναίοι του φόρουμ του
paokmania κάνουν κερκίδα και μπαίνουν μέσα στο γήπεδο μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με 10 πόντους.

Ο
deko έχει συληφθεί από την αστυνομία γιατί εισήλθε με το πούρο στο γήπεδο.Στις 18 του μήνα το παλατάκι γεμίζει για άλλη μία φορά στον αγώνα με το σκουλήκι.Οι παίκτες με τα κίτρινα μπαίνουν στο γήπεδο με pampers ενώ η παρέα του Βασιλειάδη παίρνει τον αγώνα στο χαλαρό.Ο τζανετάκος κάνει λόγο για ωορηξία των παικτών του πρίν το ματς για να δικαιολογήσει την ήττα στα ράδια της πόλης.Η τελευταία μέρα του μήνα μας βρίσκει στην Λάρισα με την ομάδα μας να κάνει απίστευτη εμφάνιση και να παίρνει πρίμ ο κάθε παίκτης 4 κιλά φέτα.Ντού για την τα τρίτη θέση λοιπόν που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.

Μάρτιος



Στην Ν.Σμύρνη θα μαζευτούν 4 χιλ ΠΑΟΚτσάκια και απο τις 9 το πρωί τα πίνουν με τους πάνθηρες στις γύρω ταβέρνες.Ο αγώνας έχει ξεκινήσει και το γήπεδο είναι άδειο.Όλοι είναι τύφλα στις ταβέρνες και σε καλό κλίμα τραγουδάνε συνθήματα κατά του πειραιά,του βάζελου και της αεκ.

Απο το ράδιο θα μάθουν όλοι ότι κέρδισε ο ΠΑΟΚ με αυτογκόλ του ρεκόμπα στο 90 και χύνονται στους δρόμους να πανηγύρισουν
την διαφορά απο τον γκέυ στους 6 βαθμούς.

Η μεγάλη ημέρα φτάνει.Το ημερολόγιο θα δείξει 8 Μάρτη 2009 και ο αγώνας με το γκέυ στην τούμπα είναι το μισό πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίζεται στο ζέσταμα ευδιάθετος και χαμογελαστός!

Οι δύο ομάδες κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο της τούμπας με τον Γκαρσία να φοράει ζουρλομανδύα!Απόφαση του Ζαγοράκη θα πεί μετά το τέλος του αγώνα για να μην χτυπήσει τον Ντιόγο ο οποίος φορούσε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα αλεξίσφαιρη φανέλλα.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας της τούμπας θα γράψει 5-1 με 2 γκόλ του Μουσλίμοβιτς και απο ένα Μπαλάφας,Κονσεισάο(πέναλτυ σε ανατροπή απο τον κηπουρό) και Βαγγελής ο οποίος μπήκε στο 92 σαν αλλαγή!Σκάουτερ της Τσέλσι κάνουν πρόταση ανταλλαγής του Μπαλάφα με τον Λάμπαρντ και ο Θοδωρής αρνείται ευγενικά.

Ο λευκός πύργος κατακλείζεται απο ΠΑΟΚτσήδες όλης της Μακεδονίας ενώ πρώτο θέμα στην αθλητική Κυριακή είναι η μη τήρηση των καθυστερήσεων του αγώνα στα 15 λεπτά!

Τα καραβάνια κατεβαίνουν στην τυρούπολη χωρίς εισητήριο 5 αγωνιστικές πρίν την λήξη του πρωταθλήματος.

Οι αγρότες στήνουν μπλόκα στα τέμπη να μην περάσουν τα λεωφορεία και με καταδρομικές από την ελλασώνα θα μπούν στο γήπεδο 3 χιλ ΠΑΟΚια βρίζωντας εν χορώ τον Πηλαδάκη ο οποίος βλεπει την ομάδα του να χάνει στο 30 με 0-3 από χάτ τρίκ του Μπακαγιόκο.

Στο 60 ο Σάντος κάνει αλλαγή τον ιβοριανό στράικερ ο οποίος αρνείται να βγεί από το γήπεδο έχοντας κάνει ήδη το 0-5 και τιμωρείται από την διοίκηση με την παρακολούθηση των αγώνων του ΠΑΟΚ την σεζόν 2007-2008.

Στο ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος η διοίκηση αποφασίζει να βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ.Τα επίσημα γεμίζουν από την θύρα4 και πολιτικοί,δήμαρχοι και βουλευτές μεταφέρονται στο πέταλο.Ο Αναστασάκος θα κάνει το 1-0 και το μάτς θα λήξει κάπου εκεί.Μία νίκη ακόμα και ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει το πρωτάθλημα έπειτα από δύο δεκαετίες.

Οι φήμες που λένε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στο πέταλο από συνήθεια και αντί να πετάξουν τις φανέλες πέταξαν πέτρες στους πολιτικούς ελέγχεται ως ανακρίβης από τα μμε και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι κάμερες του γηπέδου!

Στο μπάσκετ θα χάσουμε από Μαρούσι εκτός έδρας και θα διασύρουμε την Καβάλα εντός.Ο Γκαγκαλούδης από συνήθεια θα πάει να χτυπήσει το τύμπανο στο πέταλο και απαγάγεται από τον πυρήνα των οπαδών οι οποίοι ζητούν ως λύτρα να παίξει με τον ΠΑΟΚ στα πλέυ όφ κάτι που δέχεται η ομοσπονδία για να αφεθεί ελεύθερος.

Στο αεκ-ΠΑΟΚ μετά από 4 παρατάσεις θα πάρουμε το μάτς με τα χανούμια να πετάνε αντικείμενα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.Ο Παπανικολάου θα μιλήσει για μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες και θα εξιτάρει τον κόσμο της αεκ σε αντίθεση με αυτά που δεν έγιναν στο παλατάκι αλλά τα είχε καταδικάσει!Είμαστε μόνοι 3οι 3 αγωνιστικές πρίν την κανονική λήξη του πρωταθλήματος.

Απρίλιος



Μία νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ και μαθηματικά για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Επόμενος αγώνας στην τρίπολη.Τα ΠΑΟΚια κατεβαίνουν με παραδοσιακές φορεσιές Καραισκάκη οι άντρες και Μπουμπουλίνας οι γυναίκες.Το γήπεδο δείχνει σαν ταινία του έπους του 1821 ενώ ο Βερόν και ο Γκαρσία αντί για κοκκαλάκι φοράνε ποντιακή μπαντάνα για τα μαλλιά.Ο αγώνας είναι 0-0 στο 90 και από στημένη φάση θα κάνει κεφαλιά ο Αθανασιάδης η μπάλλα θα περάσει την γραμμή αλλά ο διαιτητής θα δώσει επιθετικό φάουλ στον Γκαρσία ο οποίος έχει περάσει χειροπέδες στον Αμπάρη που πήγε να κάνει έξοδο!

Η λέξη υπομονή μέχρι την επόμενη αγωνιστική θα κυριαρχεί στα ράδια της πόλης.To paokmania έχει αλλάξει σέρβερ αντοχής 45 χιλ μελών και επισκεπτών ενώ στο φόρουμ έχει ξεπεράσει τις 80 χιλ απαντήσεις το θέμα «πάμε για πρωτάθλημα;».

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την ομάδα του πανόπουλου.Εισήτηρια δεν παίρνουμε και ο γκέυ μας έχει πλησιάσει βαθμολογικά.Μαθηματικά είμαστε 2 βαθμούς από το πρωτάθλημα και μένουν οι αγώνες με Ξάνθη και Σέρρες εντός.

ΠΑΟΚτσήδες από όλη την Μακεδονία εμφανίζονται στα πηγάδια με φανέλλες του Λαμπριάκου και του Γκσπούρνινγκ και μπαίνουν στο γήπεδο.Μαζεύονται στο ένα πέταλο τις βγάζουν και τις καίνε ενώ ήδη αναρτώνται ήδη και τα πρώτα πανό πίσω από την εστία του Χαλκιά.

Ο Σάντος κατεβάζει την ομάδα με 2 πλάγιους αμυντικούς 3 στόπερ και 5 αμυντικά χαφ για να πάρει την ισοπαλία και ακούει από το πέταλο ρυθμικά το όνομα του για πρώτη φορά!Ο αγώνας λήγει με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 0-0 και ο αγώνας στην Τούμπα ή θα εξελιχθεί σε φιέστα ή σε δράμα.

Τα εισητήρια του αγώνα πωλούνται στην μαύρη στην τιμή των 1000 ευρώ για την θύρα 8 και οι τράπεζες βγάζουν ΠΑΟΚοδάνειο για την αγορά τους.Σε κλήρωση του ραδιοφώνου του paokmania για ένα εισητήριο παίρνουν μέρος 8 χιλ χρήστες και το εισητήριο το κερδίζει οThanashp04 o οποίος το χάνει!

Το γήπεδο ανοίγει τις πόρτες του στις 2 το μεσημέρι ενώ ο αγώνας ξεκινάει στις 9 και γεμίζει στις 2μιση!

Ο περούκας θέλει νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία ενώ με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα.

Στο 60 ο διαιτητής δίνει πέναλτυ υπέρ των Σερρών σε πέσιμο του Μπανγκουρά στην περιοχή μονος του!

Ο Βοσκόπουλος τρέχει και παίρνει την μπάλα και αναλαμβάνει να το χτυπήσει αυτός και πλακώνεται με τους συμπαίκτες του.Παίρνει φόρα και στέλνει την μπάλλα στον σφ ΠΑΟΚ ταράτσας πίσω από την 7-8.

Γίνεται αλλαγή από τον προπονητή του ενώ το γήπεδο φωνάζει το όνομα του και στα ηχεία παίζει το αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι του Τόλη Βοσκόπουλου!

Με δύο προσωπικές ενέργειες του Κονσεισάο θα γίνει το σκόρ 2-0 και ο τίτλος έρχεται στην τούμπα μετά από χρόνια.Υποβιβάζονται Σέρρες,σκουλήκι και αστέρας τρίπολης ενώ την ώρα που τα ΠΑΟΚια πηγαίνουν στο Λευκό Πύργο να πανηγυρίσουν την κούπα στην οροφή του είναι πιασμένοι χέρι χέρι μέλη του σουπερ μαρκετ της πόλης οι οποίοι απειλούν να πέσουν!

Το κέντρο της πόλης δονείται από το σύνθημα «πέεεεστε…πέεεεστε» ενώ η πυροσβεστική με ασπρόμαυρες στολές τους φυγαδεύει με φουσκωτό στο Θερμαικό!

Στο μπάσκετ χάνουμε από το βάζελο στο παλατάκι παρουσία 12 οπαδών ενώ στην Ρόδο ο Zorro4 κάνει μόνος του κερκίδα με τον γιό του στον αγώνα με τον κολοσσό τον οποίο κερδίζουμε.

Στην τελευταία αγωνιστική με την αελ στο παλατάκι κερδίζουμε και βγαίνουμε στα πλευ όφ ως 3οι
με mvp τον Τσιάρα.

Μάιος



Ο τελικός κυπέλλου και το ντάμπλ είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας μας στις 2 του Μάη.

Τα καραβάνια κατεβαίνουν για τον τελικό με το βάζελο στο οακα και 25 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες γεμίζουν το μίσο γήπεδο.Οι σύνδεσμοι ζητούν να μην υπάρξουν κενές κερκίδες για να παίξουν με τους βάζελους αγκαλίτσες αλλά η αστυνομία δεν δέχεται.Στο ζέσταμα ο κοντός με το 14 παίκτης του βάζελου πετάει ανθοδέσμες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τα ΠΑΟΚια τις πετάνε πίσω.

Ο αγώνας θα καθυστερήσει 15 λεπτά λόγω των πυρσών και στο πρώτο 5λεπτο το σκόρ θα γίνει 0-1 με γκόλ-φάουλ του Κονσεισάο.Στο ημίχρονο οι ομάδες θα οδηγηθούν με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0-4 ενώ ο πατέρας για άλλη μία φορά καταλήγει στο Μητέρα για δυσφορία του αναπνευστικού λόγω του αγώνα.

Θα προλάβει να γυρίσει στην παραλαβή του μεταλλίου στο Δάρλα ο οποίος του λέει σε άπταιστα θεσσαλονικιώτικα «σε πατέρα και γ@μώ τις μεταγραφές με έκανες και με έστειλες Θεσσαλονίκη να πούμε ξέρω γω ξέρω γω εντάξει» και τον αγκαλιάζει.Η κάμερα θα πιάσει τον Μελίσση να πανηγύριζει σαν μικρό παιδί και να κάνει όλε στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και να δηλώνει ότι είναι περήφανος για τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα του ΠΑΟΚ!

Σκάουτερ από όλο τον κόσμο παρακολουθούν τον αγώνα και η πρώτη επίσημη πρόταση δεν αργεί να έρθει.Η ρεάλ ζητάει τον Αραμπατζή δανεικό ενώ στο παιχνίδι έχει μπεί και η Γιουβέντους.Ο Ζήσης ζητάει ανταλάγματα συν χρήματα και όρο στο συμβόλαιο να μην παίξει ο παίκτης σε περίπτωση κλήρωσης στα αναμεταξύ τους παιχνίδια στην περίπτωση που συναντηθούν στο ch league.

Οι παίκτες φεύγουν για τις διακοπές τους.Ο Μούσλι πάει στην Πόλη να μάθει για την ποντιακή γενοκτονία ο Πάμπλο Γκαρσία κλείνει 5 μέρες διακοπών στο φυλάκιο στις Φέρρες και ο Βιερίνια θα πάει στη Μύκονο με Μπαλάφα,Ηλιάδη και Αραμπατζή να κάνουν γιάμπαλο το super paradise.

Θοδωρής,Ζήσης και Σάντος θα προτιμήσουν τις παραλίες του Ρίο όπου και θα παρακολουθήσουν αγώνες
beach soccer αναζητώντας νέα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η αθλητική μακ.θρακ θα βγεί με πρωτοσέλιδο μονταρισμένο τον Σάντος να κοιτάζει στρινγκάκια και τίτλο «Πήγαν για δούν παίκτες και ο Σάντος έβλεπε βραζιλιάνες».

Στο μπάσκετα θα κερδίσουμε το μαρούσι στα πλέυ όφ ενώ στα ημιτελικά θα χάσουμε από τον γκέυ την πρόκριση μας για το τελικό.Παλεύουμε για την Τρίτη θέση στην ευρωλίγκα και με σπάσιμο έδρας μέσα στον Πανελλήνιο αποκτάμε την τρίτη θέση.

Ιούνιος



Τα ονόματα των Ματεράτσι και Πουγιόλ(με δανεισμό) θα μονοπωλήσουν τα πρωτοσέλιδα.Ο Ματεράτσι θα δηλώσει ότι θα αποτελέσει ονειρικό δίδυμο με τον Γκαρσία ο οποίος θα βρεθεί για λίγες μέρες στην ινδονησία για να μάθει «τάε μπό» ενώ θα δηλώσει σε εφημερίδα της χώρας του ότι είναι φάν του Ζαμπίδη!

Πρωτοσέλιδο της Μ
arca στην Ισπανία θα κάνει λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντάνιελ Άλβες της Μπάρτσα με τους καταλανούς να το συζητάνε μόνο στην περίπτωσης του με ανταλλαγή τον Βαγγελή και 2 εκατ ευρώ.

Ο Θοδωρής το σκέφτεται ενώ στο άκουσμα της φυγής του παίκτη ο
mhxanikos γράφει άρθρο μετά από 8 μήνες που προτρέπει τον Τεό να μην προχωρήσει στην μεταγραφή και δημιουργεί κομφούζιο στο φόρουμ του paokmania.

O
Yiankos βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρευσης με το φόρουμ και την βγάζει με ψυχοφάρμακα ενώ ο απαράδεκτος ενημερώνει ότι τον παίρνουν επίστρατο όντας απολυμένος 2 μήνες πρίν!

Ιούλιος



Η μεταγραφή του Βαγγελή θα προχωρήσει και ο Ντάνιελ Άλβες είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα σεζόν.Στο αεροδρόμιο πηγαίνουν μόνο δημοσιογράφοι και ο Ντάνιελ θα δηλώσει έκπληκτος από την υποδοχή.

Με ταξί
Toyota Carina του 94 μεταφέρεται στην Τούμπα όπου θα δεί τις ουρές για τα διαρκείας και θα μπεί στην σειρά και αυτός για να πάρει!

Σε άπταιστα ελληνικά θα πεί στην πρώτη του συνέντευξη «ήρτα γκιά να πάρομε το τσάμπιονς λίγκ» ενώ στα ράδια της πόλης όλοι σχολιάζουν δήλωση του υπέυθυνου του
PAOK travel ότι ήδη έχει κλείσει τσάρτερ για την ιαπωνία όπου θα γίνει ο τελικός του σούπερ κάπ της ευρώπης!O ΠΑΟΚ κλειδώνεται στο στοίχημα για πρωταθλητής ενώ η ομάδα έχει φύγει για προετοιμασία στην Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ.

Στην διάρκεια της προετοιμασίας ο Σάντος θα δοκιμάσει το επαναστατικό σύστημα που θα γκρεμίσει την θεωρία της προπονητικής.Προπονεί την ομάδα να ανταπεξέλθει σε σύστημα 5-1-4 με μοναδικό αμυντικό χάφ τον Γκαρσία.Σε συνέντευξη του Κονσεισάο και σε ερώτηση για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα,ο αρχηγός θα δηλώσει ότι φέτος στόχος μας είναι το τσάμπιονς λίγκ και μόνο αυτό,στην Ελλάδα θα το πάρουμε περπατώντας θα δηλώσει γελώντας δείχνοντας τον Ίβιτς!!!

Αύγουστος



Η ομάδα γυρίζει στην Θες/νίκη όπου θα διοργανώσει τουρνουά με την Πόρτο,την Αλ Αχλί και την Σαμπντόρια.Ο Κασσάνο θα ξημερωθεί σε στριπτζάδικο της πόλης και δεν θα παίξει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Το τουρνουά το κατακτά η Αλ Αχλί κερδίζωντας στον τελικό τον ΠΑΟΚ στην διαδικασία των πέναλτυ με 11-10.Ο Σικαμπάλα αποθεώνεται ενώ εκείνη την στιγμή ανακοινώνεται η απόκτηση του από τα μεγάφωνα του γηπέδου!

Στα μεταγραφικά δεν γίνονται περαιτέρω κινήσεις.Η ομάδα είναι στην φάση εξυγίανσης ενώ εγκαινιάζεται και το προπονητικό κέντρο στην Νέα Μεσήμβρια με πάρτυ στις πισίνες του κοπέλες από το πλέυ μπόυ να παίζουν μπίτς βόλευ κτλ κτλ.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει με εύκολους αγώνες και η ομάδα μας τις 2 πρώτες αγωνιστικές περνάει από τα Γιάννενα με νίκη και μέσα στην τούμπα με νίκη επι της Λάρισας.Ο πρώτος αγώνας τα λίγκ με την Μπάγερν είναι στα τέλη του μήνα και το μάτς θα γίνει υπο καταρακτώδη βροχή.

Ο κλίνσμανν θα ζητήσει αναβολή του αγώνα και η ουέφα θα ζητήσει να γίνει κανονικά.Ο πίνακας στο τέλος θα δείξει 2-0 με γκόλ του Γκαρσία και του Κοντρέρας στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στην συνέντευξη τύπου ο Μίνος σε άπταιστα γερρρρρρρμανικά θα ρωτήσει τον κλίνσμανν για την ατμόσφαιρα της τούμπας και για δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν για μεταγραφή του Κλόζε στον ΠΑΟΚ.

Σεπτέμβριος

Η Τρίτη αγωνιστική μας βρίσκει στα πηγάδια.Τα χωράφια τα έχουν ήδη κάψει οι ντόπιοι για να μην τα κάψουμε εμείς.

Ο πανό βάζει εισητήριο 5 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο και ο καζνα δηλώνει στο
PAOK magazine ότι ζητάει συγνώμη από το λαο του ΠΑΟΚ για όσα έχει σφυρίξει ενάντια στην ομάδα μας και δηλώνει υπερασπιστής του Θοδωρή Ζαγοράκη.Θα κερδίσουμε τον αγώνα με άνεση ενώ εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Σάντος να αφήσει εκτός αποστολής πρωτοκλασάτα ονόματα όπως ο Κοντρέρας και ο Μουσλίμοβιτς.

Ο Κλάους με ωραίο πλασέ και ο Γκαρσία με κεφαλιά θα κάνουν το τελικό 2-0.Στην δεύτερη γωνιστική των ομίλων θα πετάξει η ομάδα στην αγγλία να αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα.

Οι χωριάτες με καλή περσυνή σεζόν αντιμετωπίζουν τους ΠΑΟΚτσήδες ως άξεστους ενώ παραδοσιακοί χωροί και ποντιακά στήνονται έξω από το γήπεδων των «χωριάτων».

Στο γήπεδο οι άγγλοι οπαδοί θα γεμίσουν τις φωτογραφικές τους μηχανές με τα βίντεο και φωτογραφίες των οπαδών μας και ουδείς θα ασχοληθεί με το μεγάλο διπλό καιτ ο 1-4 που θα βγάλει η ομάδα μας μέσα στην Αγγλία.Κλού του αγώνα ο πόλεμος με κοπριά έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς της Αστον Βίλα και του σ.φ ΠΑΟΚ Λάρισας για το ποιος είναι πιο χωριάτης!

Κατεβαίνοντας στην αθήνα για το πρώτο αγώνα στη χαβούζα με τον ατρόμητο συναντιούνται τα λεωφορεία μας με αυτά των γκέυ στα διόδια και ξεκινάει η δεύτερη μάχη της αλαμπάμας.

Στο περιστέρι θα πέσουν σούτια και σε γαύρους που μας την έχουν στήσει εκεί και θα φύγουμε με τρελό διπλό στο 93 με κεφαλιά του Ίβιτς.

Η εθνική δίνει αγώνες και στο φιλικό με την Θέρμη η τούμπα θα έχει 30 χιλ κόσμο!

Την Τρίτη αγωνιστική για το τα λίγκ την δίνουμε μέσα στην τούμπα.Ο πουρουπουπού παθαίνει τσίρλιπίπι και ο Μίνος αναλαμβάνει να αναμεταδόσει τον αγώνα τηλεοπτικά.

Αντιμέτωποι με την ομάδα της Λιόν θα κάνει 5 φορές σαρδάμ στην προσπάθεια του να πεί ολόκληρο το όνομα του Ζουνίνιο Περρρρρρρρρρρρναμπουκάνο και θα χάσει την ζωντανή μετάδοση του γκόλ του ΠΑΟΚ στο 20 λεπτό από τον Μαλεζά.Στο ημίχρονο ο Άλβεζ θα αντικατασταθεί από τον Αραμπατζή και ο μικρός θα σημειώσει το δεύτερο γκόλ του ΠΑΟΚ τελειώνοντας κάπου εκεί τον αγώνα.

Στην σύνετευξη τύπου ο Σάντος θα εκθειάσει την απόδοση του Ίβιτς και του Χαλκιά ενώ θα ευχαριστήσει τον κόσμο που για πρώτη φορά φώναζε ρυθμικά το όνομα του!

Στο μπάσκετ το μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης.Ο παίκτης μαλώνει με τον Ομπράντοβίτς και ζητάει να φύγει ελεύθερος στον ΠΑΟΚ.Ο γιαννακό δεν θεωρεί τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστική ομάδα και τον αφήνει!Ο περσινός κορμός διατηρείται και ο Καλαφας ψάχνει για δυνατα 4 και 5.

Οκτώβριος



Στο ποδόσφαιρο διατηρούμε την πρωτιά με διαφορά 3 πόντων από τον γκέυ ενώ τα ντέρμπυ αργούν να γίνουν και είναι μαζεμένα στα τέλη του πρώτου γύρου.Με ηρακλή και όφη παίρνουμε δύο εύκολα τρίποντα ενώ στον αγώνα με τον εργοτέλη μέσα στην τούμπα θα φέρουμε ισοπαλία.Η ομάδα δείχνει ότι κουράζεται στο τρίπτυχο πρωτάθλημα,κύπελλο και ευρώπη.

Η μουρμούρα και η εικόνα της ομάδας δείχνει μέν καλή αλλά κουρασμένη και ο Σάντος θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για κουρασμένους αστακούς!Στο αλιάνζ αρίνα ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς και θα χάσει με 1-0.

Θα γυρίσουν στην τούμπα ηττημένοι μετά από πολύ καιρό ενώ στο αεροδρόμιο θα γιουχαριστούν οι παίκτες και προπονητές για την εμφάνιση!Στον αγώνα με την Βίλα στην τούμπα θα έχει 20 χιλ κόσμο με πανό κατά του Σάντος και μετά τον αγώνα ο οποίος σφραγίζει και την πρόκριση στην επόμενη μετά την νίκη ο πρόεδρος καλέι τους δημοσιογράφους για να ανακοινώσει την απόλυση του Σάντος και την πρόσληψη του Σέρσε Κόσμι ως προπονητή της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Φήμες λένε ότι ο Σάντος εκείνο το βράδυ ήπιε 12 μπύρες στο Αχίλειον και 30 υποβρύχια στο θερμαικό ακούγωντας γκλέν μεντέιρος.

Στο μπάσκετ θα γράψουμε 5 χιλ διαρκείας και θα ξεκινήσουμε νικηφόρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Νοέμβριος



Ο νέος προπονητής με περγαμηνές από το ιταλικό πρωτάθλημα καθιερώνει το 4-4-2 στην ομάδα και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ θυμίζει εποχές του 80.

Το γήπεδο ξαναγεμίζει και τα 23 χιλ διαρκείας πηγαίνουν ακόμα και στις προπονήσεις να δούν την ομάδα.Ο μήνας στα μέσα του δείχνει ανηφορικός αφού έρχονται τα ντέρμπυ με το ποκ.Ο αγώνας με βάζελο στην τούμπα και με αεκ επίσης είναι νικηφόροι και ο Κόσμι αποσπά τις καλύτερες κριτικές για το κοουτσάρισμα του.Το καπέλακι του παραμένει το ίδιο σε όλα τα μάτς και ξεκινάει η μίρλα για το καπέλο του όπως και με το δερμάτινο του Σλαντος.

Ο Ζήσης το ψιθυρίζει στον Σέρσε και αυτός θα αγοράσει 10 καπέλα να αλλάζει.Ο μήνας θα κλείσει με τον αγώνα στην Γαλλία με την Λιόν ισόπαλος και περιμένωντας την κλήρωση στους 16 στο γκρούπ των ισχυρών παρακαλάνε όλοι να τύχουμε την μπεσίκτας για να κάνουμε απόβαση στην Πόλη!

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ο αγώνας στο πειραιά είναι το μεγαλύτερο κράς τέστ του πρωταθλήματος.Τέλη νοέμβρη θα γίνει και ο αγώνας κυπέλλου με την Βέροια εκτός έδρας.Στον βάλτο της Βέροιας θα περάσουμε νικηφόρα ενώ στον γυρισμό η από την παλιά εθνική θα σταματήσει ο Κόσμι στην Χαλκηδόνα για να δοκιμάσει τα φημισμένα σουβλάκια της!!!

Ντέρμπυ με το σκουλήκι στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο παλατάκι.Ο αγώνας μετά από ένα δραματικό πρώτο ημίχρονο λήγει υπέρ της ομάδας μας με 104-76 και το σκουλήκι δείχνει σημάδια διάλυσης.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αρχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα και ξεκινάνε οι εκδρομές με τσάρτερ ανα την ευρώπη για τους αγώνες της ευρωλίγκα!

Δεκέμβριος



Πρώτη Κυριακή του μήνα και η ομάδα κατεβαίνει να αντιμετωπίσει τον γκέυ στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής όντας πρώτη με διαφορά 7 βαθμών από τον γκέυ και τον βάζελο.Στο καραισκάκη θα σφαχτούμε από την διαιτησία και θα ηττηθούμε με ανύπαρκτο γκολ οφσαιτ.

Οι παίκτες του γκέυ δεν πλησιάζουν τον Γκαρσία καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και αυτός το διασκεδάζει κυνηγώντας τους διακριτικά.Στην συνέντευξη τύπου ο Κόσμι φανερά εκνευρισμένος κοιτάζει το ταβάνι συνέχεια και στις εριστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων του γκέυ απαντάει τι είναι αυτό εκει ψηλά μην ειν΄ ο ΠΑΟΚ ρε παιδιά?

Ο μήνας κλείνει με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή χειμώνα με διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο γκεύ και η κλήρωση των 16 μας φέρνει αντιμέτωπους με την Μπεσίκτας.Το PAOK travel ετοιμάζει κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο Θες/νικη-Βόσπορος-Πριγκηπόνησα-Πόλη ενώ οι σύνδεσμοι οργανώνουν σχέδιο ψυριστικής και μεταφοράς της Αγίας Σοφιάς στην Θεσσαλονίκη!

Στο μπάσκετ αυτό που θα ξεχωρίσει ήταν η εκδρομή των οπαδών στην Βαρκελώνη μαζί με την ομάδα στο palau blaugrana όπου και θα χάσουμε με 4 πόντους στο τέλος!Πανηγυρισμοί στην αριστοτέλους όπου για άλλη μιά φορά η παρουσία του thanasisp04 θα γίνει αισθητή.Το καραβάκι της πλατείας αριστοτέλους θα πάθει μπλάκ άουτ και θα ανατιναχτεί με εντυπωσιακό τρόπο!


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP