OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

12/11/08

Συννεφιασμένη Κυριακή

Print this post

Το γνώριμο ηχητικό σήμα ακούγεται… Η Αθλητική Κυριακή αρχίζει. Μια εκπομπή – σταθμός στην ελληνική τηλεόραση. Μια εκπομπή που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές τηλεθεατών και έγινε παράδοση για τα κυριακάτικα βράδια. Η Αθλητική Κυριακή δεν είναι μια τυχαία εκπομπή.
Εδώ και 40 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ελληνικό αθλητισμό. Τον τελευταίο καιρό πάντως, πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας φιλάθλων και παραγόντων εναντίον της εκπομπής. «Είναι όργανο του ΠΟΚ», «Καλύπτει τα συμφέροντα του ΟΠΑΠ», «Μας έχουν για γλάστρες». Ο Γιάννης Διακογιάνης, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Στέλιος Προσαλίκας, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Λάμπρος Σκόρδας, ο Απόστολος Παπουτσάκης και ο Πέτρος Θεοδωρίσης κρίνουν και συγκρίνουν την Αθλητική Κυριακή του χθες και του σήμερα. Αφορμή στάθηκε η επισήμανση του Βασίλη Kωνσταντίνου, σχολιαστή της Αθλητικής Κυριακής που άφησε αιχμές για την παρουσία του Χρυσόστομου Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ και την διαιτητική εύνοια που έχει ο Δικέφαλος χάρη… στην συγγένεια (πατέρας και γιος) με τον Βασίλη Γκαγκάτση, πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ζητήσαμε τη γνώμη του Γιάννη Διακογιάννη, του δημοσιογράφου που εμπνεύσθηκε και ηγήθηκε της πρώτης αθλητικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και τις θέσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου προέδρου της Fiba Europe, του Στέλιου Προσαλίκα, προέδρου της ΕΟΠ και του Δημήτρη Διαθεσόπουλου προέδρου της ΚΟΕ.

Τον χώρο της SuperLeague, εκπροσωπούν ο πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης και ο πρόεδρος του Πανσεραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Κοινή συνισταμένη των απόψεων; Η Αθλητική Κυριακή, έχει πάρει λάθος δρόμο…

Γιάννης Διακογιάννης
Ο Γιάννης Διακογιάννης έχει συνδέσει το όνομά του όσο κανείς άλλο δημοσιογράφος με την Αθλητική Κυριακή. Είναι ο εμπνευστής της εκπομπής και ο άνθρωπος που ουσιαστικά έφερε τα σπορ μέσα σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

«Μόνο η Τζούλια λείπει…»
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για συναδέλφους. Δεν το έχω κάνει ποτέ και σίγουρα δεν θα το κάνω τώρα. Τα πράγματα είναι απλά. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Θεωρώ λάθος να αλληλοκρινόμαστε μεταξύ μας οι δημοσιογράφοι. Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε την Αθλητική Κυριακή, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ήμασταν τρεις άνθρωποι συνολικά, που ασχολούμασταν με την εκπομπή και εγώ είχα αναλάβει την παρουσίαση και την δημοσιογραφική κάλυψη. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι η Αθλητική Κυριακή είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που είχε δικό της χορηγό. Τα τσιγάρα Παπαστράτος. Δεν υπήρχε καμία άλλη εκπομπή, μέχρι τότε, που να είχε δικό της χορηγό. Η διάρκεια της Αθλητικής Κυριακής ήταν μία ώρα, σαφώς μικρότερη σε σχέση με τη σημερινή εκδοχή. Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω πια την εκπομπή. Το μόνο που λείπει είναι να φέρουν την Τζούλια Αλεξανδράτου να μιλήσει για ποδόσφαιρο… Μοιάζει περισσότερο με αθλητικό talk show, παρά με αθλητική εκπομπή, που καλύπτει και παρουσιάζει όλα τα σπορ. Εμείς, χρησιμοποιούσαμε πλάνα από το BBC με highlights από το αγγλικό, το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα. Για βαν εξωτερικών μεταδόσεων, ούτε λόγος βέβαια. Δεν νοσταλγώ το παρελθόν και για να είμαι ειλικρινής, με βάση το σημερινό τοπίο στη δημοσιογραφία, δεν ξέρω αν θα επέλεγα και πάλι τον ίδιο κλάδο. Να σας πω την αλήθεια, απολαμβάνω περισσότερο την μουσική εκπομπή που έχω στον Arrena Radio, παρά όταν μου ζητούν να κάνω ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο… Όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε. Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί και στην τωρινή Αθλητική Κυριακή. Τα θέματα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μονοπωλούν την εκπομπή. Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά, ο κόσμος κουράζεται».

Γιώργος Βασιλακόπουλος
Πρόεδρος Fiba Europe

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει σαφή και κάθετη θέση αναφορικά με τον τρόπο παρουσίασης του αθλήματος από την εκπομπή.

«Κάνει κακό στο μπάσκετ»
«Βλέπω τον Γιώργο τον Λημνιάτη που περιμένει μέχρι τις 2 τα χαράματα για να κάνει ένα σχόλιο για το μπάσκετ και πραγματικά απορώ. Κακώς κάθεται μέχρι εκείνη την ώρα. Χάρη τους κάνει. Αυτή η αντιμετώπιση μόνο κακό κάνει στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν το καταλαβαίνω. Θυμάμαι την παλιά Αθλητική Κυριακή με τον Γιάννη Διακογιάννη, όταν όλη η Ελλάδα περίμενε το βράδυ της Κυριακής να δει την κίνηση σε όλα τα σποτ. Αυτό το μουσικό σήμα ήταν το σύνθημα. Ο Γιάννης ήταν η ψυχή της Αθλητικής Κυριακής και ο άνθρωπος που έδωσε πάρα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό με τον τρόπο που παρουσίαζε τα σπορ την εποχή εκείνη. Αντιθέτως, σήμερα βλέπουμε μια επιτροπή που χρηματοδοτείται ουσιαστικά από τον ΟΠΑΠ και κάνει συνεχή αντιπαράθεση για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Από τη στιγμή που αφήσαμε το στοίχημα να ρυθμίζει τον αθλητισμό μας, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οι άνθρωποι έχουν ένα προϊόν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να το προωθήσουν στον κόσμο. Τα πάντα στην εκπομπή καθορίζεται από το ποδόσφαιρο. Το μπάσκετ δεν είναι εξίσου αγαπητό από τον ΟΠΑΠ φαίνεται… Ο κόσμος όμως βαριέται. Δεν γίνεται να περνάνε τρεις ώρες με συζητήσεις για τα ίδια θέματα. Οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος είναι σαν να μην υπάρχουν. Δεν συζητάω καν για το μπάσκετ και τα υπόλοιπα σπορ. Πρέπει να είσαι ξενύχτης για να αντέξει μέχρι εκείνη την ώρα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ έχει δείξει πολλές φορές το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ και την Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι και το μπάσκετ έχει δώσει πολλά στην ΕΡΤ, αλλά και ΕΡΤ με τη σειρά της έχει βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ. Στην περίπτωση της Αθλητικής Κυριακής, νομίζω ότι δεν έχει δοθεί η πρέπουσα σημασία στο μπάσκετ. Προσωπικά βλέπω την εκπομπή, αλλά από συνήθεια. Είναι σαν παράδοση για τα βράδια της Κυριακής. Με κουράζει όμως πλέον. Δεν είναι όπως παλιά και δεν είναι Αθλητική Κυριακή. Δεν είναι καν ποδοσφαιρική Κυριακή. Είναι Κυριακή των τριών μεγάλων της Αθήνας…»

Δευτέρα πρωί…
Το πρόβλημα “χτυπάει” προς διάφορες κατευθύνσεις. Κάποτε, μαζί με τον βασιλικό έπαιρνε και λίγο... νεράκι η γλάστρα. Τώρα, ο βασιλικός δεν αφήνει τίποτα άλλο να ποτιστεί. Όπου βασιλικός το ποδόσφαιρο και όπου γλάστρα, μπορείτε να σκεφτείτε τα υπόλοιπα αθλήματα. Τα μικρότερα που συνήθιζαν να συνιστούν το δεύτερο μέρος της Αθλητικής Κυριακής των Σπορ. Ο Στέλιος Προσαλίκας και ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησαν στην Μαριάννα Αξιοπούλου για την... μετάδοση των αποτελεσμάτων τις πρωινές ώρες της Δευτέρας!

Στέλιος Προσαλίκας
Πρόεδρος ΕΟΠ

«Εκείνο που είδα είναι ότι προβλήθηκε σε πολύ, πολύ προχωρημένη ώρα. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με τη θέση που είχε το βόλεϊ στην ιεράρχηση των ειδήσεων. Ο χρόνος που δίνεται στο βόλεϊ είναι ελάχιστον και μιλάμε για ένα άθλημα που έχει αστέρια, έχει κόσμο και φέρνει επιτυχίες. Ίσως επειδή δεν προβάλλεται από το κρατικό κανάλι, να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Ουδείς άνθρωπος του βόλεϊ είναι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχει το άθλημα. Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουμε, αφού κάνουμε κάποιες επαφές», θα μας πει ο Στέλιος Προσαλίκας, πρόεδρος της ΕΟΠΕ για την... αναφορά που γίνεται στο βόλεϊ στις προχωρημένες ώρες της Κυριακής και πλησιάζοντας προς την Δευτέρα.

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Μου δίνουν την αίσθηση ότι το βόλεϊ μπαίνει, απλά για να μπει. Δεν υπάρχει κανείς εκείνη την ώρα που να παρακολουθεί ή να περιμένει για να δει τα αποτελέσματα. Έχω σκοπό να μιλήσω με τον κ. Βόντικα, ο οποίος είναι και άνθρωπος του βόλεϊ. Δεν έχει νόημα να εμφανίζεται ένα slide με τα αποτελέσματα σε μια ώρα που κανείς δεν παρακολουθεί. Ας μπει πριν τις αναλύσεις για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, που καθόμαστε και βλέπουμε μια ώρα για μια φάση!».

Δημήτρης Διαθεσόπουλος
Πρόεδρος ΚΟΕ

Ακόμα πιο καυστικός ήταν ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πρόεδρος της ΚΟΕ. «Για ποια Αθλητική Κυριακή με ρωτάτε; Την ποδοσφαιρική Κυριακή, εννοείτε μάλλον!», ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν θέσαμε το θέμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο. «Τίποτα άλλο, εκτός από ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε. Τις κλωτσοπατινάδες της Super League, άντε και λίγο Β' Εθνική και το πολύ-πολύ ν' ασχοληθούμε και με την Α1 μπάσκετ. Πλην του ποδοσφαίρου, όλοι οι άλλοι είμαστε ξεχασμένοι. Οι πληβείοι... Μια μετάδοση με τα χίλια ζόρια θα την κάνουν και θα μας ταλαιπωρήσουν με τα τι και τα πως μέχρι να το αποφασίσουν. Δύο πανευρωπαϊκά έγιναν πέρυσι και φέτος στην Ελλάδα και ούτε ένα στιγμιότυπο δεν έδειξαν».

Το θέμα, βέβαια, είναι και αν υπάρχει διάθεση να λυθεί το πρόβλημα. Αμφίδρομη διάθεση... «Εμείς μέχρι τον Περπερίδη μπορούμε να φτάσουμε. Και εκεί μερικές φορές δεν παίρνουμε απάντηση ούτε για τα στοιχειώδη. Είναι πολιτική βούληση της ηγεσίας της ΕΡΤ να έχει τέτοια θεματολογία η Αθλητική Κυριακή. Έτσι το έχουν αξιολογήσει. Γι' αυτό και τα υπόλοιπα αθλήματα θα τα προωθήσει το Novasport και για να βλέπει κάποιος αθλητισμό πρέπει να πληρώνει. Μόνο κάνα αποτέλεσμα στις 1.30 το πρωί ίσως πούνε... Όταν όλοι έχουν κοιμηθεί, γιατί η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη και έχουν τις δουλειές τους. Ποδοσφαιρική Κυριακή την έχουν καταντήσει, απορώ γιατί δεν τις αλλάζουν το όνομα. Να βλέπουμε με τις ώρες αν σφύριξε φάουλ ή όχι. Αν ήταν οφσάιντ ή όχι, μια από τις 33.000 φάσεις στο Εργοτέλης-Λάρισα... Αν βρήκε το πόδι ένα εκατοστό πάνω από τον αστράγαλο ή ένα εκατοστό κάτω, αν ήταν ένα πόντο μέσα από την περιοχή ή ένα βήμα έξω. Κι εμένα με ενδιαφέρει ως φίλαθλο το ποδόσφαιρο, αλλά όχι αυτή η κατάντια».


Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, επικράτησε ένας μικρός χαμός μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής και την τοποθέτηση του Βασίλη Γεωργίου. Στο Facebook έχουν δημιουργηθεί πέντε γκρουπ εναντίον της Αθλητικής Κυριακής, αναφορικά με «ολισθήματα» της εκπομπής. Το πιο δραστήριο έχει σχεδόν 1500 μέλη έχοντας έμφαση στα γεγονότα με τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας με συνεχή updates και βίντεο από την εκπομπή. .

Το ποδόσφαιρο έχει μεν την τμητική του στην Αθλητική Κυριακή, αλλά δεν είναι λίγοι οι παράγοντες της SuperLeague που μιλούν για… «παιδιά και αποπαίδια».

Λάμπρος Σκόρδας
Πρόεδρος Άρη

Ο πρόεδρος του Άρη είχε κάνει τη δική του εμφάνιση πέρσι στην εκπομπή όταν παρενέβη στην Αθλητική Κυριακή με αφορμή το θέμα Μπάγεβιτς. Ένα «επεισόδιο» το οποίο εκτιμήθηκε δεόντως από τους οπαδούς του Άρη…

«Αθλητικό Talk Show»
«Το ζήτημα της Αθλητικής Κυριακής το περιέγραψε πολύ εύστοχα ο Φίλιππος Συρίγος. «Οι τρεις μεγάλοι έχουν αγοράσει την ΕΡΤ». Είναι τόσο απλά τα πράγματα και τόσο εύστοχο το σχόλιο του Συρίγου. Δεν έχει καμία σχέση η Αθλητική Κυριακή που παρακολουθούμε σήμερα με την εκπομπή του Φουντουκίδη και του Διακογιάννη. Καμία! Προσωπικά βρίσκω απαράδεκτη την όλη συμπεριφορά της ΕΡΤ. Όπως τορπίλισαν την κοινή διαχείριση δικαιωμάτων, έτσι τορπιλίζουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτήν την εκπομπή, προβάλλοντας τα συμφέροντα τριών ομάδων, με τους έμμισθους σχολιαστές που έχουν στο στούντιο. Μιλάμε για ένα αθλητικό talk show, μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Λες και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε παρακατιανοί; Μα είναι δυνατόν να είχε τρεις ώρες ρεπορτάζ το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Αν μετά από έναν τόσο κακό αγώνα, είδαμε τόσα πλάνα και ακούσαμε τόσες απόψεις, αν είχε τελειώσει ο αγώνας, 3-2 για παράδειγμα, θα ήμασταν ακόμα εκεί… Ουσιαστικά είναι «ριγμένο» ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτήν την κατάσταση. Η Λάρισα, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, δεν έχουν οπαδούς; Δεν έχουν αυτοί δικαίωμα στην ενημέρωση αν δεν έχουν την τύχη να παίζουν εναντίον του ΠΟΚ; Δεν γίνονται πουθενά αλλού αυτά! Θα έπρεπε να είχαν εκπροσώπους από όλε τις ομάδες και να μην αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων. Λέμε ότι ο Άρης έχει αδικηθεί, ενώ κατά γενική ομολογία παίζει καλό ποδόσφαιρο, και ο κ. Βαρούχας στην ανάλυση των φάσεων σχολιάζει: «αυτά έχει η ζωή…» αναφερόμενος σε ένα σφύριγμα εναντίον της ομάδας μας. Μόνο για εμάς τα έχει αυτά η ζωή και γι αυτό είμαστε σήμερα 30 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Θεωρώ την εκπομπή μια μικρογραφία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όποτε την παρακολουθώ, εκνευρίζομαι.»


Πέτρος Θεοδωρίδης
Πρόεδρος Πανσεραϊκού

Ο κ. Θεοδωρίδης εκφράζει τα εντονότατα παράπονά του για τον τρόπο αντιμετώπισης των λεγόμενων «μικρών» ομάδων από την Αθλητική Κυριακή και αναρωτιέται γιατί δεν προχωρούν οι ιθύνοντες σε μετονομασία της εκπομπής.

«ΠΟΚ Κυριακή»
«Η εκπομπή αυτή ήταν σημείο αναφοράς για γενιές και γενικές φιλάθλων, για το λόγο ότι αφορούσε όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες. Πλέον έχει γίνει πολύ βαρετή. Νομίζω ότι ο κόσμος κάθεται να την παρακολουθήσει από συνήθεια, αλλά στην πορεία χάνει την υπομονή του με τα όσα βλέπει. Δεν είναι όλη η Ελλάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκος και ΑΕΚ. Για εμάς τους υπόλοιπους πέντε λεπτά είναι αρκετά. Σαν να είμαστε για τον κουβά. Δεν είναι λογικό αυτό. Μιλάμε για ένα κρατικό κανάλι, που οφείλει να προασπίζει τα συμφέροντα του συνόλου του ελληνικού αθλητισμού. Αντιθέτως, έχε μετατραπεί σε μια εκπομπή για τον ΠΟΚ… Αλλά τα ίδια δεν γίνονται και με τις κρατικές χορηγίες; Άλλες ομάδες έχουν σπόνσορα ακόμα και στα μανίκια ή στον κ… , ενώ εμείς παρακαλάμε. Οι «μεγάλοι» πληρώνουν, οι «μεγάλοι» έχουν πολύ κόσμο, οι «μεγάλοι» έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Οι υπόλοιποι είμαστε για μεταμεσονύκτιες ώρες… Η Αθλητική Κυριακή ήταν κάτι ξεχωριστό στο τηλεοπτικό τοπίο. Μια εκπομπή σταθμός που προσέφερε τεράστια υπηρεσία στον αθλητισμό. Αν κάποιοι ικανοποιούνται από αυτό που βλέπουν τώρα, τι να πω; Μιλάμε για παιδιά και αποπαίδια…»

Απόστολος Παπουτσάκης
Πρόεδρος Εργοτέλη

Η θέση του Απόστολου Παπουτσάκη μοιάζει πιο ρεαλιστική σε σχέση με αυτές των υπόλοιπων παραγόντων των ομάδων της SuperLeague.

«Πάλι καλά που μας θυμούνται»
«Η ΕΡΤ προβάλει τις ομάδες της. Αυτές οι ομάδες της δίνουν χρήματα και με αυτές τις ομάδες ασχολείται στην εκπομπή. Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με το παρελθόν. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με το σήμερα. Η ώρα η οποία επιλέγεται από το κανάλι να προβληθούν οι φάσεις από τους αγώνες των «μικρών» ομάδων είναι σίγουρα προβληματική. Είναι σαν να σου λένε, ότι «για εμάς μετράνε μόνο τρεις ομάδες. Οι υπόλοιπες δεν είναι προτεραιότητα για την εκπομπή». Παρακολουθώ την Αθλητική Κυριακή, αλλά μόνο όταν έχω ελεύθερο χρόνο και είμαι χαλαρός. Άλλωστε μέχρι να έρθει η ώρα του Εργοτέλη, θα έχω προλάβει να ξεκουραστώ αρκετά… Δεν λέτε πάλι καλά, που έστω και αργά δείχνουν τα στιγμιότυπα; Θα μπορούσαν να μας αγνοούν και τελείως…»


Ζητήσαμε τη γνώμη του Παύλου Παπαδημητρίου, ενός από τους παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής, αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι με τους οποίους επικοινώνησε το gazzetta.gr. Ο κ. Παπαδημητρίου, αρνήθηκε, πολύ ευγενικά, να προβεί σε κάποιοι σχόλιο, με τη λογική, ότι δεν επιθυμεί να έρχεται σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε εκφράζει τη γνώμη του για την εκπομπή.


Βασίλης Παπανδρέου

gazzetta.gr

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP