OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

17/11/08

GAY-ΡΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-0

Print this post

Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε!

Παρά την προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου.


Μπράβο στον παλίκαρο Πάμπλο Γκαρσία...




Ο αγώνας στον Πειραιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν άντεξε το γεγονός ότι σε σχέση με τον αντίπαλο του δεν είχε τις κατάλληλες επιλογές από τον πάγκο. Η διαφορά μπάτζετ βλέπετε. Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε αλλά κανένας δεν πρέπει να είναι απογοητευμένος. Στενοχωρημένοι που χάσαμε σίγουρα είμαστε αλλά ως εκεί...

Όλα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς αν ο ΠΑΟΚ έβαζε πρώτος γκολ με την φάση του Μπακαγιόκο στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Πατσατζόλγου την έδιωξε πάνω στην γραμμή ή αν ισοφάριζε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς . Θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα, μπορεί και όχι. Προσθέστε σε αυτά και την αναγκαστική αλλαγή του Πάμπλο Κοντρέρας...

Σημασία έχει, ότι η ομάδα πάλεψε, προσπάθησε, έδειξε το ανάλογο πάθος. Συνεχίζουμε. Είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία και αυτή την στιγμή πάνω από τους φετινούς μας στόχους που είναι το UEFA.

Προκλητικός ο Ντιόγο που έπεφτε συνέχεια προκαλώντας την αντίδραση των Κονσεϊσάο και Γκαρσίαενώ χτύπησε τον δεύτερο εκτός φάσεως με αποτέλεσμα να χάσει ένα δόντι. Ο Γκαρσία τελικά απέδειξε ότι είναι πιο πολύ παοκτσής απ' ότι περιμέναμε...

Muchas gracias,Pablito. De ahora en adelante eres nuestro lider


Για τέλος μία ερώτηση: Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου για να δούμε πόσο ευαίσθητοι θα είστε και πως θα τιμωρήσετε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα και κυρίως για την παραλλαγή του ύμνου της Μακεδονίας (Τόσο γελοίοι είστε εκεί στην 7... Πόσους Μακεδόνες παίκτες έχετε και είχατε; Αλήθεια πως νιώθουν οι σύνδεσμοί σας στην Μακεδονία είναι υπερήφανοι για όλα αυτά;)

Όσο για τους ανοιχτούς λογαριασμούς μας (τους αγωνιστικούς) με τους ερυθρόλευκους; Υπομονή υπάρχει και δεύτερος γύρος...


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας (46' Mάρκος Αντόνιο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (60' Λάκης), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (81' Aθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ Ομάδα Α Β ΓΚ
1 Ολυμπιακός 10 23 16-3
2 Π.Α.Ο.Κ. 10 19 11-5
3 Ξάνθη 10 19 8-3
4 Παναθηναϊκός 10 16 15-10
5 Α.Ε.Κ. 10 15 13-12
6 Εργοτέλης 10 15 14-14
7 Άρης 10 14 9-10
8 Λάρισα 10 13 14-11
9 Λεβαδειακός 10 12 6-10
10 Πανθρακικός 10 12 5-9
11 Πανιώνιος 10 11 12-14
12 Ηρακλής 10 11 8-8
13 Πανσερραϊκός 10 9 7-13
14 Αστέρας Τρίπολης 10 9 7-9
15 Θρασύβουλος 10 7 9-16
16 Ο.Φ.Η. 10 7

Φερνάντο Σάντος:"Όπως εξελίχθηκε το ματς νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός. Εγινε καλό ματς. Τα δώσανε όλα οι ομάδες και οι παίκτες μου κάνανε ό,τι καλύτερο μπορούσαν.
Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να έχουμε ασφάλεια με την κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για κάθε ομάδα.
Ενώ φαινόταν ότι θα πηγαίναμε στ’ αποδυτήρια με το 0-0 διαπράξαμε λάθος, που οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να κάνουν. Δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο άουτ...
Όλα έγιναν πιο δύσκολα μετά το 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε καλές αντιδράσεις και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε ό,τι κάναμε ανταποκρίθηκαν καλά. Ηταν λογική η αλλαγή του Κοβάτσεβιτς για να κοντρολάρει ο Ολυμπιακός το κέντρο.
Χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς και αν είχε μπει αυτό το γκολ ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Αποδεχόμαστε την ήττα μας", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", ενώ αναφορικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα προς το τέλος του πρώτου μέρους και είχε πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία, επεσήμανε:
"Αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι θετικές και χάνεται η συγκέντρωση. Δεν είδα τη φάση αλλά σίγουρα θα τη δω κι αν ο παίκτης μου έχει κάνει κάποιο λάθος θα του μιλήσω. Πρέπει να τα δίνεις όλα για τη νίκη, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.
Μοχθούμε σε κάθε ματς και κάνουμε φάουλ. Αλλο πράγμα τα φάουλ όμως κι άλλο η ανάρμοστη συμπεριφορά".

Κονσεϊσάο: "Σήμερα ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες και υπήρχαν πολλές παράμετροι για την ήττα. Στα 15 χρονια που κάνω καριέρα είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής μου λέει από την αρχή να μην μου μιλάς. Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα".
Βερόν: "Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι παραπάνω. Πάιξαμε πάρα πολύ καλά,όμως ο ΟΣΦΠ είναι δυνατή ομάδα δεχθήκαμε μετά από ένα λάθος το πρώτο γκολ και μετά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να τερματίσουμε στην 3η ή την 4η θέση και όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε στην δεύτερη θέση, όλα είναι πολύ καλά, τώρα έχουμε το ματς με την ΑΕΛ που θα παλέψουμε για τη νίκη".
Αθανασιάδης: "Μπορεί να πέσαμε από την δεύτερη θέση αλλά είμαστε ακόμα στις πρώτες τρεις και δεν είμαστε απογοητευμένοι. Μπορεί να έσπασε το αήττητο, όμως κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύουμε πολύ στην δουλειά που κάνουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο και γι αυτό ακριβώς ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι".
Κοντρέρας: "Πονούσα πάρα πολύ μετά την φάση. Έσφιξα τα δόντια αλλά μετά δεν ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου γιατί μπορεί να έκανα κακό σε μένα αλλά και την ομάδα μου".


Περίπου 50 Παοκτσήδες στο Ελ. Βενιζέλος

Με την ιαχή "Εμείς μαζί για μια ζωή αϊτέ αϊτέ δικέφαλε" 50 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο Ελ. Βενιζέλος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν με το δικό τους τρόπο δύναμη στους ποδοσφαιριστές, τους είπαν πως δεν πειράζει για την ήττα και πως ελπίζουν να συνεχίσει η ομάδα τις θετικές εμφανίσεις. Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε ο Πάμπλο Γκαρσία!!!


Στο μεταξύ λίγο πριν να φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ήρθε εκεί το λεωφορείο της αποστολής του Ηρακλή που είχε αγωνιστεί νωρίτερα στην Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Τα συνθήματα και τα πειράγματα προς τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατόν να λείψουν.


4 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  17/11/08 03:07  

mipos ponese? mipos etsouxe? etsi einai otan skizetai i parthenia.. oi koufiokefaloi opadoi tou paok nomizan oti tha einai panta aititoi. Kai nomizoun oti dithen exoun paiktarades kai pane gia protathlima. Karagkiozides einai oi perissoteroi paiktes tou pou to mono pou xeroun einai na peftoun (gia na paroun penalti) kai na xtypane ypoula(vlepe diogo fetos, karampela tou ari perysi kok) tyxaia einai stin 2h thesi kai tha apodeixtei auto sti sinexeia. A einai panw apo tin 6i thesi sto telos tou protathlimatos tote i tyxeroi tha einai i pio pithano tha tous sproxnei i diaitisia(Elew Gagatsi..)

MariosDeme 17/11/08 17:19  

Prospathise o paok alla den ta katafere, toulaxisto na vgei 2os, mprosta apo AEK k Pao

NOVITO 17/11/08 20:20  

@ "ανώνυμε" (τάχα μου ανωνυμία...) είναι υπέροχο να βλέπεις γαύρο να μιλάει για βουτιές και πεσίματα.... είναι ωραίο να παπαγαλίζεις απόψεις τύπου Κων/νου χωρίς να μπορείς να τις στηρίξεις...
κράτα την παπαγαλία σου για σένα και μη τη μοιράζεσαι με μας τους ... κουφιοκέφαλους...

NOVITO 17/11/08 20:21  

@ mariosdeme αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς μακάρι να ναι όσο πιο ψηλά γίνεται ο Π.Α.Ο.Κ.
μη ξεχνάμε όμως ότι ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη!!!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP