OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

2/11/08

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ... 1-1 !

Print this post

Σε ένα κατάμεστο από ΠΑΟΚτσήδες (ως συνήθως) Καυτατζό-γριο, Ηρακλής και Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τον Παπασταμάτη να αυτοαναδεικνύεται σε mvp του αγώνα!



Ο Παπασταμάτης του συνδέσμου Αθηνών, αρνήθηκέ προκλητικά να καταλογίσει οφθαλμοφανέστατο πέναλντι στον δικέφαλο, ενώ ο επόπτης ακύρωσέ ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Μπακαγιόκο.

Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 , με τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας, Δάρλα, Βερόν, 'Ιβιτς, Κονσεϊσάο, Κωνσταντινίδη , Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο.

Aπ την άλλη με 4-5-1 παρέταξε την ομάδα του ο Άνχελ Πεντράθα με τον Κοβαλέφσκι να ξεκινά στον άσο και τους Περπερίδη, Γιαννούλη, Κατσαμπή και Παπαζαχαρία να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Παπαστεργιανός, Ντιέ, Κονέ, Περπερίδης, Μάρκες και Μάρτος βρέθηκαν στη μεσαία γραμμή με μοναδικό προωθημένο τον Κίκο Ρατόν.

Ο Ηρακλής μπήκε φουριόζος στο ντέρμπι με ξεκάθαρο στόχο να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ, κάτι που κατάφερε μετά το λάθος του Κοντρέρας. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του δικεφάλου φαίνεται πως έκανε πέναλτι στον Κίκο Ρατόν στο 3ο λεπτό, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ντιά να ανοίξει το σκορ και να δώσει ενδιαφέρον στον αγώνα, αφού περιμέναμε να δούμε την αντίδραση των φιλοξενούμενων, που έμεναν για πρώτη φορά φέτος πίσω στο σκορ.


Με τον Ιβιτς σε κακή μέρα και γενικότερα τη μεσαία γραμμή να αντιμετωπίζει προβλήματα ανάπτυξης, ο δικέφαλος ήταν δύσκολο να αντιδράσει. Η μοναδική φορά που φάνηκε απειλητικός ήταν στο 39ο λεπτό όταν ο Κονσεϊσάο με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπακαγιόκο σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε κακώς σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και το παιχνίδι μεταφέρθηκε στα καρέ των γηπεδούχων. Το συγκρότημα του Σάντος μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και στόχο τη γρήγορη ισοφάριση, αλλά ο Ηρακλής παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έδειχνε ανθεκτικός. Μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 52', όταν ο Περπερίδης τράβηξε από τη φανέλα τον Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή αλλά ο Παπασταμάτης αν και ήταν δίπλα άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί...

Όλα αυτά μέχρι το 70', καθώς ο ΠΑΟΚ προειδοποίησε, με τον Κοντρέρας να κάνει το σουτ και το Γιαννούλη να απομακρύνει τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή. Και ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κονσεϊσάο, ο Μαλεζάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισέ για τον δικέφαλο.

Στα περίπου 20 λεπτά που απέμεναν, χωρίς τις καθυστερήσεις, τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Π.Α.Ο.Κ. προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Κατσαμπής και Μουσλίμοβιτς μοιράστηκαν από μία καλή στιγμή, αλλά ο Βόσνιος ήταν εκείνος που ξόδεψε στις καθυστερήσεις του αγώνα τη σημαντικότερη ευκαιρία.

Ο επιθετικός του δικεφάλου, μετά από κάθετη πάσα του Βερόν, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά το σουτ του δεν ήταν αντάξιο της εκτελεστικής δεινότητας που έχει επιδείξει μέχρι τώρα.

Το live του αγώνα:

4ο λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο Ηρακλής, σε ανατροπή του Κίκο Ρατόν από τον Κοντρέρας, το εκτελεί ο Ντιέ και 1-0.

11ο λεπτό: Κίτρινη στον Βερόν.

12ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον Ηρακλή. Γιάντσης στη θέση του Κίκο Ρατόν.

19ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Κονσεϊσάο, αλλά το τελικό σουτ είναι αδύναμο και αποκρούει εύκολα ο Κοβαλέφσκι .

23ο λεπτό: Γυριστό του Μπακαγιόκο, η μπάλα ψηλά άουτ .

27ο λεπτό: Κίτρινη στον Ίβιτς, με χαρακτηριστική ευκολία από τον Παπασταμάτη.

38ο λεπτό : Ο επόπτης ακυρώνει γκολ του ΠΑΟΚ θεωρώντας ότι ο Μπακαγιόκο είναι σε θέση οφ σάιτ. Η φάση είναι οριακή και δείχνει 100% τη διάθεση της διαιτησίας.

43ο λεπτό: Σουτ του Μπακαγιόκο μπλοκάρει ο Κοβαλέφσκι.

45' λεπτό: Κίτρινη και στον Κωνσταντινίδη.

45+3΄ λεπτό : Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε εξαιρετική θέση το εκτελεί ο Κονσεϊσάο και αποκρούει πολύ δύσκολα ο Κοβαλέφσκι σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.


47΄λεπτό: Σέντρα σουτ του Μουσλίμοβιτς , μπλοκάρει ο Κοβαλέφσκι.

52΄ λεπτό. Ο Περπερίδης τραβάει από τη φανέλα τον Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή αλλά ο Παπασταμάτης αν και ήταν δίπλα λέει παίζεται....

53' λεπτό: Κίτρινη στον Κονσεϊσάο.

54' λεπτό: Κίτρινη στον Περπερίδη.

58' λεπτό: Λάκης στη θέση του Κωνσταντινίδη.

59' λεπτό: Γκαρσία στη θέση του Κονέ .

70΄λεπτό: Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Το σουτ του Κοντρέρας αποκρούει στη γραμμή ο Γιαννούλης

71΄λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ Στέλιος Μαλεζάς και 1-1

73' λεπτό : Αγρίτης αντί Περπερίδη.

74' λεπτό: Κίτρινη στον Γιαννούλη.

82' λεπτό: Τεράστα ευκαιρία του Μουσλίμοβιτς που αστόχησε με κεφαλιά να σκοράρει στην κενή εστία μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα.

84΄λεπτό: Μπαλάφας στη θέση του Μπακαγιόκο.

88' λεπτό: Κίτρινη στον Παπαζαχαρία.

91' λεπτό: Απίστευτη ευκαιρία χαμένη από τον Μουσλίμοβιτς σε μοναδικό τετ α τετ

92' λεπτό: Νέα ευκαιρία με τον Ίβιτς που έστειλε την μπάλα άουτ.


Σχετικά με τον mvp του αγώνα Παπασταμάτη ας δούμε μερικά αποσπάσματα από διάφορα site για το περσινό ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και την τιμωρία του Παπασταμάτη:

"ο Παπασταμάτης υποβιβάστηκε στην Β΄Εθνική"
"Εξάλλου ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης που "σφύριξε" στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ από τον οποίο επίσης είχαν πολλά παράπονα οι φιλοξενούμενοι,υποβιβάστηκε στην Β΄Εθνική"
"εκτός των πινακών διαιτησίας ο ρέφερι της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Κ. Παπασταμάτης που υποβιβάστηκε στην Β' εθνική κατηγορία."
"Σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, που δεν είδε το κραυγαλέο πέναλτι στον Λάκη, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο και αυτός είχε μια τιμωρία στην πλάτη του την φετινή σεζόν και χθες υποβιβάστηκε στην Β΄Εθνική. Ο Παπασταμάτης δεν είχε την τύχη του Φωτιάδη, γλυτώνοντας λόγω ηλικίας τη διαγραφή…"
"Πέρσι, τα θαλάσσωσε στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, η… παρέα του Ζαγοράκη φώναξε και υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική κατηγορία."

Για να δούμε και φέτος τι θα γραφτεί για τον αξιόλογο αυτόν διαιτητή....
Δεν απορούμε βέβαια γιατί ξανασφυρίζει στην σούπερλίγδα....

4 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

takola 3/11/08 02:18  

Αφού είναι γνωστός και σεσημασμένος, γιατί μας τον ορίσαν σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Για να γίνουν επεισόδια κι αυτοί να χαίρονται; Μας το έχουν ξανακάνει και με τον Πολατιάν. Δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε εκ των προτέρων; Αυτός ο Μάκης ο Γκαγκάτσης τι κάνει; Τι τον πληρώνουμε;

NOVITO 3/11/08 08:54  

ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Jr.
ΑΠΛΑ Ο ΖΑΓΟΡ (ΛΟΓΩ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ) ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..
ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ -ΚΥΡΙΩΣ- ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΕΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.....

palalos 3/11/08 19:14  

O Zαγοράκης θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση πριν το ματσ....τώρα είναι αργα....πρέπει να καταλάβει ο Ζαγοράκης και ο καθένας που ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ τα συμφέροντα της ομάδας να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την ομάδα από τους κινδύνους..

Salvador 6/11/08 20:17  

Όχι σε ανακοινώσεις
Όχι σε μισαλοδοξίες
Δεν είμαστε σκουλήκια
ΥΟ!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP