OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

20/10/08

ΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ...

Print this post

Προκλητική, εθνικιστική και ανάγωγη η συμπεριφορά των παιχτών του Παναθηναϊκού.

Μα καλά, τι ακριβώς τους διδάσκουν στην Αθήνα; το πώς θα ανταπεξέλθεις σ’ ένα δύσκολο αγώνα εκτός έδρας ή το πώς θα είσαι τσογλάνι την ώρα του αγώνα; Σε όλο τον αγώνα του Σαββάτου, οι νεαροί παίχτες του Παναθηναϊκού, έβριζαν και προκαλούσαν τους παίχτες μας. Επίσης, έκανα διάφορες χειρονομίες στις κερκίδες, όπου βρισκόταν πάνω από 200 ΠΑΟΚτζίδες, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ηλίας Βιολίδης και πολύς ακόμη επώνυμος κόσμος (Τουρσουνίδης, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Πουρλιοτόπουλος και άλλοι). Στο 75’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φέτσης του βάζελου, διότι έβρισε με αντεθνικό περιεχόμενο τους παίχτες μας.

Τι είναι αυτά ρε; ήρθατε στην Μακεδονία να παίξετε με τον ΠΑΟΚ και πουλάτε το νταηλίκι που σας διδάσκουν στις ακαδημίες σας; Ήρθατε να προβάλετε την ελάχιστη παιδία σας; Τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε; Ότι δεν «μασάτε» από ΠΑΟΚ; Και γιατί δεν τα κάνετε αυτά στην Τούμπα;. Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω μετά από αυτά που έμαθα ότι διαδραματίστηκαν στην Σουρωτή. Αν αυτοί είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα δούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην εθνική ομάδα τα επόμενα χρόνια, τότε να κάνω εμετό τώρα. Αυτή την ποδοσφαιρική παιδία και γνώση τους δίνουν; Προσέξτε καλά εκεί κάτω, σκατά θα δώσεις, σκατά θα πάρεις.

Όσο για την δικιά μας στάση; Έπεφταν τα κλασσικά μπινελίκια από την κερκίδα αλλά ως εκεί. Να σας πω κάτι; όσο κι αν με εξοργίζουν τα γεγονότα, χαίρομαι που δεν δώθηκε συνέχεια από εμάς. Ναι ρε, γουστάρω την ανωτερότητα και δεν γουστάρω ποια να μου χρεώνουν όλους τους τραμπουκισμούς. Ναι, μπορούσαν κάλλιστα να μπουν 50 άτομα, από τα 250 που ήταν εκεί, στο γήπεδο και να τους σπάσουν τα κεφάλια. Όχι, δεν είναι ποια αυτή η λύση. Η λύση είναι στο τρόπο που σκεφτόμαστε. Πρέπει να τους τα χώνουμε και να μην ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Επίσης, πρέπει να αποτρέψουμε από τα παιδιά μας να πάρουν αυτά τα στοιχεία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς ήρθε κι αυτό το match ισόπαλο. Ήταν κρίσιμος αγώνα, γιατί αν κερδίζαμε θα επιστρέφαμε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ισοπαλία στενοχώρησε όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά ικανοποίησε το πάθος που έδειξαν τα ΠΑΟΚτσάκια.

Ευχαριστούμε ένα φιλαράκι για την ενημέρωση

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  20/10/08 20:08  

Δε θα γινετε ανθρωποι ποτε, Βουλγαρακια...

NOVITO 20/10/08 20:55  

ΑΝΩΝΥΜΕ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...) ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ... ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑ ΖΩΑ...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP