OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

1/11/08

ΠAOKτσής πατέρας ΠAOKτσής γιος

Print this post

Ένας ΠAOKτσής πατέρας περνώντας από τη κρεβατοκάμαρα του γιου του έμεινε κατάπληκτος όταν είδε το κρεβάτι του ωραία στρωμένο και όλα τακτοποιημένα και καθαρά. Είδε όμως ένα φάκελο τοποθετημένο σε περίβλεπτη θέση στο μαξιλάρι. Όνομα παραλήπτη "Μπαμπάς".

Με το χειρότερο προαίσθημα, άνοιξε το φάκελο και διάβασε το γράμμα με τρεμάμενα χέρια:

"Αγαπημένε μου πατέρα,

Με μεγάλη μου λύπη και θλίψη σου γράφω, γιατί αγόρασα εισιτήριο και ήθελα έτσι να αποφύγω τη σύγκρουση με εσένα και τη μαμά. Έχω βρει το πραγματικό πάθος με τον ηρακλή και πρέπει να βοηθήσω να σωθεί αυτή η ομάδα.

Ήξερα ότι δεν θα το εγκρίνατε εξαιτίας των ΠΑΟΚτσίδικών συναισθημάτων σας και της αρρώστια σας με τον ΠΑΟΚ αλλά και επειδή εμείς είμαστε μάγκες και δεν σας δίνουμε εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.

Αλλά δεν είναι μόνο το πάθος, μπαμπά. Είναι και το μίσος μας για σας τους ΠΑΟΚτσήδες.

Οι άλλοι ηρακληδείς λένε ότι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στο τέλος της βαθμολογίας φέτος γιατί τώρα που δεν σας δίνουμε εισιτήρια θα σας πατήσουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε το δικό μας προαίσθημα και είμαστε μεγάλος λαός απλά είμαστε σκορπισμένοι τα τελευτάια χρόνια λόγο κακών προέδρων. Έχουμε μαζέψει αρκετά παλικάρια στην Μίκρα για να μην μπορείτε να πάρετε εισιτήρια. Έχουμε και κλειστά τα εκδοτήρια γιατί μαγκιές εμείς δεν τρώμε, τον λαό του γηραιού τρέλα δεν πούλησε κανένας.

Ονειρευόμαστε μετά τον ΠΑΟΚ να πάμε για πρωτάθλημα γιατί όπως λέει και ο Πεντράθα είμαστε ισάξιοι με τον ΠΑΟΚ ίσως και καλύτεροι.

Οι άλλοι ηρακληδείς μου άνοιξαν τα μάτια και με έκαναν να καταλάβω πως τα ναρκωτικά δεν βλάπτουν στην πραγματικότητα. Θα καλλιεργούμε κάνναβη και θα την ανταλλάσσουμε με άλλα άτομα στη αυτόνομη θύρα δέκα για όση κοκαΐνη και Ecstasy θέλουμε , ώστε να βλέπουμε το μεγαλείο του ηρακλή. Εν τω μεταξύ θα προσευχόμαστε ώστε η επιστήμη να βρει τη θεραπεία για την φαλάκρα του Ραπτόπουλου και την υπεροψία του Γρηγόρη Κόκκινου έτσι ώστε ο ηρακλής να είναι πρωτοπόρος και να μην τον κατηγορούνε "ΑΥΤΟΙ".

Εξάλλου του αξίζει, και είναι άτυχος που δεν παίρνει τα αποτελέσματα στο γήπεδο!

Μην ανησυχείς για εμένα μπαμπά, είμαι 12 χρονών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου.


Κάποια μέρα, είμαι σίγουρος πως θα έρθουμε να σας επισκεφτούμε για να δεις τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα που πήραμε με τον ηρακλή.

Ότι λένε για τον πρόεδρο μας είναι ψέμματα. Την Ζέτα την αγαπάει ακόμα αλλά και τον φροντιστή της ομάδας


Ο Γιος σου,

Αντώνης

Υ.Γ.

Μπαμπά, τίποτα από τα προηγούμενα δεν είναι αλήθεια. Είμαι ακόμα τρελό ΠΑΟΚτσάκη. Απλά ήθελα να σου δείξω πως υπάρχουν και χειρότερα πράγματα στη ζωή μας από τον έλεγχο με τους βαθμούς στο σχολείο που είναι πάνω στο γραφείου σου.


Σ' αγαπώ πολύ!

Αναδημοσίευση από fcpaok.gr

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP