OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

30/10/08

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ...

Print this post

Λίγες ώρες πριν γίνει ο αγώνας του Διαγόρα με τον Ολυμπιακό, η αστυνομία της Ρόδου έβρισκε νεκρό τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιάννη Κοσκινιάτη, στον λόφο Προφήτης Ηλίας του χωριού Κοσκινού! Ο 25χρονος μέσος του Διαγόρα, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα λόφο με το μηχανάκι του!

Η είδηση κρατήθηκε μυστική από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα, ώστε να μην κλονιστούν ψυχολογικά! Ωστόσο στη διάρκεια του ημιχρόνου η είδηση κυκλοφόρησε ανάμεσα στους θεατές, που άρχιζαν να φωνάζουν ρυθμικά "Μπόσκι, Μπόσκι", που ήταν το χαϊδευτικό του!
Ηλθε και η συσκότιση, με αποτέλεσμα να το μάθουν οι παίκτες και να μείνουν άναυδοι. Αλλοι έπεσαν κάτω, άλλοι θρηνούσαν και η κατάταση ήταν μέσα στο σκοτάδι ήταν απερίγραπτη! Ο Παύλος Δερμιτζάκης τους μάζεψε και τους ζήτησε στο υπόλοιπο του αγώνα να παίξουν στη μνήμη του συμπαίκτη τους!

Ο Γιάννης Κοσκινιάτης είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο Παύλος Δερμιτζάκης του ζήτησε να πάει στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή και να είναι παρών στο γεύμα. Αυτός έφυγε από το σπίτι του στις 10 το πρωί και δεν επέστρεψε ποτέ.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο Κοσκινιάτης έφυγε για το χωριό Κοσκινού. Ανέβηκε στην κορυφή του λόφου Προφήτης Ηλίας με το μηχανάκι του και έπεσε στο κενό!

Ο Γιάννης, όπως έγινε γνωστό, είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που από τη στιγμή που αφαίρεσε ένα κινέζικο τατουάζ από το χέρι του, έγιναν πιο έντονα. Το τατουάζ συμβόλιζε "την αγάπη, την ειρήνη και την οικογένεια". Εφτασε να λέει ότι βλέπει φαντάσματα, και υποστήριζε στους συμπαίκτες του ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
Δύο μέρες νωρίτερα είχε αφήσει επιστολή στον πατέρα του, που έλεγε ότι δεν ήθελε να ζει, και έφυγε. Αλλά ο πατέρας του τον βρήκε στην περιοχή Καβουράκια και τον έπεισε να γυρίσει στο σπίτι.

Ο Κοσκινιάτης είχε ξεκινήσει βασικός την περασμένη σεζόν, αλλά τραυματίστηκε στο πόδι τον Νοέμβριο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση και επέστρεψε την άνοιξη για να παίξει σε παιχνίδια αλλαγή. Φέτος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου από την αρχή της σεζόν.

Ο Γιάννης Κοσκινιάτης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Αυγούστου 1983 και με τον Διαγόρα πανηγύρισε άνοδο από το Περιφερειακό πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική και από αυτή στην Β' το περασμένο καλοκαίρι. Στην Γ' Εθνική αγωνίστηκε σε 61 παιχνίδια και πέτυχε τέσσερα γκολ.
Το πρώτο του γκολ στην Γ' Εθνική το πέτυχε σαν χθες, στις 29 Οκτωβρίου 2006, στο παιχνίδι Κορωπί - Διαγόρας!


Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Διαγόρας, Μανώλης Μπάτης ενημέρωσε για το δυσάρεστο συμβάν στη συνέντευξη τύπου:
"Πριν από δυο μέρες άφησε ένα σημείωμα στην μητέρα του και στον πατέρα του. Ζητούσε συγνώμη γιατί τους είχε απογοητεύσει όλους κι είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στην ζωή του. Σε αναζήτηση που έγινε βρέθηκε στην περιοχή "Καβουράκια" από τον πατέρα του, μίλησε μαζί του, γύρισε στο σπίτι και ηρθε κανονικά στην προπόνηση. Μίλησαν μαζί του και οι προπονητές και η Διοίκηση. Ηθελαν να του πουν πώς πρέπει να είναι δυνατός και το πρόβλημα όλο προέκυπτε, όπως έλεγε ο ίδιος, μετά την αφαίρεση ενός τατουάζ που είχε στο χέρι του, κινέζικο το οποίο ερμηνευόταν ως "ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".
Από τότε ο Γιάννης έλεγε και στους συμπαίκτες του ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια. Αυτό ήταν όλο το πρόβλημα! Σήμερα και χθες όμως ήταν με τους συμπαίκτες του για καφέ. Στις 12.30 είχε κληθεί, αν και δεν θα ήταν στην διάθεση του προπονητή του λόγω τραυματισμού, να είναι στο φαγητό. Από τις 10 το πρωί που έφυγε από το σπίτι αγνοήθηκε η τύχη του. Με την σέντρα του παιχνιδιού πληροφορηθήκαμε το γεγονός, προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε μακριά από τους παίκτες αλλά στην διακοπή έγινε γνωστό γι αυτό ξέσπασαν και σε λυγμούς οι ποδοσφαιριστές. Ορκίσθηκαν να παίξουν στην συνέχεια για τον "Μπόσκι" όπως ήταν γνωστός σε όλους. Ο Γιάννης Κοσκινιάτης αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον λόφο του Προφήτη Ηλία Κοσκινού με το μηχανάκι του. Θα τον αγαπάμε και θα τον σκεφτόμαστε πάντα. Ηταν από τα αγαπημένα μας παιδιά".

Πένθος στην ΠΑΕ

Σε έκτακτη συνεδρίαση συνήλθε αργά το απόγευμα της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Διαγόρας, αμέσως μετά την αναγγελία του άδικου χαμού του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιάννη Κοσκινάτη. Οι αποφάσεις που έλαβε είναι οι ακόλουθες:
1. Να παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2. Να εκφραστούν συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον προσεχή αγώνα της ομάδας και να αγωνισθούν οι συμπαίκτες του με μαύρο περιβραχιόνιο.
5. Να αποσυρθεί από τις εμφανίσεις της ομάδας ο αριθμός της φανέλας του.
(29/10 19:44)

Πέρα απ τα τετριμένα θέλω να καταδικάσω το απαράδεκτο εξώφυλλο της Α(θ)λητικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία στην απέλπιδα προσπάθεια της να πουλήσει εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο...
ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP