OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

16/10/08

ANΤΕ ΜΑΚΑΡΙ...

Print this post

Τα ψέματα τελείωσαν. Μαζί τους τελειώνετε και όλοι όσοι δεν σέβεστε τον ΠΑΟΚ και μετατρέπετε κάθε Κυριακή την Τούμπα, τον Ναό μας, σε ταβέρνα για να πίνετε ρετσίνες.

Αποφασίστε…


Ή είστε με τον ΠΑΟΚ ή είστε εναντίον του.

Ή είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας.

Από την Κυριακή, απαγορεύουμε την είσοδο στο σπίτι μας ατόμων με μπουκάλια από ρετσίνες, μπύρες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκοπό να βλάψει τα όσα με κόπο προσπαθούμε να κάνουμε για το μεγαλείο και την πρόοδο της ΠΑΟΚάρας μας.
Όποιον αντιληφθούμε ότι δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, θα αναγκαστούμε να τον εκδιώξουμε εκτός γηπέδου.
Προσπαθήσαμε με κουβέντες και με το καλό να σας συνετίσουμε, αλλά από ότι φαίνεται μας έχετε γραμμένους και πάτε να καταστρέψετε όσα χτίσαμε τον τελευταίο χρόνο.

Καλούμε όλους τους συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ σε επαγρύπνηση και ενεργή συμμετοχή.

Τα μέτρα που αποφασίσαμε και θα τηρήσουμε είναι τα παρακάτω:
1) Έλεγχος σε όσους πλησιάζουν το γήπεδο σε περιμετρικό κλοιό κοντά στην Θύρα 4.
2) Έλεγχος στα τουρνικέ μέσα στην Θύρα 4.
3) Κλείσιμο της πόρτας εξόδου στο ημίχρονο. Όποιος θέλει να βγει από το γήπεδο, δεν θα μπορεί να μπει ξανά σε αυτό.
4) Απομάκρυνση από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, οποιουδήποτε πουλάει ή διακινεί μπουκάλια με ρετσίνες, μπύρες κλπ.
5) Περιφρούρηση εντός του γηπέδου και απομάκρυνση εκτός γηπέδου, όποιου υποπέσει σε ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου.
6) Απαγόρευση εισόδου στο ταρτάν και στον αγωνιστικό χώρο οπαδών που θέλουν να μπουν σε αυτό με σκοπό να πάρουν φανέλες, να συγχαρούν ή να μανουριάσουν με τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπαίνει κανένας μέσα στο γήπεδο, παρά μόνο για να κρεμάσει ή να ξεκρεμάσει το πανό του.

Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκπληρώσει την υπόσχεση της και να αντικαταστήσει την σάπια πόρτα της Θύρα 4Α, αλλιώς η όποια περιφρούρηση δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΥΓ1. Το να ασκούμε κριτική ή να διαφωνούμε σε μια απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν συνεπάγεται αυτομάτως «πόλεμο», «ραγισμένα γυαλιά» και άλλες ανοησίες που προσπάθησαν να συμπεράνουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι από την πρόσφατη ανακοίνωση μας για το θέμα φιλοξενίας αντιπάλων οπαδών.
Ποτέ μας δεν κρυφτήκαμε πίσω από καμουφλαρισμένες λέξεις και πάντα θα γράφουμε ξεκάθαρα αυτό που πιστεύουμε πως εκφράζει τα μέλη μας.

ΥΓ2. Δεν νοείτε ποδοσφαιρικό στάδιο που να μην προσφέρει την δυνατότητα αγοράς νερού στον κόσμο που προσέρχεται σε αυτό και θα πρέπει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μεριμνήσει για αυτό το θέμα.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...

OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP