OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

11/10/08

Αθάνατοι αδέλφια..

Print this post

Σήμερα (σ.σ. Σάββατο 11/10) στις 12:00 το μεσημέρι, στην περιοχή των Τεμπών, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο των των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου του 1999.


4 Οκτωβρίου του 1999, στο 380ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης συνέβη το μοιραίο. Στο σημείο της τραγωδίας, έχουμε τοποθετήσει το αναμνηστικό μνημείο. Εκεί, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο. Το "παρών" και φέτος όπως και άλλωστε πέρσι έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή της τον πρόεδρό μας, Θοδωρή Ζαγοράκη και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εξαίρεση οι πέντε διεθνείς, ο τεχνικός Φερνάντο Σάντος με τον τραυματία Βιεϊρίνια που βρίσκονται στην πατρίδα τους την Πορτογαλία, ο Βασίλης Λάκης που βάφτιζε το παιδί του και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που έπρεπε να κάνει θεραπεία. Όλοι τους απόλυτα δικαιολογημένοι.


Μετά το τέλος του μνημόσυνου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δώρισαν τις μαύρες φανέλες που είχαν φορέσει στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Φανέλες που όπως είναι γνωστό είχαν γίνει στην μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου του 1999 στα Τέμπη. Για το λόγο αυτό πάνω από το σήμα της ομάδας έφεραν την συγκεκριμένη άτυχη ημερομηνία.

Το παρόν έδωσα 80 περίπου φίλαθλοι της ομάδος μας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με παρόντες τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μπαλογιάννη και ο αρχηγός μας, Κώστας Βασιλειάδης. Εκ’ μέρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και πλήθος εκπροσώπων συνδέσμων που κατέθεσαν με την σειρά τους στεφάνια. Τέλος, στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Κυριάκος Τοχούρογλου, που δεν είναι μέλος αυτή τη στιγμή της ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς η παρουσία του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.


ΠΑΟΚ σ’ αγαπώ κι όταν θα πεθάνω,
θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου απάνω.

Πηγή

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP